LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**198**

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin[/

Dorannaam fost si noi duminica in parc si ne-am pozat la pomii roz (da cu mobilele ca nu am avut camera la noi), m-am uitat dupa tine da am cautat acul in carul cu fan
Sunteti superbi in poze

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

tb sa ne intalnim intr-o zi!!!

se mai inscrie cineva pentru rendezvous in tineretului?
gigelica, mi-a spus simina ca si tu tot pe-aici plimbi pitonul...

Ramona si Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze - 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Fetelor, o intrebare: ati cumparat buggy ( carucior tip umbrela de care vorbea Kea)?...ca al meu sot sondeaza din greu netul sa achizitionam minunea...si nu ne-am hotarat inca...si mi-ar prinde tare bine niste sfaturi avizate

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

BIANCA, daca auzeai povestile despre Columbia, te lua groaza! Acolo, fara nicio gluma, cand rezervi biletele de avion si hotelul, rezervi si bodyguarzii. Altfel ai pus-o de mamaliga. Te rapesc baietii de la aeroport, te tin 2 zile si te duc pe la toate ATM-urile sa golesti cardurile, si-ti dau drumu'. Asta daca nu se cearta bandele intre ele si scapi din schimbul de focuri intre masinile in mers, in miezul zilei. Nici in filme n-am vazut ce povestea omul ala.
Iar despre siguranta Bucurestiului am mai auzit si de la o englezoaica din Londra (atasata pe langa ambasada, umblata mult si aia), care iesea de prin birturi la 3 dimineata rupta de beata si se urca in taxi fara niciun stres. Si nu era inconstienta, ca ea cu gura ei zicea ca acasa, dupa ora 20 nu mai iese din casa nici batuta!
Si stai ca am si cu Berceniul. Am stat acolo 3 ani, peste drum de asa-zisul Lac Vacaresti, unde o plimbam pe mura zilnic, chiar si pe intuneric-bezna. E drept ca o aveam pe ea, dar macar as fi vazut/ auzit pataniile altora...In afara de "muzici" si petarde joia la restaurantul de langa, nu mi s-a parul un cartier mai colorat decat altele. Adevarul e ca am tot gasit seringi pe marginea "campului", dar in rest erau discreti copiii de care ziceai tu...

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

He-he! Calde-calde!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

superbi copii, superbe mamici!!!
din pacate mai departe de zona Tineretului n-am cum sa ajung dar daca voi va deplasati mai usor, sa stiti ca si in parcul din spatele palatului copiilor sunt niste locuri de joaca suuper!!!!

Poze - 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Salutari

Ce va invidiez pt.intalnirile voastre,ce bine ca locuti mai multe in aceiasi localitate.F.frumoase pozele,piticii si mamicile din dotare
La capitolu purtat in brate pot sa spun ca eu am scapat,Time nu mai vrea aproape deloc doar cand ai este f.somn si atunci adorme instantaneu si pot sa spun ca a fost un copil care trebuia toata ziua sa fie luata in brate.In schimb ne lovim si noi de problema urlatului cand nu este lasata sa faca ce doreste iar de multe ori ma simt depasita si numai stiu cum sa gestionez problema.
La gradinita inca nu ne gandim,pana la 3 ani o sa o tin acasa

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

ANAAN, despre buggy intreab-o si pe Shasa, ca am vazut in poze ca tinea Petroiul intr-unul. Si ma gandesc sa tot fi testat ea piata si cu ceilalti indieni. Eu vazusem unul fain pe net, cu niste "picioare mai ciudate, ca de gandac, il vazusem si la o mamica in parc (in trecere), dar i-am pierdut urma, ca nu mai stiu siteul. Am cautat dupa el zilele astea, si nimic. Dar eu nu ma grabesc, ca la noi e moft, oricum nu-l folosim

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Fetelor, o intrebare: ati cumparat buggy ( carucior tip umbrela de care vorbea Kea)?...ca al meu sot sondeaza din greu netul sa achizitionam minunea...si nu ne-am hotarat inca...si mi-ar prinde tare bine niste sfaturi avizate

ana,
inteleg ca cea mai mare problema cu aceste carucioare e faptul ca spatarul e fix; am vazut in parc un model de la inglesina, la care se poate lasa spatarul, in caz ca adoarme copilul. costa cam 4 mil...
daca tu stii si altele, sa-mi spui si mie (eventual PM)

Poze - 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

La multi ani, Eva!
La multi ani, Teodora!
La multi ani, Monica!
La multi ani, Tudor!

si

La multi ani, Rares-Codrut!
La multi ani, Cezar!

multi pupici si de la noi, si pentru puiuti si pentru mamici

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

He-he! Calde-calde!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Daaa, m-am delectat aseara cu pozele

Cred ca ieri a fost ziua copiilor asortati cu mamele lor: Denisa si Adelake in poncho; Monica si Chiscuta in jeans din cap pana-n picioare; iar Shasa si indienii...asa tip western ( mai putin Petroiu' care era foarte modern baiatu')! Frumosi toti!

Mergi la inceput

Noi asa ceva am vrea http://www.quicksmartbaby.com/easy-fold-stroller/

Mergi la inceput