Fulgusori de nov-dec2009 (65)
Raspunsuri - Pagina 7
Evy30 spune:
buna seara . ce faceti ?
am fost si noi astazi afara mai toata ziua .
si acum pe seara ne-a speriat enorm .
nu a vrut sa doarma afara , si pe la 5 era extrem de obosit . i-am dat san sa il culc . pe final , a dat semne ca a adormit si chiar inainte sa incerc sa il ridic sa dea gazele afara , a inceput sa miste usor din caput si un pic din gat asa... ca si cum ar fi avut un spasm . i-am schimbat pozitia si a fost ok . apoi l-am lasat usor in aceeasi pozitie dinainte si a facut la fel .
am inmarmurit si mi-e tare frica sa nu aibe ceva .
totusi nu ma gandesc la rau , o sa il tin sub observatie .
motive zic eu ar fi :
1.am atins un nerv, adica statea aiurea , el fiind aproape adormit si a avut reflexe necontrolate
2.sa ii fi fost frig si sa fii tremurat asa ca un frison ? ca a fost deschis toata ziua geamul ...aici e cu semn de intrebare???
3. nu vreau sa ma gandesc la ceva rau .departe de noi .
nu s-a mai intamplat pana acum si el e ok . imediat dupa faza repsectiva a dormit foarte bine .
in scumb imi tot da afara lapte asa branzit .
RamonaCopot spune:
Mai am doar o rugaminte, deoarece nu ma pricep, sa ma stergeti din toate listele, pentru ca la cum a degenerat subiectul nostru, imi e rusine sa mai fac parte din asa "echipa".
Multumesc!
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
grigore_tina spune:
nu mai e nimeni?am adormit copilul.am terminat supica.
ralu,sa stii ca lass baby il ajuta foarte mult.azi e a treia zi si a iesit de 2 ori(dimi si acum seara).nu a mai avut dureri.e foarte ok.de aseara ii dau si cereale cu pere de la milupa(la masa de la orele 18.00).acum avem probleme cu dintici.
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848
laviniablaga spune:
Neatza!
Eu raportez noapte ok...cu treziri de doua ori la tzitzi!
RamoC, eu am citit ultimele postari ale tale si m-am intristat rau de tot! Sa stii ca pe mine ma doare sufletul sa te sterg din lista.Te pup
LMA sarbatoritilor de azi!
Razvan Mihai de Tiusca
Andra Maria de Strumfy_12
Anna de Elenic
Eu inca sper sa reveniti toate!
laurairina13 spune:
..RamonaC exact asa am simtit si eu ieri..dar pur si simplu nu am mai vrut sa comentez si sa bag iar zazanie..ca la ultimele 'discutii'am cam contribuit..si am zis ca nu mai comentez aiurea..E clar si la ochiul liber ca toate fetele s-au retras din motivul asta, pana si Ionela ieri era dezamagita....
Abia acum se vede lipsa celor care au contribuit atata timp la odiseea noastra, care zi de zi, cu o gluma, o barfa, un articol foarte la obiect despre bebei au muncit aici pe branci sa fim o familie unita ...Acum abia se sesizeaza ca tocmai prezenta lor lipseste si ca ele intretineau de fapt pe aici discutiile..nah..acu ramane loc liber pentru cele care tot timpul s-au simtit in plus, sau s-au crezut 'excluse' din clasa...
Imi pare rau ca tre sa spun si eu cu voce tare ce gandesc, si ca o sa starnesc multa indignare, dar chiar sunt curioasa ce atmosfera mai ramane aici fara fetele noastre dragi..caci se vede treaba de pe acu...cum va fi..Cat poti sa discuti numai despre bebei??cat poti sa fii numai la obiect?cat poti sa diseci diversificarea?cat poti sa diseci discutiile despre caca/dintoci/febra? ...fara o vorba buna, o gluma, o barfa, varsat ceva din casa, ca se simt cateva lezate..off off...Probabil ca in curand pana si moderatorii o sa intervina si poate ne paste forumul inchis..Pacat de atatea prietenii care s-au legat si acum...tre sa se continuie pe la colturi/in privat/pm..
Am o intrebare, si vreau si eu raspuns de la toate fetele care stiu ca au fost aici de la inceput/de pe parcurs dar care chiar s-au implicat aici trup si suflet..si tare vreau sa va aud parerea, chiar daca va fi doar sa spuneti un simplu da sau nu, de asta nu mai scrieti?Sunt aproape sigura ca vor aparea toate fetele mele dragi macar pentru un simplu salut, Monisule astept si parerea ta,conteaza foarte mult..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
simina_kin spune:
Neata Lavi
Bine ca am cu cine sa beau cafeaua!!!
Ramona mesajul tau m-a pus pe ganduri, pentru ca si eu am spus ca suntem aici sa vb despre copii atunci cand luase foc forumul, dar nu cred ca eu nu am vb si despre altceva
Si faptul ca ieri am scris strict despre meniul Mayei se datoreaza lipsei mele de timp si lipsei subiectelor de discutie de aici!!
Daca plecam toate ce rezolvam???
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
da...aseara am aflat si eu ca "acum scriu desteptele", "sa le lasam sa vorbeasca", dar eu nu vreau sa intru in vreo categorie
Eu scriu aici cu drag, cand am timp!
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
De dimineata m-am ciondanit cu sotul , pe tema banilor, i-am trimis mesaj dupa ce a plecat de acasa sa nu ma sune azi ca n-am ce discuta cu el, si primesc sms innapoi ca a facut accident ca 'l-am blestemat"....si acu ma tine pe jar ca nu raspunde la tel
laviniablaga spune:
SImina, stii bine ca eu sunt aici...pe baricade. Din 31 iulie de cand am inceput sa scriu, cred ca nu a fost zi, exceptand perioada de spitalizare in care sa nu fi postat ceva, tocmai pentru ca imi este tare drag de voi. Eu sper sa revina cat mai multe, pentru ca am cafea pe plantatie nene, si vreau sa v-o ofer pe toata!
SA ma laud cu achizitii:una bucata cana cu cioc...din aia care nu curge decat daca tragi din ea ca din tzitzi...si i-am luat lui fii`mio tenesi...am gasit din aia ca ai Capishonelului.
Laurairina eu sper sa nu fii suparata pe mine!
Azi serbez cu husbandu` 4 ani de relatie!