Fulgusori de nov-dec2009 (65)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

CAMY,fulgii de orez sunt BIO de la milupa si scrie pe ei ca se fol de la 4 luni.Nu au adaos de lapte...eu la 150 ml lapte pun 3 masuri de fulgi...ii dau la pranz si seara inainte de culcare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Am sosit si noi de la dr. Cica nu am racit dar trebuie sa ma hidratez mai mult...Pt Ema am luat spray cu apa de mare, pt nasuc (m-a usurat de 50 ron ) cu toate ca io nu vad muci...

Fetelor tot citesc aici despre diversificare...of of mai mai ...ce usor e acum doar cu laptic. Cand ma gandesc sa caut tot soiul de legume, fructe, sa fierb, sa storc etc etc ma ia o leneee...

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragonitza spune:

floricik nici eu nu vedeam mucisorii, dar daca ii puneam apa de mare sau ser fiziologic si apoi o mai tineam in fundulet sa se joace, mai curgeau... ce e drept, nu se intampla mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Camy , noi de la 4 luni am ramas cu 2 bibe de lapte(dim si seara), asa ca nu exagereaza pedi a ta.Partea cu mancarea ramane cu semnul "?" ca nu stiu ce meniu ti-a bagat

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Camy , noi de la 4 luni am ramas cu 2 bibe de lapte(dim si seara), asa ca nu exagereaza pedi a ta.Partea cu mancarea ramane cu semnul "?" ca nu stiu ce meniu ti-a bagat

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

si cat lapte bea pe zi??????
totusi eu i-am dat san 5 luni si 10 zile..

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Cristinica09 multumesc mult..ma gandesc..poate o sa cumpar si eu.

Eu inca scriu ce mananca, cat, cand...vreau sa ma asigur ca mananca cat trebuie...de azi vad ca a luat si ceaiul...

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

2 bibe a cate 210-240 ml lapte cu cereale

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

2 bibe a cate 210-240 ml lapte cu cereale

Flavius o singura data a papat 200ml...in rest 100 - 130 - 150 si cateodata 170ml...dar de mai multe ori pe zi...nu mai devreme de 3 ore..
Este foarte bine cum papa Maya...sunt aproape 500 ml laptic pe zi...

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

am ajuns si noi acasa.eu fac o supica buna cu ficatei,pui si galuste.cine vrea o portie e invitat.
soacra e un pic mai bine.azi am calcat la dumneaei.as avea si pentru mine ceva dar nu cred ca mai ma apuc acum.
la multi ani fulgusorilor care isi serbeaza ziua astazi.
.
george a papat si astazi cereale dar nu ca aseara.doar 100 ml.a iesit afara fara ajutor.ii dau in continuare baby lass.
cine mai are nevoie de baby lass eu am gasit la o farmacie cu 35 ron(pe al meu l-am luat cu 45,iar la o alta era 52).imi e usor sa ajung in zona herastraului,buc noi si 1 mai.

Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)

http://picasaweb.google.com/105038517007457819848

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna seara,
eu sunt un pic ....asa si asa...
Sincer, chestiile alea cu "sa vb doar despre copii, ca doar de aia suntem aici" mi se pare asa un fel de n-ar mai fi. Mai ales ca dupa aceea, vin fraze de genul "ne ducem in cutare loc", "prietenii cutare locuiec nu stiu unde si au nush ce..."tocmai de la personale care afirma "sa vb doar despre copii".
Pai ce puii mei are daca scapam cateva vorbe si despre noi? Uitati ca noi am venit de la Odiseea sarcinii in 40 de saptamani, unde ne numeam "burtici de..." Ce ati vrea sa scriem, dragelor care mai mult stati in umbra si doar ne cititi postarile si cand aveti cate o dilema, sau pur si simplu vreti cat mai multe pareri despre "x lucru" apareti pe aici si aruncati asa cu vorbele"sa votbim doar despre copii"???? Uitati ca la aceasta varsta copii sunt o prelungire a mamei si mama e o prelungire a copilului si nu poti sa vorbesti doar despre unul sau doar despre celalalt, pentru ca nu poti descrie tabloul in ansamblul lui, daca separi culorile componente?!
Daca vreti doar retete, descrieri de kk, raspunsuri la intrebari existentiale eu cred ca trebuie sa intreti pe la alt topic pe undeva de genul "robotii raspund".
Daca nu vreti sa cititi dulcegariile noastre (Desi in felul asta s-au legat si se leaga prieteniile) de ce pur si simplu nu sariti peste ele, sa cititi exact ce va intereseaza???
Eu sunt ofticata rau....si tare dezamagita. Cand au fost conflictele am prefarat sa tac, dar se pare ca acum s-a rasturnat paharul si la mine.
Imi pare tare rau ca nu mai putem vorbi lejer, cum o facem pana acum(eu asa am simtit), fara sa ne gandim ca pe cutare user de DC o deranjeaza daca o barfesc eu pe soacra, printre multe alte dicutii "despre copii".
Asa ca dragelor.... va rog sa intrati sa vorbiti nestingherite despre copii vostri, ca eu una ma tot duc... Vorba cuiva, o sa comunic pe mess sau la alte subiecte cu persoanele dragi de aici si adios.

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput