Fulgusori de nov-dec2009 (65)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

stiti ce idee mi-a venit....poate e proasta..dar nah..eu o expun..hai sa ne facem un blog..mamicile..de la nov-dec-2009...unde putem posta fiecare.........cate o poza cu bebelul nostru...si undeva dedesubt sa scriem fiecare cu cuvintelele noastre ce semnifica pentru noi(un fel de compunere emotional-afectiva...
ar fi fain..ar fi ca un fel de ALBUM AL CLASEI
va surade ideea?
e posibil din punct de vedere tehnic-informational...ca la asta nu ma pricep

Mariuca acasa la buni 20.04.2010
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

RECLAMA

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

Mar copt e bleachhh...nu a vrut nicicum sa pape,ii venea sa vomite asa ca am renuntat...facem lapte cu fulgi de orez.
CAMY deci FLAVIUSICA nu e singurul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

multumim..e fain

Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinica09

Mar copt e bleachhh...nu a vrut nicicum sa pape,ii venea sa vomite asa ca am renuntat...facem lapte cu fulgi de orez.
CAMY deci FLAVIUSICA nu e singurul.

si eu as manca de-astea de numa'
Cum ai cumparat fulgii de orez??? de unde???
nu m-am gandit sa cumpar asa ceva...dar e o idee..

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

hey..unde sunteti...eu v-as fi invitat la o supa de legume...si la shooping..ca s-a deschis targul de vara la Carrfour...

Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragonitza spune:

laurairina si fetita mea a fost racita acum o luna. Nu am dormit 2 nopti pentru ca se tot ineca cu mucisorii. Ziua ii puneam ba ser fiziologic, ba apa de mare dar mucisorii nu prea curgeau in afara. Am incercat de vreo cateva ori sa ii trag cu aspiratorul nazal, dar ca niciodata, urla ca in gura de sarpe, asa ca am renuntat. Ma cam speriasem si pentru ca se simteau niste vibratii cand ii puneam mana pe spate, dar se pare ca asa se simte la ei cand au nasucul infundat.
tiusca noi o lasam sa stea in fundulet (sprijinita de perne sau de noi) cat vrea ea; daca o punem la orizontala incepe sa tipe si sa planga. Cred ca stie ea mai bine daca e pregatita pentru asa ceva sau nu. Nu o fortam sa faca nimic, nici sa stea la orizontala, nici in fundulet ... ea dicteaza.
La televizor se uita cred ca 2-3 minute cand se mai intoarce spre el.
Se rostogoleste de pe spate pe burta, invers nu (desi citisem undeva ca e mai usor de pe burta pe spate, ca au burta bombata).
Cu vorbitul ... zice eua, bu si pu .. in rest chiuie la greu.
Doarme de la 11 noaptea pana la 9 dimineata cu treziri din 2 in 2 ore, uneori si la o ora. La 12 ziua mai trage un pui de somn de vreo 2 ore, in rest mai fura cate 30 minute daca are chef.
strumphy mi s-a intamplat si mie de cateva ori sa urle daca o puneam la san in brate... atunci am reusit sa ii dau intinsa pe pat langa ea.
camy multumim pentru site-ul cu retete. E foarte bine ca sunt separate pe varste. M-am uitat pe cateva si mi-a sarit in ochi una cu mar, portocala si branza de vaci. Zice ca marul se taie cubulete, de la portocala se scoate miezul si se amesteca totul cu branza. Probabil urma sa scrie ca se pun la blender (ceea ce nu mai scrie, dar banuiesc ca nu ii dai copilului la 4-5 luni bucati de mar intregi). Ce m-a nedumerit pe mine este miezul de portocala. Adica nu doar sucul ci portocala cu pulpa cu tot?

Am inceput si noi diversificarea de 3 zile. Incercam sa inlocuim masa de dimineata cu mar+branza calcica. In prima zi am dat marul pe razatoarea de plastic (de sticla nu am gasit) ... rezultatul a fost un fiasco, sa nu zic chiar total, dar pe aproape . S-a si inecat mititica de vreo 3 ori cu bucatelele alea de mar, dar a mancat vreo 2-3 lingurite. Am abandonat ideea de razatoare, si vom folosi blenderul de acum. A doua zi a mancat tot marul cu o lingurita de branza . Azi i-am pus 2 lingurite de branza, si a papat cam jumatate din cantitate ... amestecul era un pic cam inecacios pt ca marul nu a fost prea zemos.
Una peste alta sunt multumita ca papa mancare, dupa n esecuri cu lapte praf.
Dupa masa i-am dat si san, dar dupa o ora ii era iar foame, dar una de-aia de lup. Cred ca ii face pofta de mancare marul ala. Voua tot asa vi se intampla?

Pfff ce m-am intins .. se vede ca am avut un pic mai mult timp liber. multi pentru mamici si fulgusori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Hop si eu!

Missed me?

Pai sa va pove de ce am lipsit...ne-au lasat astia asta noapte fara net, tv si ton la telefon...pe motiv de neplata! Noi am achitat la posta factura si cum dureaza 72 de ore pana le intra lor in cont...ni s-au sistat serviciile...asa ca de dimineata am tras o cearta cu sotul si apoi am inrosit mobilul cu reclamatii si telefoane peste telefoane, m-am dus la o vecina, am sunat la serv clienti si am dat nr de chitanta...si abia acum s-au restabilit toate serviciile. Am turbat de nervi.

Rares a dormit mai bine asta noapte.L-am adormit aseara prin pupaceala.L-am tinut in brate si l-am pupat pana a adormit!Era ca un ingeras. Si acum dormiteaza inca...nu stiu pentru cata vreme.

Pupic tuturor...si LMA sarbatoritilor de azi:

21.10 - Gabriela de Marijan
21.10 - Mattia Gabriel de Danangie
21.10 - Andrei Nicolas de Cory_B
21.10 - Mateo Gerald de Rony
21.11 - Isabella Karina de Jay

Un pupic si un strigat de hai la pove pentru:Krelia, Ancutza,Ionelamaria, Ramonik,Raluci,Monis,Coque,Many,LiliA,Lylyana,RamoC,andre,Monis inca o data, Monis din nou si iarasi Monis, Smaranditza,Lumi, MOnica80,Lalu,Strumphy,Mariaandrei,Na_bo,Padi,Monis din nou si bineinteles Monis, Dymomo,DanaN,Tynonino,Rgagapie, CUscrela mea draga,Dienutze, Dankutza,Ariadna, Mitzi,Alinutza,ALinush.

Le pupacesc pe draga noastra mamica talentata Laurairina si pe rechinasa, o imbratisez pe Miany care a dat azi cafeaua in locul meu, ii urez sanatate lui Floricik, o pupacesc pe Tina si fac o strigare si la Brasov...pe aoclo pe la Shtephy,Lidia si Roxyaly!

Bineinteles o imbratisez in mod special pe DianaR si ii urez Teodorei insanatosire grabnica!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dragonitza
[br In prima zi am dat marul pe razatoarea de plastic (de sticla nu am gasit) ... rezultatul a fost un fiasco, sa nu zic chiar total, dar pe aproape . S-a si inecat mititica de vreo 3 ori cu bucatelele alea de mar, dar a mancat vreo 2-3 lingurite. Am abandonat ideea de razatoare, si vom folosi blenderul de acum.

razatoare de sticla gasesti la magazinul de plastice...

Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Pai sa va pove de ce am lipsit...ne-au lasat astia asta noapte fara net, tv si ton la telefon...pe motiv de neplata! Noi am achitat la posta factura si cum dureaza 72 de ore pana le intra lor in cont...ni s-au sistat serviciile... Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu
Mama, ideal de femeie, fermecator si venerat!
(Lev Nicolaevici Tolstoi)

asa am mai patit si noi..le platim la robotzel..la BRD...si s-a intamplat sa ne vina factura de apa neachitata pe 2 luni..si la net la fel...dar noi le platim pe 14 cand luam salariile...asa ca nu au avut timp sa ne taie nik..pana acum

Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput