Fulgusori de nov-dec2009 (65)
Raspunsuri - Pagina 19
dienutze spune:
Acum, daca tot e un nou inceput sa va spun ca m-a bucurat pana la lacrimi diagnosticul geneticianei, ca soricelul Dominic e perfect sanatos! Eram sigura, nu stiu de ce, dar asa eram! Pup mamica incercata si ii trimitem eu si Natalia un buchet de liliac!
padi spune:
Offff, nu-mi place deloc la ce s-a ajuns.
Vreau sa fiu stearsa din lista de pe prima pagina. Cine ma ajuta?
Adriana de Laura (08.12.2009)
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxyaly Branzica calcica se face punand la jumatate de litru de lapte 5 pastile de calciu lactic.si iti vor iesi cateva lingurite de branzica. mami Matei Constantin roxyaly-poze |
eu stiu de 4 pastile la 500ml lapte.asa si fac
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Ramonika spune:
citat din mesajul lui padi Offff, nu-mi place deloc la ce s-a ajuns. Vreau sa fiu stearsa din lista de pe prima pagina. Cine ma ajuta? Adriana de Laura (08.12.2009) |
ai PM
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
Alinus25 spune:
citat din mesajul lui dienutze Buna, dragelor! Am zis ca nu mai intru, dar nu ma lasa sufletul! De dragul zilei in care am aflat ca sunt insarcinata si a zilei in care m-am alaturat voua sa impartasim experienta minunata de a fi mame, de dorul zilelor in care meniul propus de mine, branza cu rosii, caci altceva provoca greturi , era meniul preferat pe forum,.... de dragul atator lucruri frumoase impartasite aici si in primul rand de dragul comorilor noastre... PROPUN UN NOU INCEPUT! cine se baga? |
Io ma bag
cristinica09 spune:
Hai mai fetelor iar incepeti cu stersul din lista?Voi credeti ca sunteti citite de 4-5 fete?Sunt o groaza de mamici care au nevoie de voi...ce Doamne iarta-ma?E pacat de lista aia care trezeste atatea amintiri frumoase...in fine,faceti ce vreti dar e mare pacat.
vias spune:
mda...vad ca fetele au "casa noua" sa va fie de bine...ce mai poti spune in situatii de-astea??
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
simina_kin spune:
pacat de vremurile trecute
Ma duc sa cu fata mea ca-i tot ceea ce conteaza pentru mine!!!
Nu se merita sa-mi amarasc viata din cauza unor persoaa
ne care nu cunosc sensul "bunului simt"
Cuscrelo imi pare rau ca ti-am promis ceva si nu m-am tinut de cuvant, da gata.....se rezolva
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Evy30 spune:
In fiecare zi imi faceam timp si intram sa citesc .
Ma bucuram alaturi de voi , si ma intristam ,cand erati incercate .
De scris , am scris temerile mele , am salvat metode de diversificare , caci noi nu am inceput inca (incepem peste 2 sapt ), am felicitat mamici si bebei ,am incercat sa ajut si eu cu ce ma pricepeam .
M-am bucurat sa primesc raspuns la intrebarile mele si cuvinte de incurajare , precum si sfaturi .
Acum insa ma intristez sa vad ca lucrurile nu mai stau ca inainte .
Sper ca totusi ,candva, vom mai putea discuta .
Noi noutati nu avem .Am iesit azi fix 1/2 ora caci la Bucuresti bate un vant de te zboara . Praf cat cuprinde, ca doar suntem capitala ...
Eu pt gingii la Gabi folosesc Calgel . Vad ca functioneaza . Inelul de dentitie nu stie sa il tina , si mi se pare foaarte tare . am unul sub forma de fructa (mar ) , gol pe mijloc.
Pediatra noastra ne-a spus sa incep cu suc de morcov , apoi cu suc de mar ,si mai tarziu cu mancare ca Gabi este cam gras ...,zice ea . Eu ii spun ..sanatos...si ma rog la Dumnezeu asa sa fie mereu .
Referitor la frica de ieri (nu stiu daca ati citit ) inca il tin sub observatie .Tind sa cred ca a fost un nerv care a dat spasm . alfel ar fi fost continuu si nu s-ar fi oprit la modificarea pozitiei , si reluat spasmul cand l-am pus in pozitia dinainte . ma rog sa fie bine .
pupici tuturor