Fulgusori de nov-dec2009 (65)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Acum, daca tot e un nou inceput sa va spun ca m-a bucurat pana la lacrimi diagnosticul geneticianei, ca soricelul Dominic e perfect sanatos! Eram sigura, nu stiu de ce, dar asa eram! Pup mamica incercata si ii trimitem eu si Natalia un buchet de liliac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

dienutze, shtephy - aveti PM.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Offff, nu-mi place deloc la ce s-a ajuns.
Vreau sa fiu stearsa din lista de pe prima pagina. Cine ma ajuta?

Adriana de Laura (08.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxyaly

Branzica calcica se face punand la jumatate de litru de lapte 5 pastile de calciu lactic.si iti vor iesi cateva lingurite de branzica.

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

eu stiu de 4 pastile la 500ml lapte.asa si fac

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui padi

Offff, nu-mi place deloc la ce s-a ajuns.
Vreau sa fiu stearsa din lista de pe prima pagina. Cine ma ajuta?

Adriana de Laura (08.12.2009)

ai PM

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dienutze

Buna, dragelor!
Am zis ca nu mai intru, dar nu ma lasa sufletul!
De dragul zilei in care am aflat ca sunt insarcinata si a zilei in care m-am alaturat voua sa impartasim experienta minunata de a fi mame, de dorul zilelor in care meniul propus de mine, branza cu rosii, caci altceva provoca greturi , era meniul preferat pe forum,.... de dragul atator lucruri frumoase impartasite aici si in primul rand de dragul comorilor noastre...
PROPUN

UN NOU INCEPUT!
cine se baga?

Io ma bag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

Hai mai fetelor iar incepeti cu stersul din lista?Voi credeti ca sunteti citite de 4-5 fete?Sunt o groaza de mamici care au nevoie de voi...ce Doamne iarta-ma?E pacat de lista aia care trezeste atatea amintiri frumoase...in fine,faceti ce vreti dar e mare pacat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

mda...vad ca fetele au "casa noua" sa va fie de bine...ce mai poti spune in situatii de-astea??

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

pacat de vremurile trecute
Ma duc sa cu fata mea ca-i tot ceea ce conteaza pentru mine!!!

Nu se merita sa-mi amarasc viata din cauza unor persoaa
ne care nu cunosc sensul "bunului simt"

Cuscrelo imi pare rau ca ti-am promis ceva si nu m-am tinut de cuvant, da gata.....se rezolva

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

In fiecare zi imi faceam timp si intram sa citesc .
Ma bucuram alaturi de voi , si ma intristam ,cand erati incercate .
De scris , am scris temerile mele , am salvat metode de diversificare , caci noi nu am inceput inca (incepem peste 2 sapt ), am felicitat mamici si bebei ,am incercat sa ajut si eu cu ce ma pricepeam .
M-am bucurat sa primesc raspuns la intrebarile mele si cuvinte de incurajare , precum si sfaturi .

Acum insa ma intristez sa vad ca lucrurile nu mai stau ca inainte .
Sper ca totusi ,candva, vom mai putea discuta .

Noi noutati nu avem .Am iesit azi fix 1/2 ora caci la Bucuresti bate un vant de te zboara . Praf cat cuprinde, ca doar suntem capitala ...

Eu pt gingii la Gabi folosesc Calgel . Vad ca functioneaza . Inelul de dentitie nu stie sa il tina , si mi se pare foaarte tare . am unul sub forma de fructa (mar ) , gol pe mijloc.

Pediatra noastra ne-a spus sa incep cu suc de morcov , apoi cu suc de mar ,si mai tarziu cu mancare ca Gabi este cam gras ...,zice ea . Eu ii spun ..sanatos...si ma rog la Dumnezeu asa sa fie mereu .

Referitor la frica de ieri (nu stiu daca ati citit ) inca il tin sub observatie .Tind sa cred ca a fost un nerv care a dat spasm . alfel ar fi fost continuu si nu s-ar fi oprit la modificarea pozitiei , si reluat spasmul cand l-am pus in pozitia dinainte . ma rog sa fie bine .

pupici tuturor

Mergi la inceput