Copilasi din 2002 *75* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Nina, azi sunt stagnanda :)... Nu ma voi mai cantari o vreme... Insa simt nevoia de rontaieli... Sper sa fie doar o faza si sa ajung sa ma normalizez si cu apucaturile astea, si dpdv ponderal :). Ce mai face Cristinuca?

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Nico, de rontaielile astea e greu sa scapi. Cand am zile mai linistite la serviciu, fara iesiri prea multe, si mie, tot imi vine sa rontai ceva... Acum, am mere de rontait, fara biscuiti de la Dr. Krantz.
Cristinuca a terminat ieri a 2-a pictura pe sticla(Sf. Mc. Cristina). Prima(pe fond albastru) s-a potrivit la ea in camera, aceasta(pe un fond portocaliu deschis) se potriveste in camera mare(a parintilor), dupa cum spune ea.
Azi ii fac o poza si v-o arat.
La inceputul lui iunie vor avea expozitie cu icoanele pictate de copii.
Altfel, numara zilele pana plecam la Buzias. AMR 8 zile.
katty si mie imi place cum canta Fuego, piesele lente si acelea cu Irina Loghin ! Pune atata suflet in ele !
Cred ca are un suflet mare, la felul in care canta.
Am fost pe afara, avem vant si azi.
Haide, soare, haide !

Edit: Fetele care tineti dieta hipocalorica, ia uitati, ce site bun am gasit !
Am dat peste el, cautand valorile nutritionale pt. oul Kinder Surprise, ca pe ambalajul lui nu scrie nimic.
Si intr-adevar, cum scria Gabi, cioco amaruie sau cu lapte, cam aceleasi calorii au. Carbohidratii(glucidele) difera, in schimb. Si eu ii mai cumpar Cristinei cioco neagra Heidi(85% cacao), ca are mai putine glucide(doar 18%) si decat cioco dietetica Milka(43%).

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Nina, felicitari Cristinei pentru a doua pictura! Sa o arati, sigur este super, ca si prima! Cred ca abia asteapta sa mearga la Buzias! Ziceai ca se simte foarte bine acolo! Sa faceti multe poze, sa va vedem si noi!

Eu rontai acum niste migdale, neprajite... Uf, de ce le-oi fi cumparat?? :(

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput

Da, la Monti nu numeri caloriile, ci asociezi corect tipurile de alimente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Multumesc, Nico ! Vom face o multime de poze, ca deobicei, acolo.
Si Cristinei ii plac migdalele(punga mov, Fiesta). Au putine glucide, iar indicele glicemic al lor este mic, datorita continutului de grasimi, care incetinesc absortia glucidelor.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

migdale, caju, fistic...mmmm, pot manca in nestire.Si eu si masculii mei

Nina-abia astept pozele de la voi

A iesit soarele si la noi, dar pare rece.

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Ne-am intors si noi..am batut orasul cu Andy.
Cand sa plec,ajung la masina:pana,sotzul plecat..a sunat un vecin sa vina sa schimbe roata.A plans A in masina de numa,n-am scos-o afara ca batea un vant.

Cristina m-am spart la faza cu chilotii

Nina hai cu pozele

Katty sper ca mi-e un somn

Nico sper sa fie ceva usor si trecator.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

faina faza cu chilotii... cred ca nu mergeam sa stau la coada si daca erau boxerii mei prferati ca-mi plac la nebunie chilotii gen pantalonasi scurti

Nina, la treninguri si bluza ne ramane mica, dar numai la maneci... asa patim mereu, copilul se pierde in trening, e atat de mare si larg, dar ii ajunge pana-n coate si genunchi

cu cura stau bine, zic eu... pe cantar nu m-am urcat de ieri dimineata, dau raportul duminica, sa vedem daca am ceva rezultat sau nu

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Nico-am intarziat oleak cu raspunsul, ca m-am luat cu una alta, scuze.
Asta e minunea de aparat, acuma pe verificate http://www.sport-fitness.ro/robust/produse/robust-aparate_masaj-9736MS

Merg ca se simte singur aspiratorul

O seara frumoasa, dragelor!

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cristina22, imi place aparatul!!! Mi-as lua si eu sa stii!!!! TRebuie sa caut si pe aici...

Cristina, foarte amuzanta intamplarea cu chilotii!!! Am ras o gramada!!!

La noi se dau un fel de note....aproape in fiecare zi vine cu cate o foaie cu tot felul de chestii facute in clasa care sunt notate (14/14 sau 12/14 ....depinde), apoi in fiecare vineri au dictare la cuvintele studiate in sapt respectiva, si o data la 3 luni (cred ca sunt cam 3 luni) primesc un report card in care sunt cumulate toate "notele" A (90-100%, B(80-90%, C, D, E si F....si ceva caracterizari ale copilului de asemenea cu gradatii (master, practice, not sufficient)...Apoi la reading advanced au alte teste cu alt punctaj...si nivelul copilului in functie de clasa....
Dar nici o nota nu conteaza pana in clasa a 3-a....Deci...sunt puse mai mult sa iti dai semaa cam pe unde e copilul, la ce trebuie sa il ajuti....

Va las un film cu David la pian...ultima melodie...inca mai lucreaza la ea

Mergi la inceput