Copilasi din 2002 *75* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 8
Nicoleta spune:
Cristina, Stefan face deja engleza, dar lejer. O data pe saptamana, cu invatatoarea lor. Si note-note nu stiu exact de cand voi primi. Inca mai am de invatat despre sistem. Dar am inteles ca primii 2 ani de scoala sunt lejeri, dintr-a treia incepe "batalia".
----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.
Nicoleta spune:
Cristina, nu te uiti si ce firma e? Ca vreau si eu, dar sa fie ok, sa reziste ;)!
----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.
cristina22 spune:
sigur, cum sa nu.Cand ajung acasa, poate cu ocazia asta il scot de la naftalina, saracu'
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
andy.p spune:
Buna dimineata..noi acum ne-am trezit ,toti 3..Andy e acasa,Alexia a fost la disco de la 3 la 6 asa ca am dormit acum dimineta.
Nico ce ma bucur ca e k la karate..copii tai vor sti germana perfect cand va veti intoarce.Am inscris-o si eu pe Alexia la gradinitza germana..
Nina si eu cu cupe mic,minuscule de-a dreptul....ce fain ca faci gimnastica
Cristina engleza fac de la gradinitza...apoi in clasele I II e optional,da' vrea toata lumea..si apoi serios cu note si toate cele incep in cls.a III a.
Cris scoate aparatu si treci masaj
Fugii la copil si am dat send fara sa termin
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
katty spune:
Cristina_C, si la noi au facut engleza la gradinita, optional, iar la scoala e materie de clasa I, plus ca pot face si optional cand stau la after-school!
Cu notatul, eu stiam ca au calificative pana in clasa a IV-a, dintr-a V-a vor fi notati normal! Noua ne-a zis doamna invatatoare ca anul asta nu se dau premii ci numai diplome la materiile la care exceleaza! Deci, fara coronite, ca asa ar lua toti!
Am vazut ca ai scris ca iar a mers singurel o mai mare bucata de drum spre scoala! Ai baiat mare!!!! Cool!
Cristina22, fain aparatul, hai ca te mobilizam noi, numai ca n-ai nevoie...nu-l trimiti la cine are nevoie?????
M-ai amuzat cu banca ordonata a lui Andrei, ce sa le faci, s-or ordona mai incolo!!! Al meu si-a uitat ieri un pulover la scoala, nici nu mai stie unde, si daca azi e harababura cu orele, abia maine o sa-l pun sa si-l caute la after!
Laura, ai avut noapte agitata??? Poate te odihnesti mai dupa-amiaza un pic!
Nicoleta spune:
Si noi avem nopti grele, si cu maselele, si de aseara si cu ceva muci... Sper sa le treaca repede! Vantul asta e de vina!
Cristina_C spune:
Apropo de vant, o intamplare caraghioasa, v-o povestesc ca sa radeti...La blocul meu, cand e cald, toti vecinii isi intind rufele pe balcon. Si, pentru ca bate cam tare vantul, a zburat, nu se stie de la cine, o pereche de chiloti in curtea interioara. La parter e o firma de asigurari si cineva foarte binevoitor de acolo, care iesise la o tigara, i-a gasit, i-a luat inauntru, a scris bilete si le-a pus in cutie tuturor vecinilor, invitandu-i pe toti la firma pentru identificare. Asa ca, dimineata, era coada la asigurari, venisera multi vecini sa vada daca nu cumva sunt ai lor. Cand am trecut si eu pe acolo, tocmai ii revendicase cineva. Si aveau si vreo 2 clienti care asistau, vrand-nevrand, la circul asta.
Nicoleta spune:
Cristina, ce amuzant!! A zburat si de la noi, dar un maieu al lui Matei. Si l-am gasit agatat la intrare pe cutia de hartie reciclata, de sub cutiile postale...
cristina22 spune:
mai, corecti oameni, nemtii astia...
Da' totusi, sa-ti ia vantu' fix chilotiisi sa mai stai la coada pentru recunoastere
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Si fetele noastre sunt acasa, azi, din motiv de greva a cadrelor didactice.
Aici, din cl. a III-a se face lb. straina. Cum a scris si Laura, in cl. I-II este ca materie optionala.
Cristina, anul acesta are ortografie, ca materie optionala.
Iar din cl. a V-a se introduce a 2-a lb. straina(franceza, aici).
Cristina22, bine zici, poate ii dai drumu' la masaj, daca tot o scoti de la naftalina.
Gabi, la fel e si Cristina, picioare lungi si un dos mic. Pantalonii intotdeauna trebuie sa-i cumparam cu un nr. mai mare.
La treninguri, pantalonii ii raman scurti mai repede, iar bluzele continua sa-i fie bune.
Nico, surorile mele se orienteaza dupa Monti. Mai aud la ele din ideiile lui. Stiu ca el e, cu alimentele cu indicele glucidic mic. Si asa e ! Trebuie sa mancam alimente care nu ridica prea repede glicemia.
Cum esti, azi ?
katty, esti o draguta, ca deobicei !
Francisca, unde esti ? Tragi chiulul de la dieta si sport ?
Sinzi, tu mai mergi la sala ? Aveai o perioada cand frecventai sala, nu ?
Ieri am avut o zi cu soare si vant, azi e o zi innourata, fara vant.
O zi faina, sa aveti, fete dragi !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !