Copilasi din 2002 *75* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 5
cristina22 spune:
Gabi-wow, super!
Sper sa nu citeasca barbatu', ca i-am spus ca ale mele sunt aproape de maximu' posibil
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Gabi_K spune:
acum e super, ca-s la moda balcoanele si sutienele, dar cand eram la varsta critica a adolescentei, nu mai puteam umbla fara sutien, si era o rusine sa-i porti acum degeaba e ok, celulita tot acolo e, si nici data nasterii n-o pot modifica
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Cristina_C spune:
Doar orientativ, ca sunt atat de multe!
http://www.dietandfitnesstoday.com/ideal-body-weight-calculator.php - la inaltime se pune punct intre m si cm
http://www.doctor.info.ro/calculator_greutate_ideala.html asta mi-a zis-o in fata ca sunt supraponderala desi nu eram cu mult peste
Nicoleta spune:
Raspuns: esti supraponderala! Greutatea ta trebuie sa se incadreze intre 57.1 si 71.4 kg. (la al doilea) Ia sa vedem la primul!
----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.
Nicoleta spune:
Tre sa am "between 52.83 and 71.4 kg".
----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.
Nicoleta spune:
Deci asa: eu nu imi amintesc de mine sa fi avut vreodata mai putin de 54. Atata am avut la intrarea in liceu. Si am iesit cu 64 . Apoi am slabit si cea mai mica greutate de dupa 18 ani a fost 59 de kg, cand invatam pentru facultate, mergeam si la pregatire, aveam si job (invatatoare, clasa 1), aveam si o sora miiica acasa, de 2 ani si ceva... si imi era si foarte dor de A... Idealul meu cel-mai-ideal ar fi 59. Dar nu cred ca voi ajunge vreodata sa mai cantaresc atata... Mi-a cumparat odata niste pantaloni foarte draguti, sport (asta e stilul meu), nu m-au incaput niciodata, dar as fi foarte fericita sa ii pot purta. cred ca ar trebui sa am vreo 62-64 de kg... V-am zapacit, recunoasteti!
katty spune:
Io-s normala la ambele!
"REZULTATE
Greutatea: 64kg
Inaltimea: 1.7m IMC: 22.15
ESTI NORMOPONDERAL
(ai o greutate normala pentru inaltimea ta)
Greutatea ta trebuie sa se incadreze intre 57.8 si 72.3 kg
"
Mercic, Cristina_C, m-ai linistit!
Cristina_C spune:
Ce simpatic proful de chitara! Cum poti sa te superi pe el? Are numerele noastre de mobil si ne-a sunat mai inainte sa ne spuna ca data viitoare face 2 ore legate, ca sa recupereze absenta. E bine, si asa nu stiai cum trecea ora...
Nicoleta spune:
Cristina, chiar ca simpatic! Stefan a inceput sa-mi povesteasca despre un coleg care ia cursuri de chitara, parea incantat... eu asa as vrea sa il duc sa faca tot ce crede ca i-ar placea, dar timp si mai ales bani sa avem! Si energie, si eu, si el, mai ales ca ar fi dupa scoala...
La noi se schimba vremea, ma duc sa ma intind langa pici ca m-a lovit o durere de caaap... Si discutia asta despre kg m-a bulversat :D (eu mereu ma gandesc la mine ca sunt grasuta fiindca am 2 copii, desi stiu ca sunt multe femei pe care sarcinile nu le-au afectat deloc din punctul asta de vedere!). Nu-mi ramane decat sa ma tin de Monti. :)
Va pup. Va spun diseara cum a fost ziua de azi.
Gabi_K spune:
a fi gras si slab e doar o chestie relativa, comparativa.
Pana cand nu ne pierdem www.norbi.hu/news_images/900/vegyesfoto/vicc.jpg" target="_blank">catelul ca si tipa din poza, eu zic ca nu suntem grase
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert