Copilasi din 2002 *75* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Nico, nici eu nu te vad grasa!
Cristina si 22, mi-a placut aia cu d-ra snur!!!
Laura, bine ca a fost sotul sa se ia de doamna voastra, e strigator la cer! Eu as da-o afara din invatamant! La noi e intrerzis sa fie atins copilul in vre-un fel!
Cat despre greutati, tu, la 52, esti cea mai cea!! Bravo!
Gabi, deci la voi se preconizeaza greva, cand, maine? Sper sa nu ne anunte si pe noi! Bafta, sa-ti atingi targetul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

SA vedem ce va fi la prima sedinta...nu stiu cati copii recunosc acasa ca sunt trasi de par..si Andy greu mi-a spus:((

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mai, ma suparati :)! Pai am 1,69m si 75,7 kg!! Nu vi se pare nimic in neregula aici? Am avut 79,... acum o luna. Deci grav! TREBUIE sa ajung sub 70! Ca altfel ma imbolnavesc de alte cele... am si "neamuri" cardiace, si cu diabet... Sor-mea mijlocie are 1,73 si 64 kg si arata super! Insa eu am si cupe mari... intelegeti voi... si vreau si din-astea mai mici...

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Mai, ma suparati :)! Pai am 1,69m si 75,7 kg!! Nu vi se pare nimic in neregula aici? Am avut 79,... acum o luna. Deci grav! TREBUIE sa ajung sub 70! Ca altfel ma imbolnavesc de alte cele... am si "neamuri" cardiace, si cu diabet... Sor-mea mijlocie are 1,73 si 64 kg si arata super! Insa eu am si cupe mari... intelegeti voi... si vreau si din-astea mai mici...

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Pai, oi avea tu 75,7 kg, dar nu se vad, inseamna ca ori ai aparatul foarte bun si scoate kilele in plus, ori cantaresc oasele, fiindca efectiv nu se vad acele kilograme in plus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

si fiecare cu ce-l doare, Nico-io zic ce de la "cupe" sunt kilogramele.Dau io un 75 A si astea push-up...

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nu, Nico, n-arati arati deloc grasa. Ar trebui sa fie mult mai multe kg in plus ca sa se vada, intr-adevar, diferenta...Valabil si la mine, recunosc. Dar kg astea nici n-o sa le punem vreodata.
In rest, de acord ca orice kg in plus peste greutatea ideala/normala (cea calculata dupa formule) ne pune in pericol sanatatea.

Laura, nici nu trebuie sa tolerati astfel de lucruri! Este inadminsibil sa se atinga de copii. Nu mai stiu, e si ea o doamna mai in varsta?

Mergi la inceput

Si la mine care ar fi greutatea ideala? Stiti un calculator bun?

Mergi la inceput

Vezi ce nedreapta e viata asta, Cristina? Eu am cupa E, Triumph Minimizer...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

ioi, Nico, nu mai zi...nimic despre cupe...

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Cristina facem schimb la cupe? A mea e 75-80D am atins marimea asta foarte brusc, la 15 ani, in cateva zile/saptamani brusc mi-au crescut "balcoanele" mari, de atunci am mai ajuns la 85 D in sarcina si cat alaptam, dar am revenit la formele si marimile din adolescenta.
Imi gasesc foarte greu haine, am brate lungi, insa nu-s deloc lata in umar, deci tricourile care mi-s bune la umeri pocnesc in piept Noroc ca-s la moda si tricourile stramte, dar din pacate ies in evidenta si colaceii de la talie Bluze cu nasturi nu prea imi gasesc sa-mi stea frumos pe talie si sa nu-mi sara nasturii

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput