Copilasi din 2002 *75* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Bravo, David!!!
Sanzi, mi-a fost draga limbutza.Asa era de concentrat, ca se ajuta si cu limba

Noah, cine da azi de baut??

Tuturor celor cu numele de Gheorghe et co

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cristina, foarte bine arata aparatul, insa A zice ca nu e de acord cu asa ceva fiindca mai degraba alergi, faci miscare... Ce stie el despre celulita?? Oare daca ai vergeuri se recomanda folosirea lui (dat fiind ca actiunea lui este mecanica... oare nu le adanceste?).

Sinzi, foarte tare David la pian! Am observat ca si el tot de limba se foloseste cand se concentreaza, si Stefan face asa.

S.a stricat vremea pe aici, am si o durere de cap...

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Wow ce pianist avem!!!

La multi ani celor care sarbatoresc azi!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata!

Si din partea mea, La Multi Ani tuturor celor ce poarta numele de Gheorghe, George, Georgeta si alte asemenea!!! !!!

Sinzi, foarte frumos! Din ce in ce mai bine!!!

Cristina22, arata bine aparatul! L-ai montat pana la urma sau tot in cutie e?

Cristina_C, si pe mine m-a amuzat faza cu chilotii!@!!

Nina, ce putin mai aveti pana plecati la Buzias! Sper sa aveti vreme frumoasa si sa va distrati/relaxati!

Nicoleta, ce face Matei? I se mai vede buba???

Andrei are azi Cangurul matematic, sper sa se concentreze sa nu se mai grabeasca si sa dea testul fara un subiect facut, cum a facut la simulare! Sa-i tineti pumnii!

Mergi la inceput

Katty-nuuu, aparatul meu sta montat, numai ca in dressing.Aseara l-am scos si l-am instalat in camera spre folosinta.Si m-am si scuturat un pic cu el.E faina senzatia de dupa masaj.Daca il folosesti consecvent se vad efectele.
Sper sa ma tin acum de el.
Bafta lui Andrei!!

Ioi, si noi la Cangurashul...am emotii...

C+C=Andrei

(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bafta copiilor cu Canguras! Sa fie bine, sa se concentreze si sa vina cu rezultate super!

Eu l-am trimis azi pe Stefan la scoala desi a zis ca il doare burta... Cu rugamintea catre doamna ca, daca ii este rau, sa ne sune. Am emotii, e prima data cand il doare ceva si zice ca vrea sa stea acasa si noi zicem nu... Sper sa fie totusi bine!

Aici este inca innorat, as iesi sa imi iau ceva fructe confiate fiindca mor de pofta de dulce! Uf, asa-mi trebuie daca sunt grasa si nu pot manca si eu ca oamenii normali...

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Bafta tuturor la concurs!
Noi suntem departe de asa ceva Ieri mi-a adus o nota mica la lucrarea de mate, in weekend vom aprofunda un pic problemele astea cu enunt mai complicat

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Bravo, David!!! Minunat!
La noi notele care conteaza pentru scoala care incepe din claa a 5- sunt cele care se pun in clasa a 4-a in primul semestru la mate, germana si cunoasterea mediului si sunt trecute pe diploma, urmate de recomandarea pentru acea scoala. Notele sunt de la 1 la 6 si trebuie minim media 2,33 (la cele 3 materii) pentru scoala cea mai buna (Gymnasium)cu mentiunea ca, la mate si germana, media n-are voie sa fie mai mica de 2.

Azi e Cangurul? Bafta multa!

Nicoleta, tinem pumnii sa fie bine Stefan!

Mergi la inceput

Nico-tin pumnii sa nu aiba nimic Stefan!

Am vorbit cu Andrei.A cerut inca o grila de raspunsuri pt ca gresise ceva...El zice ca a fost ok...apoi cine stie
Cum ii spun si lui, important e sa vrea sa participe.

C+C=Andrei

(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Este si in Germania Cangurul, dar din clasa a 3-a, sunt curioasa daca scoala lui Robert participa. Am gasit siteul cu problemele din ultimii ani, acusi le vor pune si pe cele de anul asta, daca intereseaza pe cineva (in germana): http://www.mathe-kaenguru.de/chronik/aufgaben/index.html

Mergi la inceput