S-a stricat la stomac

S-a stricat la stomac | Autor: madutza_bra

Link direct la acest mesaj

Buna ,
Baietelul meu s-a sticat la stomac si nu stiu ce sa-i mai dau sa treaca. Azi a iesit de 10-11 ori afara . i-am dat 3 smecta, ceva zeama de orez, ceva ceai de menta si astea cu seringa ca altfel nu le bea. Azi a mancat 1 banana, 2 mere coapte cu biscuiti si putin morcov fiert cu orez.
Ce alta mancare de regim i-as putea da? Are 1 an si aproapre 4 luni.
Seara i-am facut zeama de orez cu cereale si aproape ca nici nu s-a atins de ea, a adormit flmand . Dr a zis sa nu-i dau lapte.

Ma puteti ajuta cu un sfat?
multumesc.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona_patra spune:

Buna,
incearca cartof fiert cu branzica. Am avut aceeasi problema ca si tine si mi s-a recomandat pe langa orez fiert(mucilagiu) si cartoful si o formula de lapte HN (Humana e cea mai recomandata).
Sanatate multa.

Ramona de Diana (20.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

trebuie sa-l hidratezi bine...a si vomat? sau doar diaree?
Da-i un pahar de cola sau de pepsi -suna aiurea, eu sunt total contra acestor bauturi, dar asta ne-a recomandat pediatrul nostru si a fost singura bautura acceptata de copil si de la care nu-i venea sa vomeze si stomacul ii era linistit! de atunci nici nu a mai primit asa ceva.

lasa putin timp sa-si faca efectul toate cate le-a luat...corpul nu se simte bine si are nevoie sa se curete. Daca si maine face la fel, mergi la medicul de familie.

Sanatate multanu dispera o sa fie totul bine

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

ramona, deus, multumesc. Nu a vomat si nu are febra, dar a dormit fff mult azi: de 2 ori cate 1.5 ore, iar acum s-a culcat la 9:30 flamand si ma asteptam sa se mai trezeasca de foame...dar inca nu.
Voi le-ati dat lapte copiilor? In "mama si copilul" am vazut ca este permis laptele dar facut in mucilagiu. As putea sa-i dau maine dimineata asa?

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Pe langa laptele HN pediatra noastra recomanda si cereale cu roscove.Ceaiul de menta am inteles tot de la ea ca nu isi prea face efectul la bebici.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

andra, multumesc Daca si maine e tot asa, merg direct la dr pediatru. Il tot urmaresc sa vad daca mai face...ultima oara a fost la 8:30.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Lapte praf fara lactoza- DA , altfel nu, ii lungesti problema, cereale cu Roscove, hidratat cu saruri speciale de hidratare, orez, sticks, banana, mar copt, si neaparat o vizita la medic, la asa un nr mare de scaune intr-o singura zi.Cartoful- nu as incerca acum ,e prea devreme, peste 2 zile da ,usor introdus, branza de vaci -DA.
Eu ii dau lui Luca si Homeopate , dar acum depinde daca voi folositi .

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Astazi este mai bine. Peste noapte a facut o singura data. Astazi am sa-i dau mar copt, branza de vaci , banana. A dormit destul de bine (dor 2 treziri) si e vesel si vioi.
Pe langa smecta i-am dat si Elektrolyt de la Humana pentru rehidratare. Voi ati folosit?

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Cum a spus si Deus,poti sa-i dai cola sau pepsi dar cu lingurita si destul de rece sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elsels spune:

Mada, eu am folosit pentru unul din baietii mei Elektrolyt de la Humana. Nu i-am dat lapte de niciun fel. Am preparat muculagiu de orez in loc de lapte si, in rest, i-am mai dat: orez fiert cu mult morcov, cereale cu roscove de la nestle, branzica cu mere coapte si ceai de menta+musetel.
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

de cate ori am avut probleme i-am dat lapte de soia, exista si praf Humana dar are un gust mai neplacut decat cel la cutie de la diverse firme. laptele de soia nu contine lactoza si este indicat in aceste probleme pentru ca il accepta copilul cu placere de obicei. are nevoie de cat mai mult lichid. fetita mea nu a acceptat saruri de rehidratare. mai merg si covrigii aceia simpli.

Mergi la inceput