Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (40)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

LoraG76:Multumesc mult!

TINA,cu(21+) sifetita(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

office, ai facut 3D la morfofetala sau 2D?

Sabina 18+

Mergi la inceput

Lucianna_83:Multumesc frumos!
Sunteti toate foarte dragute!Am vazut pozele..ce rochii..parca sunt de printesa..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sabu_dk

office, ai facut 3D la morfofetala sau 2D?

Sabina 18+

Atat pe ecran cat si pe documentatia primita scria 4d...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Sabu_dk, am postat cartea "Mama si copilul", nu o am pe cea a dr spock. Aceasta e scrisa de romani.

Ti-am trimis parola pentru mail-ul comun intr-un PM.

Lectura placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Office, felicitari! De acum inainte nu trebuie sa ai nico grija si sa te bucuri de sarcinacu adevarat....minunat, asemenea vesti bune asteptam pana la 40 sapt si dupa aceea...

16+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Eveline: multumesc mult!Acum trebuie sa continuati si voi vestile bune !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Fetelor voi aveti contractii nedureroase?
Eu ma trezesc cu burtica tare din cand in cand. Aceste contractii apar mai des cand copilul se misca, si deloc cand isi face somnul.
Am inteles ca ar fi normale, dar vreau sa imi povestiti si voi daca experimentati asa ceva si, daca da, cand apar si cu ce frecventa.
De exemplu, eu am observat ca la mine apar cand se misca bebe si cand merg mai mult sau stau in picioare mai mult (de ex, cand pregatesc ceva la bucatarie).

Astept raspunsul vostru,
Multam.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Buna dimineata fetelor

Buuuna cafeluta, oramona, multumim frumos. Spor la munca, hai ca nu mai dureaza mult.

chichiutza, sa stii ca nu te-am uitat cu filmuletul l,ui fi-miu cu batista bebelusului insa intre timp a invatat sa-si sufle nasul singur...

Lucianna, amniocenteza am facut-o pentru ca imi iesise riscul de Sindrom Down de 1:166 la BiTest, ceea ce era destul de ridicat.

sabu_dk, cartea postata de Iunia e Mama si copilul a lui Capraru. Daca vrei Dr.`Spock, ti-o pot cumpara eu si trimite ca nu cred ca au varianta electronica.
Maaama, daca n-aveam Danish Butter Cookies acasa (luate de la noi), as fi salivat o ora pe tastatura. Sunt preferatele mele, cu lapte caldut.

office, felicitari pentru puta. E traumatizant rau sa astepti atata cand stii ca urmeaza o morfofetala, dar bine ca e totul bine.

ddanagh, da' sa stii ca amniocenteza e optionala, nu te obliga nimeni..., deci daca speri sa fugi fara amnio, poti sa optezi tu din start. Glumesc, evident....nu stiu cum am stat eu la sarcina cu Vladi pana la sfarsitul sarcinii cand imi iesise riscul de SD de 1:50 si n-am vrut sa fac amniocenteza.... Te astept maine sa-mi spui ca a fost bine.

Noi iesim afara, il duc pe fi-miu la gradina zoologica...e tare frumos. Va pup si va urez o zi buna.

Andreea, in 20+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Buna dimineata dragele mele.
Vanny , sa fii fericita, iubita si sa iti dea Dumnezeu un bebelin sanatos si cuminte.
Oramona multumiri pentru cafelutza, e bine ca a mai facut Chichiutza o pauza.
Crina, multa bafta, suntem alaturi de tine..
La mine la birou e nebunia de pe lume, sedinte, rapoarte..iar eu nu am chef de nimic. Astept sa treaca cat mai repede lunile mai si iunie..ca dupa....
Va pup pe toate, sa aveti o zi insorita.

Klarisse graviduta 15+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput