Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (40)
Raspunsuri - Pagina 17
RalucaElenaM spune:
Salut, imi pare bine c-am gasit gravidutzele din 2010 ca m-am tot uitat pe aici si nu va gaseam! Eu sunt in saptamana 17 si maine merg la triplu test la Romar-DR. Maria Bari.
Imi poate da si mie cineva detalii despre cum decurge acest triplu test?, eu ca sa scap de emotii ma gandesc ca merg maine numai la o eco si sunt incantata cand ma gandesc ca voi afla sexul bebelului...insa nici macar nu stiu daca as putea afla asta la triplu test...
Astept raspunsul vostru celor care l-au facut deja!
Multumesc
pianna spune:
Neatza fetele!
Ultima data cand am scris aici eram cam ravasita din cauza rezulatului de la dublu test. A iesit el negativ dar un pic peste limita de varsta. Bineinteles ca nu m-am abtinut si l-am repetat la alt laborator. A iesit ceva mai bine dar tot peste limita de varsta. Asta e, astept sa vad TT ce-mi zice. Medicul mi-a zis ca ma stresez degeba pt ca la eco totul e normal, dar tot nu sunt 100% linistita. Of, of mai mai![]()
felicitari vanny (cu intarziere)
. La multi ani si un bb frumusel si sanatos
!!
magdy imi pare tare rau ca sunt probleme, dar trebuie sa vezi partea pozitiva care e cea mai importanta: bb e bine. Menajeaza-te cat poti. Daca ii spui piticului ca mami are un bb in burtica si nu-l mai poti tine in brate, nu merge? zic si eu ca experienta inca n-am
. Oricum, sa ai grija de voi!
13+
lara_c spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Buburuza_10 Buna dimineata! Chiciutza, merci de cageluta! Buna ca de obicei! ![]() Vanny, La multi aaaaaaaaaaaaani!!! Sa fii fericita, iubita, sanatoasa si norocoasa. Sa ai o sarcina frumoasa, o nastere usoara si un bebe perfect! Scuze pentru intarziere... Crina, Doamne ajuta! Suntem alaturi de tine!Lara, nu te stresa prea tare! O sa gasesti tu o varianta buna pentru tine si pentru bebe! Important e sa ai o nastere sanatoasa si cat mai usoara si un bebe perfect, mai putin important este unde nasti, nu? Ziceai ca doctorul la care te duci acum e ok... nu ai putea naste cu el? Eu m-am hotarat sa nasc aici, insa nu stiu exact cu ce doctorita. Pe 5 mai o s-o intalnesc pe a 3-a doctorita, sper sa iau o decizie, sa stiu si eu cu cine voi naste... Problema mea e ca in Oman nu exista ambasada a Romaniei si nu stiu zau cum o sa-i fac actele lui bebe... Sa aveti o zi frumoasa!!! 20+ |
Buburuza
incerc...Nu pot sa nasc cu dr care ma are in evidenta...In primul rand pt ca el nu proefeseaza la spital. Noi avem o clinica britanica numai pt angajati ( doctorii sunt britanici, medicamente / vaccinuri sunt aduse din UK , etc) dar pt orice mai serios numai la spital. Si nu in Bangladesh . Pana si pt un picior rupt ( chiar si-a rupt un baietel piciorul la locul de joaca acum cateva luni) te transporta in strainatate. Iar femeile ( ma refer la mine si la colegele mele britanice nu la localnice) nu au voie sa nasca aici.
Deci exclus..
Nici aici nu este ambasada romaneasca. Chiar vorbisem cu consulul roman la Bangkok sa ma ajute cu actele romanesti. Nici pt fiica mea nu am facut la timp acte romanesti si am inteles ca dupa varsta de un an numai cu hotarare judecatoreasca si stabilirea cetateniei romane in instanta se mai poate...Noroc ca la noi nu e cetatenia principala dar as fi vrut sa aibe si cetenie romana...
Tu ce o sa faci? Ca fara pasaport nici pana in cea mai apropiata tara unde exista consulat romanesc nu poti calatorii.
Daca bb nu poate avea o alta cetatenie ( a tatalui sau cea a tarii un de nasti cum e in USA de ex )te sfatuiesc sa iei legatura cu consulul roman din cea mai apropiata tara (vezi sa nu fie consul onorific ci de cariera) si sa vezi daca poate sa se deplaseze el la voi cu tot ce este necesar pt inscrierea certificatului de nastere si intocmirea unui titlu de calatorie valabil pt o calagtorie dus in Romania sau in tara unde ai domiciliul stabil cf celor inscrise in pasaport la rubrica domiciliu ( deci numai tara respectiva e considerata de domiciliu indiferent unde consideri tu ca e acasa).
Nu stiu daca consulatele romanesti chiar ofera serviciul asta, cele ale altor tari da.
Daca nu , ia legatura cu o alta ambasada europeana si vezi in ce masura te pot ajuta.
Exista niste intelegeri intre unele state europene cf carora o alta ambasada iti poate oferi un pasaport temporar vlabil max un an
( bebelui sau tie daca iti pierzi pasaportul intr-o tara unde nu exista amabasada a tarii tale )cu conditia ca guv tarii tale sa fie de acord.. Sansele nu sunt f mari,nu vreau sa te incurajez aiurea, dar exista..
Incearca sa te relaxezi...ca doar pt noi incepe we astazi, nu?
Lara
w19+
Jamie and Errie 18mthsHawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal
fulguta28 spune:
Buna dimi!
Pt ca este asa de frumos afara, m-am hotarat sa trag chiulul de la birou. Azi ma voi ocupa numai de mine. Voi face pasi repezi catre centrul capitalei ca sa-mi delectez ochiul la cateva piese vestimentare si sa-mi golesc vertiginos buzunarele de banuti.
Crina, tinem pumnii pt tine!
Azi are o zi grea si trebuie sa-i fim alaturi. Doamne ajuta!
Sa aveti o zi minunata.
uta28 este
15+
http://zaleboutique.wordpress.com
ionela.n spune:
Neata burtici 
Nastasie, ma bucur ca bebe e bine si jucaus 
Magdy, fii optimista si incearca sa te odihnesti/relaxezi mai mult 
Fulguta, sa ne zici si noua ce articole ai achizitionat ![]()
--------------------------------------------------
In al
, sunt
in 15+
pianna spune:
ddanagh Multa bafta la amnio, cand poti sa intri sa ne povesteti cum a fost.
Si crinuta la fel, iti tinem pumnii si ne gandim la tine. Asteptam vestile bune cat mai repede.
13+
fulguta28 spune:
ddanagh, bafta la amnio!
ionela, diseara va spun ce am gasit. In principiu, merg sa-mi caut o rochita pt cununia civila. Sper sa si gasesc ceva pe gustul meu.
Spor la palavragit si abia astept sa va citesc cand ma intorc!
uta28 este
15+
http://zaleboutique.wordpress.com
ionela.n spune:
Crina, 

Sa dea DD sa fie totul bine 
--------------------------------------------------
In al
, sunt
in 15+
nastasie spune:
lora, si mie mi-e mai frica de dentist, dar tot mi-e frica si de nastere.si eu o sa fiu primaaaaaaaaa
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
sabu_dk spune:
crinuta, tinem pumnii stransi pentru tine... Sa te intorci cu vesti bune 

magdy, imi pare rau sa aud asta... Insa incearca sa nu mai fii trista. Cu un zambet pe fata, se pot face multe. 

In rest, fetelor, ma bucur de vestile bune de ieri, asteptam si azi.
Plus, bafta fetelor care se intalnesc cu bebeii azi
.
Sabina
18+