Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (40)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabu_dk

By the way, Lara... Baby Erinn is soooooooo cute... E o dulceata de fata

Sabina 18+

Neata...

Sabina, multumesc..!
Hai ca m-am mai linistit un pic citind ca nu sunt singura mai ciudatica ....
Office ..eu in biberon nu am pus nimic. suspect insa dupa nastere aruncam cateva biberoane zilnic caci nu eram sigura daca am masurat corect .Dar asta cred ca era deja din cauza oboselii....si am auzit ca mai toata lumea pateste asa...
Despre par ..Eu la prima sarcina m-am vopsit cu vopsea organica. Eram in UK si acolo la coafor, manichiura, gym, piscina tb sa le spui daca est insarcinata . La mani stiu ca am completat si un formular .
Acum nu m-am mai vopsit deloc. Dar chiar azi ma duc sa imi fac niste suvite .Stilista e din Noua Zeelanda si importa vopselele din Australia .Cu cele locale, din Bangladesh, nu m-as face nici daca nu as fi insarcinata de frica sa nu imi arda parul.Pana acum nu m-am facut decat cand plecam undeva in strainatate, noroc ca s-a dechis salonul asta.Acum nu stiu daca vopseaua e organica sau nu , ma gandesc ca sunt doar niste suvite si am trecut de 12 sapt.

Zozela, pls, vreau si eu cartea , in engleza..

Cori Mic si eu citeam cartea Mama &Copilul cand eram mica ( si alte cateva, mama e asistenta medicala si moasa si avea o gramada) si de pe atunci mi se parea depasita....Era plina de improvizatii. Dar nu ma gandeam ca si in editiile noi se recomanda tot aceleasi lucruri...

Fetele care vreti hainute de gravida, de ce nu comandati de la Mothercare de pe siteul britanic? Au preturi OK sa stiti. In Ro am auzit ca sunt ff mari .Ca si la Marks & Spencer's de altfel si nu inteleg de ce...Apopos si M&S au hainute de gravida si bebei pe care le puteti comanda de pe site.
Eu desi mai am cateva de data trecuta ( si deocamdata nu am nici nevoie ) asa am facut . Si la mine e mai complicat ca stau in fundu' Asiei, voi in RO le primiti fara probleme si nu costa asa mult transportul. Eventual va grupati mai multe si impartiti costurile de expeditie.

Magdy...curaj si sanatate. Ai grija de tine.Cu Gabriel incearca sa nu il iei in brate cat ti-ar fi de greu, caci e numai ceva temporar. Si e pt binele lui bebe mic.
Macar ai dat peste doctori de treaba. Eu am avut problema asta la prima sarcina si 2 medici mi-au spus ca am pierdut sarcina. A fost cumplit , pana in sfarsit o doctorita mi-a spus sa stau linistita ca bebe e bine si ...colegii ei...s-au inselat...putin. Putin????

Acum am parte de doctor ok , numai ca nu o sa nasc cu el si nici macar aici.Urma sa nasc in Thailanda si sa merg acolo la controalele mai importante , inclusiv eco de 20 sapt, sapt viitoare .Acum din cauza situatiei politice de acolo care a degenerat , mi-au anulat programarea si incearca sa ma trimita in Singapore.Dar nu mai sunt sigura de nimic....
Deci sunt in situatia de nu stii nici tara unde o sa nasc d-apoi medicul care o sa ma asiste ....Chestie care ma streseaza enorm...

Hai sa inchei pe o nota mai optimista , felicitari fetelor care au avut eco curand si au aflat vesti bune si colorate si bafta celor ce au intalnire cu bebeii curand...

Pupici si tineti-mi pumnii sa merg si eu la eco de 20 de sapt la timp..

Lara w19+ Jamie and Errie 18mths

Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Buna dimineata burtici! Cafeluta e calda, lapticul si ceiutul la fel! Avem si ceva dulciuri, am citit eu ca daca le mananci dimineata e ok.
Crinutsa sper din suflet ca esti bine si ca maine ajungi acasa cu toate in regula!
Vanyy la multi ani mai cu intarziere asa! Sa ai o sarcinuca usoara si un bebeu sanatos si mancacios, sa fi sanatoasa si tare fericita!
Madgdy...din pacate va trebui sa stai mai mult in pat si sa nu mai ridici copilasul.. Nu te ajuta nimeni?
Ce ma supar ca nu sunt aici toata ziua sa sporovaiesc cu voi despre rochite, fustite, carticele de copii si alte alea. Nici eu n-am nici o carte, tare bine mi-ar prinde, asa ca daca reusiti sa puneti pe mailul comun (nu c-as sti cum se deschide asta!) v-as fi tare recunoscatoare!
Eu am facut un mic eco ieri, asa cum ziceam de dimineata, bebe e bine, ac crescut, facea tumbe pe acolo, dar tot nu mi-a putut reconfirma ca e fetita! Ufff... Incerc sa ma gandesc si la nume de baietei, dar mi-e greu, nu-mi place nimic si cand pic in melancolie realizez ca toata viata m-am imaginat mamica de fetita. Va fi complicat cred... Trebuie sa ma descurc pana la urma! Si sotul tot fetita isi doreste, dar parca-i creste ceva acolo, in fine!
Trebuie sa fug! Pupici multi multi si o zi exceptionala va urez!

Cristina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata, burticute. Va de dimineata.
Crina, iti tinem pumnii stransi ca totul sa fie bine.Curaj..Sa te intorci cat mai repede printre noi.
Magdyi, imi pare tare rau ca nu te simti bine. Si eu am avut zilele trecute niste dureri de burtica si m-am cam sperioat. Incearca sa te menajezi si sa-i explici baiatului ca in burtica la mama mai e un bebelus si nu poti sa-l tii in brate. Scumpa mea a inteles si cum se apropie careva de mine cu incepe sa strige sa aiba grija.Te si multa sanatate.
La toate fetele multi

mamica de fetita si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Buna dimineata!

Chiciutza, merci de cageluta! Buna ca de obicei!

Vanny, La multi aaaaaaaaaaaaani!!! Sa fii fericita, iubita, sanatoasa si norocoasa. Sa ai o sarcina frumoasa, o nastere usoara si un bebe perfect! Scuze pentru intarziere...

Crina, Doamne ajuta! Suntem alaturi de tine!

Lara, nu te stresa prea tare! O sa gasesti tu o varianta buna pentru tine si pentru bebe! Important e sa ai o nastere sanatoasa si cat mai usoara si un bebe perfect, mai putin important este unde nasti, nu? Ziceai ca doctorul la care te duci acum e ok... nu ai putea naste cu el? Eu m-am hotarat sa nasc aici, insa nu stiu exact cu ce doctorita. Pe 5 mai o s-o intalnesc pe a 3-a doctorita, sper sa iau o decizie, sa stiu si eu cu cine voi naste... Problema mea e ca in Oman nu exista ambasada a Romaniei si nu stiu zau cum o sa-i fac actele lui bebe...

Sa aveti o zi frumoasa!!!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

am fost la eco si suntem bine bine.avea capul in jos si picioarele in dreapta.se misca de zor.i-am auzit si inimioara.eram iar in al9 lea cer.acum tre sa mai astept o luna, pt control.a zis ca mergem tot pe natural, daca primul a fost tot asa.m-a luat o fricaaaa.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Felicitari!
Hai, cum sa-ti fie frica?? Mie mi-ar fi mai frica de stomatolog sau orice altceva decat de nastere, pe cuvant... da' oi fi io mai defecta! Nici la Iustina nu mi-a fost frica deloc.

Lora, mami de Iustina si 21+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

eu mi-am facut clatite ca muream de pofta.de fapt sotul mi-a facut.ieri mi-a dat o vecina 2 dar mai rau m-a intaratat, asa ca azi mi-am facut farfuria plina.
abia astept sa apara fructele:caise, piersici, etc.acum in afara de banane si mere, porto nu ma atrage nimic.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

yamiiiii, acum o sun pe soacra-mea, daca n-are azi program, sa ma astepte cu clatite, treaba ei...dar parca vad ca pleaca pe undeva..

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Buna fetelor!

Eu sunt tare nacajita!!! Se pare ca am probleme cu sarcina...
Ieri cand am fost la toaleta am gasit sange pe chilot si m-am prezentat de urgenta la control. Doctorul mi-a facut eco si sus si jos si mi-a spus ca sangerarile sunt de la placenta (bb este bine) pt ca s-ar fi miscat putin si a coborat in jos.
Recomandarea lui: sa nu mai ridic NIMIC!!!
Intrebarea mea este: CE FAC EU CU GABRIEL??? Care ma solicita toata ziua si care nu poate intelege inca de ce mama lui nu-l mai poate lua in brate. Aici nu am pe nimeni care sa ma ajute, iar ca sa aduc pe cineva acasa, nu-ti vine nimeni, prefera sa le duci copilul la ele acasa unde mai au cate 4-5 in grija.
Offf de ce mi-a fost frica nu am scapat!!! Sunt disperata!!!

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 15+

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

ooof, Magdy...multa sanatate! Sper sa se rezolve cat mai curand problemele si sa se mai ridice placenta! Si mie mi-a zis ca-i putin cam jos pozitionata, dar ca n-ar fi probleme, daca nu fac efort. Cumnata mea a facut tratament pana in ultima saptamana inainte de a naste din cauza asta. Nu ti-a dat vreun tratament? Ai grija de tine!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Buna dimi!

Offf, Magdyi, ce rau imi pare, de asta mi-e si mie cel mai frica. In mod normal nici o gravidutza n-ar trebui sa ridice mare lucru. Eu una mereu ma gandesc la femeile de la tara care sapa si fac alte munci fizice si ma gandeam ca daca e sa tin sarcina o tin si fugind prin parc. Dar nu e usor deloc, seara am si eu mici dureri jos, care ma fac sa ma intind imediat. Imi aduc aminte ca la 1 an, Raul nu mergea prea bine si mereu eram langa el sa-l pun pe picioare, sa-l dau in cate ceva prin parc, dar puteam lejer sa-l pun in trici si doar sa ne plimbam ca nu se supara (acum deja are preferinte ). Trebuie sa ai grija de tine, chiar daca il ti mai mult in casa si faci doar strictul necesar, e greu pt amandoi, dar va trece repede.

13+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

http://picasaweb.google.com/luciana.oprea/Forum?authkey=Gv1sRgCPrmy5DtoaXAPw#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Pana sa ies afara, am prins un pic din discutiile despre vopsea si cum a ajuns sotu acasa cum m-am dus sa ma tund. Eu nu m-am vopsit niciodata, dar mi-ati aprins un beculet ca e cazu sa ma mai duc la coafor . Cand am intrat pe usa Raul nici nu m-a bagat in seama, abia dupa ce m-am spalat a inceput sa vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianna_83

Pana sa ies afara, am prins un pic din discutiile despre vopsea si cum a ajuns sotu acasa cum m-am dus sa ma tund. Eu nu m-am vopsit niciodata, dar mi-ati aprins un beculet ca e cazu sa ma mai duc la coafor . Cand am intrat pe usa Raul nici nu m-a bagat in seama, abia dupa ce m-am spalat a inceput sa vina

buna dimineata!Va tritit la toate cate o floare ca la mare s-a intors primavara..e un soare afara..si caldut...numai chef de stat in birou la munca nu am
Am intrat si noi vertiginos in saptamana 21.
Maine seara merg la botez la varul meu si abia aseara am realizat ca burtica mea e maricica si s-ar putea sa ma probleme cu hainele din dotare.Noroc ca am pastrat o rochita de pe vremea cand aveam mai multe kilograme care acum imi vine tocmai bine..si se vede bine de tot burtica.
Va pup! Sa aveti o zi frumoasa!

cununie civila

21+

Mergi la inceput