Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (81)
Raspunsuri - Pagina 7
Cris2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui enik83 buna dimineata fetelor.. aseara la 10 jumate am iesit de la doctor.. vai ce emotii mari am avut.. bebele ii ok.. in grafic..are 557 de grame.. am pus pozici cu el in cont.. 22+ cu o minune de ![]() poze |
Enik, felicitari! Vazut pozici. E cam suparat bebe, l-ati deranjat la ora aia tarzie
Paula, merci

Cris
27+ cu
michelle1981 spune:
Mirela, Maya tinem pumnii si ne gandim la voi! 
Cris multumesc pentru informatie si felicitari pentru bebelina, e tare dulce 
belu, sotul meu a avut ficatul marit si i-a dat un regim pentru o luna (asemanator celui de la hepatita), daca te intereseaza pot sa ti-l trimit pe mail. 
enik felicitari pentru bebelina!
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">25+ cu 
Poze
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bumblebee
Mirela ![]() , draga mea, bafta, asteptam liniutele ca sa fii dupa cum preferi: closca sau incubatorAlina 25+ cu ![]() gargarita |
doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun...si sa vina bebicu...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
29+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
grety_niku spune:
era cineva interesata de caruciorul Espiro Vector, imi cer scuze dar neuronul meu singuratic nu a retinut cine

tocmai am primit raspuns de la babydino... le-am trimis mail sa aflu mai multe date despre Espiro Vector, diferenta dintre Lite si Air si daca vor veni la BabyExpo la Bucuresti in mai.
"Diferenta intre Vector Lite si Vector 4 Air este:
Cel air are rotile din spate gonflabile, are geanta mamicii si o pernuta in varianta sport.
Cel Lite nu are aceste elemente. Este mai usor cu aprox 1-1,5 kg.
Showroom o sa avem in Tg Mures.
Inca nu am decis, daca mergem la expo."
22+ cu
Nicholas-...(inca parlamentam
)
Pozici
beluistef spune:
Nu mi-a zis decat sa numar 15 miscari ale bebelului, indiferent daca misca tare sau doar "flutura" pe acolo...importante sunt in acea ora in care are activitate intensa sa numar DOAR 15 miscari..acum nu o sa numar pana termina de miscat
...altceva nu am ce face
. Si astea in perioada in care vad eu ca are zilnic cam acelasi program...cum spuneam...un stres in plus...
Michelle poti sa-mi dai mail si vedem ce pot manca si ce nu...oricum trebuie sa ma dau serios pe fructe si legume...
Cris nu mi-a zis cu ce ma pot alimenta ca sa am rezultat mai bun, doar ca sa le repet...oricum mai stau asa vreo 3 sapt. pana intru in concediu si ma bag un pic la regim..fara cartofi prajiti
...fara alte medicam. decat Fe si vitaminele, fara sosusri si legume si fructe bagat mai la greu.
Elena,
28+ cu
Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
grety_niku spune:
Mirela, Maya tinem pumnii si ne gandim la voi! 

Crisfelicitari pentru bebelina, este o dulceatza 
enik felicitari pentru bebelina!
22+ cu
Nicholas-...(inca parlamentam
)
Pozici
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata burtici si viitoare burtici! Mirela ne gandim cu optimism la sfarsitul lunii!!
Elena, nu te mai panica, inseamna ca ai un medic foarte bun , atent, de acum incolo este normal sa ni se ceara sa numaram miscari ale lui bebe si tot ca se apropie AMR-ul
In rest tu mananca ordonat, si nu vor fi probleme!
Am vrut sa scriu multe, dar am mai uitat![]()
Azi merg la o echo sa vad daca totul este bine, dr meu m-a chemat ca am avut putina pierdere de apa, a fost brusc si doar o data, a zis ca nu-i grav dar vrea sa vada cervixul! Asa ca o vad pe Leti
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
24+ cu 
CarmenAlbu spune:
Am schimbat si semnatura,
, dupa ce trec de 35 sapt sunt mai relaxata, pe urma vreau sa iasa in zodia leului
, deci de pe 25 iulie poate sa vina!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
25+ cu