Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ochiut

mai fetelor, dar unde e denisa (carla2008) de cateva zile nu a intrat, s o fi intamplat ceva cu ea? sa speram ca e bine si ea si bebeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna dimineata, dragele mele!

Ramo, imi pare tare rau prin ce treci. Multa sanatate pt amandoua.

Adriana, sa-l stapaniti sanatosi.

Mirela, sa vii cu vesti bune cat mai curand.

Si am fost ieri la medic. Suntem in grafic. Bebe creste bine. Este cam rusinoasa si suparacioasa. A stat tot timpul cu manutele pe fata si cand a vrut dr. sa i le dea la o parte cu sonda s-a suparat tare si a inceput sa impinga in sonda (instict de aparare). De abia a reusit dr s-o prinda un pic in poza (s-a chinuit mult). Am pus poza pe album.
Are 1206 g si apare cu o saptamana si o zi mai mare decat varsta gestationala. In rest toate bune. Mi-a dat fier si calciu sa iau.
Pt. Michelle, am intrebat despre clorul din piscina si mi-a zis ca nu afecteaza pe bebe.
De condus pe distante mari, pot sa conduc dar cu pauze la 1.5 -2h pt cateva minute de miscare. Pt. contractii- no spa... cam atat.
Aa, am vorbit de recoltarea de celule stem. Dr. meu lucreaza cu trei firme, deci am de unde alege.
Nu mi-a zis nimic de col. Trag concluzia ca e in regula.

Va si o zi cat mai placuta!

Cris 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Mirela mult succes si sa dea Domnul ca de data asta sa fie bine

Elena, 28+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Elena, asteapta totusi putin pana sa repeti TGO, TGP sau ce mai faci acolo, papa niste grep fruit-uri, mai usurel, ca sa vezi rezultate. Mi-e si frica sa ma gandesc la ficatul meu la cati hormoni am bagat Ehhh, bb sa fie sanatos.

Parca tin minte ca Denisa spunea ca merge pe la Debrecen la control, , sper sa nu gresesc si in orice caz sper sa fie bine.

Alina 25+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Cris, felicitari pt vestile bune!

Alina 25+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Elena, asteapta totusi putin pana sa repeti TGO, TGP sau ce mai faci acolo, papa niste grep fruit-uri, mai usurel, ca sa vezi rezultate. Mi-e si frica sa ma gandesc la ficatul meu la cati hormoni am bagat Ehhh, bb sa fie sanatos.

Parca tin minte ca Denisa spunea ca merge pe la Debrecen la control, , sper sa nu gresesc si in orice caz sper sa fie bine.

Alina 25+ cu
gargarita

Poti sa stii ca pe unde am citit hormonii astia si progesteronul poate da un fel de colestaza de sarcina...tinand cont ca de o sapt. nu le mai iau, sa mai astept vreo 2-3 sapt. sa zic...ar fi suficient ???...si in timpul asta sa bag la greu fructe si legume...fierul ma gandesc ca nu influenteaza cu nimic sau sa-l las si pe asta ???
Ce ziceti fetele ???? Care va stiti ???? Eu is mai panicoasa de fel, dar atata timp cat pana acum au fost in regula, trebuie sa nu ma mai gandesc la ce este rau...
Aaaa...si ca sa am un stres in plus m-a pus ca zilnic cand bebe are activitatate sa-i numar miscarile...pana la 15...intr-o ora ..alt stres pe capul meu...

Elena, 28+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Elena, nu stiu exact... n-am avut niciodata probleme cu ficatul, dar presupun ca ar fi suficient, oricum ar trebui sa vezi o scimbare.
Dar am o nelamurire, cum adica sa numeri 15 miscari intr-o ora? Pai si daca misca mai multe ore? umblam cu tablita dupa noi?

Alina 25+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Cris, felicitari pt vestile bune!

Alina 25+ cu
gargarita

Merci.

Belu, eu nu te pot ajuta. Dr. nu ti-a zis cum poti sa-ti imbunatatesti sansele de a avea un rezultat mai bun la aceste analize???

Cris 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Cris, felicitari pt fetita mare si rusinoasaa. Sanatate multa in continuare
Belu, asa mult tb sa miste?Si cate ore pe zi? Eu nu simt 15 miscari pe ora...

Paula, 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

buna dimineata fetelor..
aseara la 10 jumate am iesit de la doctor..
vai ce emotii mari am avut..
bebele ii ok.. in grafic..are 557 de grame..
am pus pozici cu el in cont..

22+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput