Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Neata fetele!

harnicute mai sunteti oare cine poate tine ritmul cu voi!

pt fetele care sunt interesate de saltelele mondocarp uitati aici cateva detalii tehnice.

MONDO CARP

Model NOU calitati deosebite

saltea AERO-COMFORT

Tocmai a-ti identificat prima saltea cu libera circulatie de aer adresata bebelusilor de pe piata Romaneasca.
Grosimea stratului de aer de libera circulatie la nivelul uneia din fete variaza intre 2,5 cm si 1 cm in functie de greutatea bebelusului. Grosimea totala a saltelei este de 9 cm, cu posibilitatea de a se reduce la 6 cm in cazul pozitiei ridicate a fundului de patut, (daca este cazul) prin scoaterea unui elementului suplimentar din compozitia saltelei si a stratului de protectie din bumbac, in grosime totala de 3 cm. Elementele scoase pot fi introduse la loc atunci cand fundul patutului se va cobora la partea inferioara, numai la dorinta expresa a clientului.
AVANTAJE 1.CEL MAI IMPORTANT ELEMENT:
-este exclusa posibilitatea sufocarii bebelusului la pozitia pe burta.
-lichidul provenit de la incurgitare poate patrunde prin panza husei de saltea, evitandu-se astfel sufocarea in propria saliva. A NU SE PROTEJA SALTEAUA CU MATERIALE TEXTILE CU DENSITATE MARE SAU CU MUSAMA. Salteaua fiind executata cu husa detasabila se poate lesne a fi scoasa pentru a fi inlocuita, ca de altfel si componentele interioare ale saltelei.
-2.Inaltimea de preluare a greutatii este de 4 cm, ceea ce creaza un confort deosebit.
-3.Repartizarea pe puncte de sprijin a corpului ( distanta intre punctele de sprijin este de 4 cm ) asigura pozitia corecta a noului nascut comoditate si alte avantaje inscrise mai jos.
-4 Acest produs nu se taseaza.
-5.Salteaua este prevazuta cu o husa din tesatura de bumbac 100%, detasabila.
-6.Datorita stratului de aer de libera circulatie, corpul nu transpira la contactul cu salteaua, fata I fiind protejata cu un strat de fibara de poliester care de asemeni faciliteaza trecerea aerului pana la zona de libera circulatie.
-7.Intoarsa pe fata II, salteaua poate fi folosita, in caz ca se doreste, aceasta parte fiind plana si protejata cu un strat de bumbac de cca 1 cm grosime, ceea ce impiedica de asemeni transpiratia.
-8.Salteaua este flexibila, ceea ce da posibilitatea incadrarii in dimensiuni atipice ale patuturilor, masurile standard executate acoperind toate tipurile de patuturi si tarcuri de pe piata Romaneasca. Se poate transporta si indoita dar numai pe timpul limitat al transportului.
-9 Suportul pe care se aseaza acest tip de saltea nu este impus, de preferinta plan.
-10.Durata de folosinta: indelungata. Garantie 2 ani.
ALTE AVANTAJE
#61485; Datorita asezarii pe puncte de contact (nu pe suprafata continua) aste exclusa iritarea pielii sau crearea de leziuni.
#61485; Creaza libertatea functionarii in conditii a activitatii intestinale, deoarece nu exista presiune pe zona abdominala la sederea in pozitia cu fata in jos
#61485; In cazul urinarii accidentale, pielea nu are de suferit deoarece nu este in contact cu lichidul.
#61485; Exclude insomnia sau starea depresiva.
DIMENSIUNI DE FABRICATIE:115x55 120x60 100x72 105 x 72
SE POT EXECUTA SI DIMENSIUNI LA COMANDA, IN LIMITA POSIBILITATILOR DE FABRICATIE A MATERIEI PRIME

SALTEA BABYFLEX

Saltea executata dintr-o retea de arcuri de 11 cm inaltime, cu rigidizarea conturului din burete de 3 cm grosime, se utilizeaza numai pe o fata.
Datorita grosimii finale de 13 cm se va lasa nivelul suportul patutului la cea mai de jos cota pentru evitarea producerii de accidente prin aplecarea copilului peste balustrada. Dimensiunea saltelei trebuie aleasa cat mai aproape de dimensiunea interioara a patutului, sa nu existe spatii libere care ar produce accidente.
Dimensiuni stas: 115x55 cm, 120x60cm, 130x70cm, 103x74cm. Nu se executa pe dimensiuni la comanda.
Husa exterioara detasabila (se inlocuieste , nu se spala) este executata din tesatura din bumbac 100%, imprimata cu modele pentru copii. Fata utilizabila este prevazuta cu un strat din molton de 2 cm grosime asezat pe un materiat de protectie ( bumbac rigidizat cu intaritori speciali) care imbraca arcurile. Suprafata plana confera pozitia optima a bebelusului.

Date tehnice:
Saltea antialergica.
Nu are in componenta poliuretan sau fibre de poliester pe suprafata utilizabila. Stratul de protectie asezat sub husa exterioara asigura o elasticitate corespunzatoare greutatii copilului, reteaua de arcuri bitronconice cu sarma din otel de 2.2 mm preia formele corpului creand starea de confort.
Se aseaza pe orice suport al patului.
Nu se transporta indoita (in caz contrar produsul iese din garantie).
Termen de garantie 3 ani.
Indicata pentru orice perioada a anului.
Indicata pentru tarcuri, salteaua asezandu-se numai pe cota cea mai de jos a tarcului, ridicand astfel nivelul la care este asezat copilul.
Cea mai ieftina saltea cu arcuri.
transfer caldura 95 %
duritate 70 - 80 % in functie de greutatea copilului
tasabilitate 3 %

Mondo Carp
produs exlusiv Mondo Carp

SALTEA DURFLEX

Compozitia: fibra de poliester antialergica de grosime 8 cm, una din fete care este indicata pentru sugari, mai dura dar in acelasi timp comoda iar cealalta fata mai elastica. Ambele fete sunt protejate cu cate un strat de molton (bumbac) cu functie de izolant termic, de 2 cm pe suprafata dura si 1 cm pe suprafata flexibila. Asfel grosimea finala a saltelei este de 11 cm. Suprafetele de utilizare sunt plane si pot avea o deformare care se inscrie in limitele admisibile. Salteaua are un timp indelungat de utilizare. Fetele sunt executate din tesatura din bumbac 100% imprimata cu desene pentru copii si este detasabila. Nu se spala deoarece husa din bumbac isi modifica dimensiunile la spalare, protejati salteaua cu huse de protectie.
Dimendiunile stas: 115x55cm, 120x60cm, 130x70cm, 100x70cm, 105x72cm, si dimensiuni la comanda. Alegeti salteaua cu dimensiunile cat mai apropiate de dimensiunile patului, fara a exista spatiu intre saltea si marginea patului, lucru care ar duce la producerea de accidente.
Date tehnice: Saltea antialergica.
Se aseaza numai pe suprafete plane continue ( pat din PAL). Nu se transporta indoita (in caz contrar produsul iese din garantie)
Indicata pentru perioada rece a anului.
transfer caldura: 100 % pe suprafata dura 75 % pe suprafata flexibila
duritate 90 % suprafata dura 65 % suprafata flexibila
tasabilitate 8 % suprafata dura 25 % suprafata flexibila

Anca +23s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mirela, cand tb sa tinem pumnii? Cand mergi la dr pt FIV?

Paula, 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Buna dimi
Azi a iesit soarele si parca ma simt si eu mai bine... aseara a miscat bebe puturos si m-am mai linistitca incepusem sa ma ca nu prea l-am mai simtit decat asa ff firav.

va pupik si sa aveti o zi frumoasa ca vremea de afara!

22+ cu Nicholas-...(inca parlamentam)
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Buna dimineata si de la noi...Sa aveti o zi minunata si cu soare...
La noi e mohorata vremea...

Haidetzi la o cafelutza fara cofeina...

Referitor la capitolul cumparaturi, va vad foarte harnicute.. eu una nu am luat nimic, nimic. Incep sa ma simt aiurea cand vad cate ati pus deja la punct voi... Va admir pentru asta. Eu, nu stiu ce-i cu mine, nu mai am nici o vlaga, cand plec de la servici nu stiu cum sa ajung mai repede acasa, pregatesc ceva de papa si mai pun cateva la spalat, ma mai ocup nitel si de Razvan, si chiar nu mai am chef sa ies sa prospectez piata. Ma chinui sa-mi iau o pereche de pantofi comozi de vreo doua luni si nu am reusit sa ajung... asa ca.. nu se pune problema de alte cumparaturi...
Cum de reusiti sa gasiti energia si timpul necesare???

CD, referitor la analize, nu cred ca trebuie sa-ti faci griji. Eu stiu ca talasemia e ereditara, si mai ales nu se manifesta cu lipsa de fier. Vorbesc oarecum in cunostinta de cauza, ca eu chiar ma chinui sa descopar ce fel de anemie hemolitica am eu (mostenita ereditar) ... si se presupunea chiar ca ar fi vorba de o talasemie usoara... Trebuie sa mai investighez si eu, dar acum cu sarcina chiar nu reusesc sa mai ajung si la Institutul hematologic si sa sustin financiar toate analizele. Oricum nu exista tratament pentru asta. asa ca stai calma.... sigur vei primi vesti bune... bafta multa!

Va pup pe toate si va urez o zi frumoasa si cu vesti bune!

Cris, Razvanucu (23.11.2004) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Mirela, cand tb sa tinem pumnii? Cand mergi la dr pt FIV?

Paula, 26+ cu

sunt in plina procedura
la sf lunii am punctia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata, burtici! Maya, Mirela

Elena,, sa treaca timpul cat mai repede pana-l vezi pe bi sa iasa si analizele mai bine de data asta! Nu mai fi suparici!

Alina 25+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Neata, burtici! Maya, Mirela

Elena,, sa treaca timpul cat mai repede pana-l vezi pe bi sa iasa si analizele mai bine de data asta! Nu mai fi suparici!

Alina 25+ cu
gargarita

pupi si de la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

sunt in plina procedura
la sf lunii am punctia

Mirela, draga mea, bafta, asteptam liniutele ca sa fii dupa cum preferi: closca sau incubator. Asa ma mai alinta mama mea

Alina 25+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Ramo, suntem alaturi de tine, sa ai incredere ca va fi totul bine.

Mirela, tin pumnii, sa iti ajute Dzeu.

CD27, de unde mai poti sa le faci pe toate? Spor cu toate amenajarile si putere de munca!

Azi ca a iesit soarele ma simt mai bine, plus ca am dormit si mult mai bine.

28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Belu, suntem colege de suferinta...si pe mine m-a pus sa fac pauza lunga intre eco, dar pana atunci ne bucuram de rezultatele fetelor.

Paula, 26+ cu

Poti sa stii si plecasem asa optimista si m-am intors asa trista, in special ca trebuie sa mai repet analizele alea de ficat, fiere : TGP, bilirubina, ca am avut valoare peste la TGP...sper ca acum daca nu mai iau duphastonul sa iasa bine... sper ...

Adriana si multa sanatate in continuare si gandeste-te ca tot ceea ce suferi este pentru printesica miculutza din burtica.

Elena, 28+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput