Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (81)
Raspunsuri - Pagina 4
paula_m spune:
Buna dimineata
Sa aveti o zi minunata!!!!
Bafta multa celor care merg astazi al eco
Eu m-am trezit azi noapte de 3 ori din cauza carceilor de la picioare. Cred ca tb sa iau iarasi Ca, ca se pare ca lactatele nu ma ajuta prea mult.
Paula,
26+ cu 
stefania_97 spune:
Neata burtici ![]()
O zi buna si cu mult soare 
Aici ploua dar macar s-a deschis aeroportul. Asteptam vizite si nici nu stii daca resusesc sa ajunga sau nu
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
26+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
laurika1982 spune:
Neata fetele,
V-am lasat aseara la pagina 15 capitolul trecut si acu sunteti la pagina 4 capitol nou, harnicutzelor:*
Ochidut: felicitari pentru bebelina grasunica..mai avem putin si incepem numaratoare inversa :)
Ramo: tinem pumnii sa fie bine.ne rugam la DD sa fie bine.nu-ti pierde speranta si increderea ca va fi bine.iti dau un exemplu din familia mea: vara-mea, acu 2 ani , a stat in spital aproape toata sarcina, primele 4 luni, pauza 2 saptamani si pe urma pana a nascut, la 34 saptamani si 5 zile, numai la pat.nu avea voie nici pipi decat maxim o data sau de 2 ori , nu spalat , niciun efort, nimic. se ducea matusa-mea sa o spele pe cap.ea in loc sa se ingrase la sarcina, a slabit cu statul in pat.si acum fata e bine, e un copil vesel si frumos. medicii ii dadusera tot felul de vesti care mai de care mai proasta: ce nu e bine copilul, ca are probleme..si nu te-am uitat, stai linistita.:*
Sheri: eu sunt la Kasmo Mohamed. sunt foarte multumita pana acum, daca am nevoie de ceva ma ajuta si imi raspunde la orice intrebare.eu am studiat spitalul cu teama, dar acum m-am linistit.Si eu am inceput sa am dureri sub burtica, mai ales cand fac miscari bruste, asa m-am gandit si eu ca e de la ligamente, ca vad ca nu am contractii (adica nu simt nimic din ceea ce ar pute fi descris ca fiind contractii).
Iar cu FIVuri ar trebui sa fie si la noi facilitati..noi avem niste prieteni care sunt la al 5lea si nimic.am vazut prin ce trec si stiu ca trebuie sa pretuiesti viata mai mult ca orice, mai ales ca poti da viata.
Adriana: foarte misto carutul.sa-l stapanesti cu placere si sa-l foloseasca bebelina cu spor:*
Mirela: tinem pumnii!
Va urez o zi superba (noi avem soare aici yupiii)
Laura
25+ cu 
adrianaBuc spune:
neata
Uf! Ce aiurea ma simt de la gynipral.
Pulsul a luat-o razna rau de tot si sunt ametita rau. Sper sa treaca repede starea asta, ca pur si simplu nu pot functiona asa.
O zi frumoasa va doresc.
28+
Vine o
Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
beluistef spune:
Buna dimineata
Am fost la medic dar nu ne-au pus la eco
....doar in sapt. 32-34... asa ca s-a uitat doar la analize si trebuie sa repet cateva, ca nu este multumit.
Va doresc o zi cat mai usoara 
Elena,
28+ cu
Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
racusor2010 spune:
ma declar vinovata 

e ziua unei colege si a adus prajituri de casa....si am papat si eu 2 bucatele 

si s-ar putea sa mai mananc pana la finalul zilei ![]()
desi cantarul asta nu scade deloc, doar creste creste 

cu tot pestele si cu toate salatele mele 
Bulina
28+ cu
poznas
adrianaBuc spune:
elena, si cat ai asteptat sa il vezi pe bebeloi. Hai ca nu mai e mult pana la 32-34. 
28+
Vine o
Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
paula_m spune:
Belu, suntem colege de suferinta...si pe mine m-a pus sa fac pauza lunga intre eco, dar pana atunci ne bucuram de rezultatele fetelor.
Paula,
26+ cu 
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurika1982 Neata fetele, Mirela: tinem pumnii! Va urez o zi superba (noi avem soare aici yupiii) Laura 25+ cu ![]() |
sarumana