*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (401)
Raspunsuri - Pagina 4
Nicoleta spune:
Mira, ti-am vazut frumoasele! 
----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.
Nicoleta spune:
Oana, sanatate multa lui Vlad! Si ce vorbaret este Stef! Parca-parca se urneste si Matei... dar greu, greu!
----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.
Nicoleta spune:
Olgule, tu vorbesti ma de ochi frumosi? Pai de cand ma tot mir eu de ochii Sofiei! In ultima vreme mai asa, cu teama, ca Mimo ma pandeste din umbra! Asa-i, Duamno? ![]()
ramo_cata spune:
nu pot decat sa zic ca-s franta...andru meu nu stiu ce a avut azi ..sub nici o forma nu a vrut sa doarma la pranz..pentru prima oara cand ma confrunt cu problema asta...si e tare greutz...si-a baut lapticul ,inainte de laptic a zis "papa si nana" asa cum face pe fiecare zi...dar dupa ce a baut lapticul nimic si nimic..el vroia"uss" adica sa-i dau drumul la tv,il vroia pe pluto,pe minnie,pe tap tap(micile genii) nici de cum somn..i-am cantat ,i-am spus povesti ,degeaba..am stat vreo ora si ceva incercand sa-l adorm si pana la urma am renuntat..bunnn zis si facut a fost "duracell" toata ziua .nici un smiorcait, s-a comportat f bine...acum pe seara i-am pregatit lapticul si la fel a cerut nana ..zic bun hai sa-i dau lapticul si la nani cu el,asta s-a intamplat pe la ora 22.30 ca pana atunci a topait ,s-a jucat mingea cu ta'su ,ne-a calarit cand pe mine cand pe ta'su...etc
s-a pus in pat,am stins becul dupa ce si-a baut lapticul am luat-o de la capat...cu uss=tv ..i-am spus ca uss = a obosit trebuie sa faca nani,a inceput sa planga pana la urma l-am linistit cu punguta cu 2 bani si scufita rosie..la un moment dat parca a adomrit si am incetat sa-i mai spun povestea si cand aud "auuu auuu=lupul"..imi cerea cartea cu scufita rosie
zic "vai de viata mea scap de uss dau peste auuuu auuu"..cum sa-l linistesc sa-i scot din cap lupul..incep sa-i cand albinita ..termin albinita "atuuu atuuu"..incep castelul cu pitici...si repeat albinita...si intr-un final adormi si copilul meu pe la ora 23....ce o avea fratilor?n-am avut asemenea probleme..cand era ora de somn se stia isi bea lapticul si gata adormea...mai trancanea,mai lalaiea,mai povestea de tot familionul dar adormea fara plansete si smoircait...nu a dat semne de dureri ceva ..a fost totul ok ,a mancat f bine ,s-a jucat ,zbenguit,temp nu a avut...chiar nu stiu ce a avut dar sper sa-i treaca mofturile de copil rasfatat
...si uite asa imi petrecui eu ziua...cu andru toata ziulica calare pe mine si numai pe mine..si uite asa imi doresc din suflet sa am si eu un job...il iubesc enorm,e sufletul meu dar sincer asa de tare imi doresc o evadare..asa ca fetelor ,cele care mergeti la munca mergeti linsitite ca e de bine...sper sa nu ma intelegeti gresit
si cu asta am incheiat ..ma duc la nani...sau la "uss"..daca continua si in urmatoarele zile la fel "acest uss " o sa dispara din camera...direct pe geam il arunc...si nu mai suport vremea asta kk-cioasa..si sovi daca mai ai vrei lentila zgariata,uzata vai mama ei te rog sa mi-o imprumuti....
colac peste pupaza cei de la firma unde am lucrat ma scot din sarite ca ma amana dupa o zi pe alta cu adeverinta lui peste...am sunat la contabilitate joi,vineri,luni ,azi si nimic..mi-au promis pe fiecare zi ca mi-o fac iar cand sunam sa intreb daca au facut-o ba imi izceau ca au uitat,ba ca nu au avut timp...minciuni de 2 lei care ma scot din sarite...
si mimo multumesc ca ai aparut si datorita tie merg un pic mai linistita la culcare
pt familia lui flacara violeta
ioana sanatate si sper sa nu fie nimic grav
bubu sanatate lui Vladut si
pt cel mai istet
nico am vazut bubita Mateiului si lalelele vieneze
mira ti-am vazut fetitele superbe

ariel naspa cu norul ..chiar vroiam sa te intreb in ce stadiu te afli cu mineralele...
edit:simo ma gandesc la voi si ma
pt voi sa fie bine
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
Nicoleta spune:
Ramo, o fi avut si copilul o zi mai agitata! Ca doar nu sunt masinarii nici ei! Cine stie ce l-o fi impresionat, ce l-o fi agitat... Somn usor, si maine sa intrati in normal.
Azi Matei a primit cadoul de 2 ani (un Lego mare, in cutie, 2-5 ani, de care este incantat). I-am cumparat si o casca. Acum timp sa avem de iesit afara si sa fim si ambii parinti cu ei, ca nu pot singura cu 2 biciclete si 2 copii care incep sa invete abia acum cum e pe 2 roti... Stefan, fireste, a vrut si el o jucarie, a primit si el un joc Lego. si cam atat. Mie imi e foame mai mereu, sunt curioasa lunea viitoare cate kg voi avea... ca nu ma mai cantaresc eu zilnic sa pic in neagra disperare...
Va pup.
numeioana spune:
Nicoleta, tot la cura?? Credeam ca te-ai lasat
. Hai, ca daca te tii o sa ai rezultate!
David aseara nu a mai facut febra, n-a mancat Humana HN si nici nu l-am fortat. A vrut sticks si apa, apoi a adormit. Inca doarme, n-a mai facut febra, kk, n-a mai vomat... Doamne ajuta!
Ma duc sa ma pregatesc de munca. Pup you all!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
dudurutza spune:

pt/cu toate gusturile si bineanteles un ceai bun 
Ma bucur ca David e bine 
Ramo
mami obosita si amarata; cu aia cu job-ul habar nu am cum sa procedezi, poate stiu fetele 
O zi buna sa avem 
zozela spune:
La multi ani,Daria!!
Cristina!Sa-ti fie sanatoasa si norocoasa,mica printesa!
La multi ani,Andrei Radu!!
La multi ani,Monica!!
cami33 spune:
Neata!!!
Am pierdut o multime de aniversari
, LA MULTI ANI TUTUROR PUIUTILOR!!!

LA MULTI ANI, NICOLETA!!!
, scuze de intarziere![]()
FELICITARI, IOANA!!!
SARCINA USOARA SI BEBE SANATOASA!!!

Noi suntem pe ultima suta cu pregatirile pentru duminica
, emotii maaari, repetitii in fiecare zi pe langa teme si altele 
Olgutz, toata sarcina cu Alexandra m-am rugat sa am o fetita cu ochi albastri, desi eram sigura ca e imposibil, singurul din familie pe care l-ar fi putut mosteni fiind bunicul meu patern
...si i-ai vazut ochii fiica-mii, daaa???

Va pup pe toate 

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)