*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (401)
Raspunsuri - Pagina 21
bitza037 spune:
neata
La multi ani Antonia, sa cresti mare si sanatoasa!!!Nicol sa-ti traiasca printesele si sa va aduca numai bucurii, distractie placuta la munte!!!

La multi ani de sf Gheorghe tuturor, Mihutza sa-ti traiasca barbatul si multumim de tratatie
Luny, i-am luat eu Antoniei de la DM pampersi ca prea am auzit ca sunt buni si ieftini ,acum doua saptamani cred, dar nu mai iau ca vad ca i-au iesit niste bubuite la pasa.....si nu pot sa dau vina pe altceva , ca nu am schimbt crema, o spal cum o spal mereu dupa kk.....desi eram impotriva pampersilor(firmei) de cand a avut iritatia aia nasoala de scutec la 6 luni si pana acum numai Pampers am folosit,si nu am avut probleme....acum nu stiu ce sa zic, poate este ea mai sensibila la piele,poate la baietei este altfel.....daca ii incercati chiar sunt curioasa cum le-a mers la puiuti....este adevarat ca sunt mai ieftini...un pachet mare cu peste 100 buc...era 80 lei, iar la Pampers dau 114 lei....eu am fost inspirata si am luat pachet mic sa-l incerc....nr.5 ,36 de buc,parca...in jur de 35 lei...exact nu mai stiu cat am dat
in schimb am luat d ela ei sapun lichid, gel de dus cu nuferi, sampon pentru par blond,sampon barbatesc marca lor Balea la niste preturi super faine (in jur de 5-7 lei) si sunt multumita de ele....am aflat de aici de pe DC ca au subiect...
ramo_cata spune:

LA MULTI ANI ,ANTONIA!!!
NICOL SA VA TRAIASCA PITICUTA SI SA VA BUCURATI DE EA

LA MULTI ANI ,MARIUS!!!
LA MULTI ANI GEORGE DE MIHUTA!!!MIHA SA-TI TRAIASCA SOTUL SI SA FITI FERICITI!!!
LA MULTI ANI SOT DE STELA!!!LA MULTI ANI FINICA DE STELA!!!
LA MULTI ANI GEORGIANELOR,GEORGIENILOR..TUTUROR CE POARTA NUMELE SF.GHEORGHE

mimodespre huggies nu stiu f multe dar eu am folosit wickies si am renuntat ca se irita pe spate,aproape de fundulet...folosim tot pampers
si noi tot nr 6 folosim ...
luny sanatate MUfariciului

pt micutul Siluan
va doresc sa aveti o zi minunata
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
Olgutzika spune:

Antonia

Sa cresti mare si sa fii sanatoasa si voioasa!
Sa va traiasca pitica, Nicol, sa fiti sanatosi si fericiti!

Olgutzika spune:
sarbatoritilor Sfantului Gheorghe! Sot de Mihuta, Stela si Simo, sa fiti sanatosi si fericiti! Numai bucurii tuturor!
zozela spune:
lui Mihai si
cu
!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!