*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (401)
Raspunsuri - Pagina 20
mihutza11 spune:
Simo sunt alaturi de voi cu gandul si sufletul! Doamne ajuta lui Siluan sa se faca bine!

Luny, sanatate Mufarinului!
Raluca si voua sanatate.. si daca e sa faca e mai bine acum cand sunt mici!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
mihutza11 spune:
La multi ani Antonia! sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa ai numai bucurii in viata!

La multi ani de SF. Gheorghe!
si dau si eu pt George al meu:

La multi ani Marius! La multi ani Nikol!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
luny spune:
LA MULTI ANI ANTONIA SI MARIUS! SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!
LA MULTI ANI CELOR ANIVERSATI DE SF. GHEORGHE!
Neata..

Muf a facut azi noapte febra iar si au debutat mucii.. imi caut pediatra sa mergem azi sa-l vada.. sun obosita si fara iub, sper sa poata tata sa ne duca
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tonic spune:
LA MULTI ANI DE SF. GHEORGHE TUTUROR SARBATORITILOR!
LA MULTI ANI ANTONIA! NICOL ne-a fost dor de tine si te-am strigat pe aici, dar stim cat de greu e cu timpul cand ai doi copilasi, plus munca si alte obligatii. Sa stapaniti sanatosi apartamentul! 
Naty, imi pare bine ca ai mai bagat si tu un ochi aici si mai ales ca sunteti bine. Cu oboseala si pb la serviciu te inteleg f bine, din pacate la voi implicatiile sunt muuult mai serioase si mai importante pt ca afecteazaf multa lume.
brunetica mica si sa stii ca mi-a placut tare mutl de ea in pozele de la petrecere, mai ales cele cu Mufy![]()
Anca ce face Matei, a mai facut febra?
Va
pe toate si ma duc la hartiile mele. Am ceasul setat sa sune la fix sa continuam sa ne rugam pt Bebe Siluan. 
tonic spune:
Luny am citit acum de Matei, imi pare rau ca sunteti singurei acasa si la noi asa se intampla mereu. Sper sa nu fie decat o raceala simpla si sa scapati fara prea multe probleme.
Mihutza, multumim de tratatie, sa-ti traiasca sotul si sa va mearga toate din plin.
Sa aveti o zi cat mai buna si poate primim si vesti mai bune de la Simo
tonic spune:
Inca una si chiar ma duc.
Mimo nu-mi vine sa cred ca Dudelle intra in chilotii nr. 5, mie mi se pare mai dezvoltat ca Luki si noi din decembrie am trecut la 6.
Incearca-i pe cei de la DM, marca lor, babylove, tot stil chilotei, mie mi s-au parut f buni. Dar Huggies chiloti unde ai gasit tu, ca eu am vazut numai de baie, stii tu, cu care imi bateam eu capul anul trecut. ![]()
DM avem in REal la Vitan si parca si in Auchan, dar nu stiu sigur de asta. Daca reusim sa ne vedem in w-end in parc iti aduc eu 2/3 sa-i incerci, sa vezi daca-i priesc baiatului.
cami33 spune:

LA MULTI ANI, ANTONIA!!!

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI!!! 

Luny, sanatate Mufului 
Mimo, ti-a zis Teo ca ne-am conversat ieri?
Ii povesteam ca si Bubu meu are un dinte ciobit de saptamana trecuta (accident petrecut sub atenta mea supraveghere
).
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
mstela spune:
Neata.
LA MULTI ANI CU SANATATE GEORGIANELOR/GEORGILOR!

LA MULTI ANI CU SANATATE PENTRU CUSCRUL-INCERCAT!DEA DOMNUL SA SE FACA BINE SILUAN RAPID!
SI SA-MI TRAIASCA SOTUL SI FINUTZA ANTONIA-GEORGIANA!!

Sanatate bolnaviorilor,Mufului.
Doamne ajuta lui SILUAN!
Cuscra,multa putere!
mami de TEA (1.04.08)
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Nicoleta spune:
La multi ani, Antonia! Sa ai o viata frumoasa si sa fii sanatoasa!
Sanatate tuturor bolnaviorilor!
La multi ani tuturor care poarta numele de Gheorghe!
Tonic, tu zici ca scutecele de le Babylove sunt bune? As incerca si eu, ca am un DM langa mine.
Mimo, numarul 5? Tonic, numarul 6? Oau, ce copii mari aveti! Matei, numarul 4. Si cu mancat cu fitze in ultima vreme...
Eu pentru prima data l-am lasat pe Stefan la scoala desi a zis ca il doare burta. El nu prea vroia sa se duca, insa eu am zis ca daca nu e rau tare sa mearga totusi... sper sa nu fi gresit, am afla apoi ca au mai fost colegi care au avut ceva probleme cu burtica, au mai lipsit de la scoala 1-2 zile... (mi-a spus A ca i-a zis invatatoarea acum, dimineata). Daca e ceva, ne suna invatatoarea si mergem sa-l luam. El ma tot intreaba de cateva zile daca nu poate sa stea acasa in ziua respectiva... cred ca este cam obosit, seara nu prea adormim inainte de 9... si este cam tarziu!
----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.
luny spune:
multumim
si Muf intra in ciui nr. 4+ sau 5.. am mai auzit eu de DM astia, dar nu cunosc.. cat costa chiloteii aia, tonic?
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!