Bazar (10)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Super ideea cu albumul

Laura si Alex_andra, sa va traiasca puiutii, tare scumpi!!!

mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Confirm platitile facute de catrea Danyalo,Flowers simoni_or ...am mutat si produsele

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

Fetelor, va dau mesajul primit pe PM de la bb_yasmi

buna mami

este o neintelegere pt ca eu am retras produsele de la bazar acum mai bine de o luna pt ca voi avea un nepotel. imi pare rau de neintelegerea creata.
numai bine.

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

copilasii sunt superbi ce mai...felicitari mamici

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinamoro

Am platit si eu azi toate produsele castigate la licitatie.
Le scriu aici sa urmarim mai usor:
-bazar Alina - 15 lei pentru: 1.-R63.Paturica botez, stare foarte buna, 5 ron, cami_antonia -pentru Alina -15 lei

-bazar David - 25 lei pentru:
- R68. Geanta termoizolanta pentru biberon, noua dar fara ambalaj – 10 ron - andre_ea - pentru David - 15 lei
-G74. Maieuri fetite 3-4 ani-2 lei per buc, Anuc(sunt la alex_andra), pt David – 4 lei
-H 127 Tricou happiness, cam 4 ani, 3 RON_pentru David de la Selene Bunny – 6 lei

-bazar Alex - 13 lei pentru:
-H 119 Rochita bretele reglabile, cam pentru 4 ani, 4 RON_pentru Alex de la Seelene _Bunny
-G 82 Tricou floare, cam 3-4 ani, 3 RON_pentru Alex de la Selene_ Bunny
-H26. Pantaloni fas, foarte eleganti, 4-5 ani, 6 lei, cristina_OR (se afla la Mihaela77O) - pentru Alex

-bazar Ema- 8 lei pentru:
-H 128 Camasuta multicolora, 104-110 cm, 4 RON_pentru Ema de la Selene_Bunny
-H 130 Tricou dinozaur, 128-134 cm, 4 RON_pentru Ema de la Selene_Bunny

-bazar Andrei - 5 lei pentru: -H 132 Tricou caluti, 104 cm, 4 RON_pentru Andrei de la Selene_Bunny - 5 lei

Daca am gresit ceva va rog sa ma trageti de maneca.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mi-ai deschis ochii la ceva, nu vreau sa fie cu suparare ca spun, ci doar sa lamuresc.

Cel putin, in cazul meu, nu stiu alte fete cum fac, eu platesc transportul coletelor si nu am pretentia recuperarii lor, dar,asa cum scrie la regulament, am posibilitatea sa aleg.
Si eu am zis in cateva randuri ca nu vreau banii pe transport, dar vreau sa fie depusi in contul copiilor.

Valabil pentru toata lumea. Daca contravaloarea comisioanelor bancare, acolo unde exista, este facultativa, aici vreau sa fie clar.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput

Revin cu o precizare: eu nu am verificat niciodata platile facute, am mers pe buna credinta si cand cineva mi-a zis ca a platit, am crezut pe cuvant.

In cazul in care nu m-am facut inteleasa pana acum,referitor la banii pentru transport, sper ca acum am fost clara pentru viitor.

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Serialbastre

Si noi avem produse de la bazar: Cezara descoperind jucaria de la Gianina http://picasaweb.google.com/AndreeaTzui/CEZARAILINCAAUnsprezeceaLuna#5460227585771109650

P.S. Scrisesem la capitolul precedent.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Frumusica si foarte haioasa
sa-ti traiasca si sa va bucurati impreuna

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

supralicitez N 30 - 38 ron

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Citat:
citat din mesajul lui alinamoro

Am platit si eu azi toate produsele castigate la licitatie.
Le scriu aici sa urmarim mai usor:
-bazar Alina - 15 lei pentru: 1.-R63.Paturica botez, stare foarte buna, 5 ron, cami_antonia -pentru Alina -15 lei

-bazar David - 25 lei pentru:
- R68. Geanta termoizolanta pentru biberon, noua dar fara ambalaj – 10 ron - andre_ea - pentru David - 15 lei
-G74. Maieuri fetite 3-4 ani-2 lei per buc, Anuc(sunt la alex_andra), pt David – 4 lei
-H 127 Tricou happiness, cam 4 ani, 3 RON_pentru David de la Selene Bunny – 6 lei

-bazar Alex - 13 lei pentru:
-H 119 Rochita bretele reglabile, cam pentru 4 ani, 4 RON_pentru Alex de la Seelene _Bunny
-G 82 Tricou floare, cam 3-4 ani, 3 RON_pentru Alex de la Selene_ Bunny
-H26. Pantaloni fas, foarte eleganti, 4-5 ani, 6 lei, cristina_OR (se afla la Mihaela77O) - pentru Alex

-bazar Ema- 8 lei pentru:
-H 128 Camasuta multicolora, 104-110 cm, 4 RON_pentru Ema de la Selene_Bunny
-H 130 Tricou dinozaur, 128-134 cm, 4 RON_pentru Ema de la Selene_Bunny

-bazar Andrei - 5 lei pentru: -H 132 Tricou caluti, 104 cm, 4 RON_pentru Andrei de la Selene_Bunny - 5 lei

Daca am gresit ceva va rog sa ma trageti de maneca.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mi-ai deschis ochii la ceva, nu vreau sa fie cu suparare ca spun, ci doar sa lamuresc.

Cel putin, in cazul meu, nu stiu alte fete cum fac, eu platesc transportul coletelor si nu am pretentia recuperarii lor, dar,asa cum scrie la regulament, am posibilitatea sa aleg.
Si eu am zis in cateva randuri ca nu vreau banii pe transport, dar vreau sa fie depusi in contul copiilor.

Valabil pentru toata lumea. Daca contravaloarea comisioanelor bancare, acolo unde exista, este facultativa, aici vreau sa fie clar.

Poti ajuta si tu!

Andra, imi pare rau ca n-am citit noul regulament al bazarului, eu am depus deja banii in cont, dar sunt dispusa sa platesc transportul cand primesc coletul. In cazul meu comisioanele bancare intotdeauna le-am platit din banii mei, nu din suma depusa pt.bazar.
Citat:
Revin cu o precizare: eu nu am verificat niciodata platile facute, am mers pe buna credinta si cand cineva mi-a zis ca a platit, am crezut pe cuvant.

Pai platile facute sunt confirmate aici la bazar de persoanele care primesc banii, cel putin in cazul meu asa a fost pana acum. Uneori am scanat chitanta si am trimis-o pe mail fetelor care s-au ocupat de bazar.

Mergi la inceput

Alina, eu ma referam ca am crezut pe cuvant si fara sa verific chitanta, cat a fost facuta plata, daca au fost si banii de transport.

Nu mai bate acum drumul sa depui banii pe transport.

o sa stii pe viitor

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput