Bazar (10)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

licitez J 155 - 12 lei si ma actualizez.

copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Vai Alexandrina tu ai lasat descrirea mea cuvant cu cuvant? ..."pentru distractia bebelusilor" . Ma gandeam ca le vei face tu mai profesionale...descrierile ca ele ma refer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

J156-5 ron
J155-13 ron
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina

Vai Alexandrina tu ai lasat descrirea mea cuvant cu cuvant? ..."pentru distractia bebelusilor" . Ma gandeam ca le vei face tu mai profesionale...descrierile ca ele ma refer.

Imi pare rau doamna, in materie de urcat produse, confirmat chitante, anuntat finalizate si tot ce mai implica actualizari, aveti de-a face cu un robot. (emoticon mai pottrivit n-am gasit)

Mai am in Bazar: body-maieu 0-3 luni, costumas vara, 3-6 luni, costumas iarna 1-2 ani, bluza 1-2 ani, rochita 2 ani, tricou 1-2 ani, rochita 2-3 ani, bluza groasa 2-3 ani, tricou fetita 3-4 ani, bluza 5-6 ani, bluza fete 7 ani, locomotiva, puzzle Tarzan, blugi, costum, veste, camasa, pantaloni barbati, paturica botez si carti

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Confirm si eu plata Alexandrinei 60 lei ptr Ionela

Si v-as ruga fetelor sa scoateti blugi L-282 din rubrica-casigate ptr Ionela-si sa-i puneti inapoi la bazar,si sa scoateti L283 SI L289,o sa le trimit lui Flowers in locul blugilor L 282.
Va multumesc

BAZAR GENERAL PE DC
AJUTOR PTR IONELA-HTTP://IONELASAMAREANU.WORDPRESS.COM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

mikaeela nu e nevoie sa confirmi decat daca ti se cere de catre platitor, sa nu cautam poze unde nu mai sunt.

Actualizez.

Mai am in Bazar: body-maieu 0-3 luni, costumas vara, 3-6 luni, costumas iarna 1-2 ani, bluza 1-2 ani, rochita 2 ani, tricou 1-2 ani, rochita 2-3 ani, bluza groasa 2-3 ani, tricou fetita 3-4 ani, bluza 5-6 ani, bluza fete 7 ani, locomotiva, puzzle Tarzan, blugi, costum, veste, camasa, pantaloni barbati, paturica botez si carti

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Ok Alexandrina.
Nu am stiut,credeam ca va trebui sa confirm si eu,chiar daca ai confirmat tu plata.

BAZAR GENERAL PE DC
AJUTOR PTR IONELA-HTTP://IONELASAMAREANU.WORDPRESS.COM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Supralicitez J155-15 lei

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Am vazut licitatia pe care am castigat-o ieri, mai am doua in curs cu produse de la Ducky si astept sa se finalizeze. La una din ele e bataie mare.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

kokiy- imi masori maieurile astea te rog http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/H46Ani#5457833918572923538
si
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/H46Ani#5457833919852731458

imi este frica de lungimea lor, mersi.

Mergi la inceput