Bazar (10)
Raspunsuri - Pagina 27
ana l spune:
licitez J 155 - 12 lei si ma actualizez.
copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)
carminabulina spune:
Vai Alexandrina tu ai lasat descrirea mea cuvant cu cuvant? ..."pentru distractia bebelusilor" . Ma gandeam ca le vei face tu mai profesionale...descrierile ca ele ma refer.
ancadragoman spune:
J156-5 ron
J155-13 ron
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carminabulina Vai Alexandrina tu ai lasat descrirea mea cuvant cu cuvant? ..."pentru distractia bebelusilor" . Ma gandeam ca le vei face tu mai profesionale...descrierile ca ele ma refer. |
Imi pare rau doamna, in materie de urcat produse, confirmat chitante, anuntat finalizate si tot ce mai implica actualizari, aveti de-a face cu un robot. (emoticon mai pottrivit n-am gasit)
Mai am in Bazar: body-maieu 0-3 luni, costumas vara, 3-6 luni, costumas iarna 1-2 ani, bluza 1-2 ani, rochita 2 ani, tricou 1-2 ani, rochita 2-3 ani, bluza groasa 2-3 ani, tricou fetita 3-4 ani, bluza 5-6 ani, bluza fete 7 ani, locomotiva, puzzle Tarzan, blugi, costum, veste, camasa, pantaloni barbati, paturica botez si carti
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
mikaeela spune:
Confirm si eu plata Alexandrinei 60 lei ptr Ionela
Si v-as ruga fetelor sa scoateti blugi L-282 din rubrica-casigate ptr Ionela-si sa-i puneti inapoi la bazar,si sa scoateti L283 SI L289,o sa le trimit lui Flowers in locul blugilor L 282.
Va multumesc
BAZAR GENERAL PE DC
AJUTOR PTR IONELA-HTTP://IONELASAMAREANU.WORDPRESS.COM
alexandrina spune:
mikaeela nu e nevoie sa confirmi decat daca ti se cere de catre platitor, sa nu cautam poze unde nu mai sunt.
Actualizez.
Mai am in Bazar: body-maieu 0-3 luni, costumas vara, 3-6 luni, costumas iarna 1-2 ani, bluza 1-2 ani, rochita 2 ani, tricou 1-2 ani, rochita 2-3 ani, bluza groasa 2-3 ani, tricou fetita 3-4 ani, bluza 5-6 ani, bluza fete 7 ani, locomotiva, puzzle Tarzan, blugi, costum, veste, camasa, pantaloni barbati, paturica botez si carti
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
mikaeela spune:
Ok Alexandrina.
Nu am stiut,credeam ca va trebui sa confirm si eu,chiar daca ai confirmat tu plata.
BAZAR GENERAL PE DC
AJUTOR PTR IONELA-HTTP://IONELASAMAREANU.WORDPRESS.COM
ada_coman spune:
Supralicitez J155-15 lei
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Serialbastre spune:
Am vazut licitatia pe care am castigat-o ieri, mai am doua in curs cu produse de la Ducky si astept sa se finalizeze. La una din ele e bataie mare.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
Mercedes spune:
kokiy- imi masori maieurile astea te rog http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/H46Ani#5457833918572923538
si
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/H46Ani#5457833919852731458
imi este frica de lungimea lor, mersi.