Bazar (10)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Blugii L-282 sunt marimea 28 , nu 27 asa cum scrie sub poza. Si sunt marca Diesel.

Mami de Brianna si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikaeela

Confirm si eu plata Alexandrinei 60 lei ptr Ionela

Si v-as ruga fetelor sa scoateti blugi L-282 din rubrica-casigate ptr Ionela-si sa-i puneti inapoi la bazar,si sa scoateti L283 SI L289,o sa le trimit lui Flowers in locul blugilor L 282.

La L282 sa scriu ca se afla la Flowers? Flowers poti sa te ocupi tu de expedierea lor catre urmatorul cumparator?

Mai am in Bazar: body-maieu 0-3 luni, costumas vara, 3-6 luni, costumas iarna 1-2 ani, bluza 1-2 ani, rochita 2 ani, tricou 1-2 ani, rochita 2-3 ani, bluza groasa 2-3 ani, tricou fetita 3-4 ani, bluza 5-6 ani, bluza fete 7 ani, locomotiva, puzzle Tarzan, blugi, costum, veste, camasa, pantaloni barbati, paturica botez si carti

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Citat:
citat din mesajul lui mikaeela

Confirm si eu plata Alexandrinei 60 lei ptr Ionela

Si v-as ruga fetelor sa scoateti blugi L-282 din rubrica-casigate ptr Ionela-si sa-i puneti inapoi la bazar,si sa scoateti L283 SI L289,o sa le trimit lui Flowers in locul blugilor L 282.

La L282 sa scriu ca se afla la Flowers? Flowers poti sa te ocupi tu de expedierea lor catre urmatorul cumparator?

Mai am in Bazar: body-maieu 0-3 luni, costumas vara, 3-6 luni, costumas iarna 1-2 ani, bluza 1-2 ani, rochita 2 ani, tricou 1-2 ani, rochita 2-3 ani, bluza groasa 2-3 ani, tricou fetita 3-4 ani, bluza 5-6 ani, bluza fete 7 ani, locomotiva, puzzle Tarzan, blugi, costum, veste, camasa, pantaloni barbati, paturica botez si carti

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)

Nu, Alexandrina, ii retrimit .

Mami de Brianna si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

supralicitez J149 11 lei

Mergi la inceput

Actualizez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada_coman

Supralicitez J155-15 lei

actualizat.

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapopescu

supralicitez J149 11 lei

Ai supralicitat dupa incheierea licitatiei.
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5462123359906749538

Deci, licitatii finalizate pentru valenita si LoraG76.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

m-am tavalit pe jos de ras. Alexandrina tu ai schimbat "distractia bebelusilor" cu "meseriasa"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Supralicitez J 155 - 20 lei si ma actualizez.

copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Licitez N34- 10 lei (valenita, merg si prin zapada?)

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput