Bazar (10)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Alexandrina, dupa ce achit (astept sa se mai termine 3 licitatii azi si maine) avem si eu si Laura25 ceva de primit de la tine, o sa-ti dau atunci link-urile si pui in acelasi colet.

Lora, mami de Iustina si 21+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Si daca tot m-a lovit aducerea aminte ..... scuze Ana si Selene, promit ca azi rezolv cu cizmulitele roz si geaca si va dau raspunsurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

alex_andra ,te-ai impacat cu ea,dar sa vad cum fac eu,am produse de la tine si nu am platit transportul ...daca nu ne putem intalnii o folosesc pe cinezee pe post de intermediar, vine si le ia de la usa ta

....................................................................................
De vanzare

Poate stai pe langa mine, cie stie?.trimite-mi pm cu adresa.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui katty

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Selene si eu la fel ca tine, exact aceleasi probleme.
- pete pe hainute de trimis
- si pe mine ma intereseaza cine se poate intalni cu cine in eventualitatea trimiterii de colete comune. Vreti? Declarati?

Si eu am de primit colet de la Alexandrina, daca mai sunt fete din Bucuresti care au de primit de la ea, sunt de acord sa ne cuplam cumva...

Nu, ca al tau e la posta, daca ma duc cu banii il si trimite Cutia e reciclata de la Selene.
Azi mi-am dat seama ca mi-am uitat banii si cheia acasa cand eram la ghiseu, un pachet era marcat deja in computer (ana l e norocoasa).
Deci sa nu mai aud ca Posta romana e aiurea, da? Mie-mi trimite colete gratis.

Mai am in Bazar: body-maieu 0-3 luni, costumas vara, 3-6 luni, costumas iarna 1-2 ani, bluza 1-2 ani, rochita 2 ani, tricou 1-2 ani, rochita 2-3 ani, bluza groasa 2-3 ani, tricou fetita 3-4 ani, bluza 5-6 ani, bluza fete 7 ani, locomotiva, puzzle Tarzan, blugi, costum, veste, camasa, pantaloni barbati, paturica botez si carti

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Alexandrina si Selene, eu am de primit de la voi hainute - Selene, inca nu it-ma dat linkul, mai am 2,3 tricouase de platit, daca s-au terminat licitatiile. Ma puteti grupa si pe mine cu Laura25 si Lora si iau eu de la ele, apoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

Alexandrina si Selene, eu am de primit de la voi hainute - Selene, inca nu it-ma dat linkul, mai am 2,3 tricouase de platit, daca s-au terminat licitatiile. Ma puteti grupa si pe mine cu Laura25 si Lora si iau eu de la ele, apoi.

Notat!

Oricum am scris pe hartie ce a licitat si a castigat fiecare, ca la mine e nebunie, altfel, hainute peste tot... :D Sa nu ma incurc...

In alta ordine de idei, retrag urmatoarele, le trimit unor familii cu cheltuieli mari:

E211, E210, E221, F10, F41, H55, H126, I84, I90, I106, I107,
J53, L155, B180, B168, D58

Revin cu produse noi cat pot de repede.

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Buna,
cum pot stii cand imi expira licitatiile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

ok am observat,o sa astept sa se finalizeze toate si apoi le platesc.mai supralicitez L260-22 lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana2242

ok am observat,o sa astept sa se finalizeze toate si apoi le platesc.mai supralicitez L260-22 lei

Actualizat.

Sper sa nu fi omis nimic din urma.

Alexandrina,

copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Supralicitez L 260 - 23 de lei.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput