Bazar (10)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Acum, imi spuneti, va rog, exista posibilitatea gruparii unora dintre fete? Adica sa fac colete comune? Stiu ca le pot grupa pe valenita, arcadia si carminabulina, pe altcineva cu altcineva se mai poate?

Lora, ma crezi ca le-am luat la puricat pe toate, ca m-am speriat? Nu e stilul meu sa trimit lucruri care nu sunt OK, asa ca acum ma tot uit ba la una, ba la alta... Daca am facut pozele seara, asa-mi trebuie... Noroc ca ma pot revansa...

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si pe mine cu Mercedes sa ne cuplati va rog

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Selene si eu la fel ca tine, exact aceleasi probleme.
- pete pe hainute de trimis
- si pe mine ma intereseaza cine se poate intalni cu cine in eventualitatea trimiterii de colete comune. Vreti? Declarati?

Actualizez.

Mai am in Bazar: body-maieu 0-3 luni, costumas vara, 3-6 luni, costumas iarna 1-2 ani, bluza 1-2 ani, rochita 2 ani, tricou 1-2 ani, rochita 2-3 ani, bluza groasa 2-3 ani, tricou fetita 3-4 ani, bluza 5-6 ani, bluza fete 7 ani, locomotiva, puzzle Tarzan, blugi, costum, veste, camasa, pantaloni barbati, paturica botez si carti

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Selene, pe mine nu vrei sa ma combini cu fetele din Bucuresti?important e sa stiu unde ajunge coletul,de la Arcadia mai am de luat ceva ,asa ca ale mele pot ajunge la ea,asta daca are loc bineinteles

....................................................................................
De vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Selene pe mine ma poti grupa cu Cornelia si Dandusa ca io cu Daniela sigur o sa ma mai vad (si aseara ne-am intalnit) si la Cornelia pot ajunge in weekend cand merg la parintii mei (ea nu sta in oras) dar e in drumul meu spre casa bunicilor...

Deci poti sa-mi trimiti mie si daca au ele ceva de primit de la tine ca io-s cea mai mobila dintre ele, adica am cel mai mic nr de copii care trebuie dislocati

Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Deci trimit papucii si calutul impreuna? Da' sper sa nu se paruiasca fetele pe ponei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Selene si eu la fel ca tine, exact aceleasi probleme.
- pete pe hainute de trimis
- si pe mine ma intereseaza cine se poate intalni cu cine in eventualitatea trimiterii de colete comune. Vreti? Declarati?

Si eu am de primit colet de la Alexandrina, daca mai sunt fete din Bucuresti care au de primit de la ea, sunt de acord sa ne cuplam cumva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Deci trimit papucii si calutul impreuna? Da' sper sa nu se paruiasca fetele pe ponei

Nu ca le ascundem si facem trocul cand sunt ele ocupate la pictura

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina

Laura25 si gabi25 ati primit pachetele?
Eu stau cu frica in san sa nu mi se intoarca ca nu am mutatie pe adresa asta si sa nu am cum le ridica de la posta.

Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3

Stiam eu ca am uitat ceva....ieri a luat-o sotul de la posta...a venit avizul de vineri dar cum mai asteptam un colet am preferat sa il trimit dupa amndoua mai tarziu.
Trebuie ca azi-maine sa vina si cartea cealalta carte licitata de prietena mea si dupa aia i le expediez.

KID scuze de intarziere, maine vor pleca pantalonii spre tine.

Mergi la inceput
Mergi la inceput