Bazar (10)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada_coman

Anca imi poti spune ce stare are rochita asta, E21
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/E12Ani#5457732698353529650 ?

Multumesc frumos!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

este in stare buna, apurtato de vreo 2 ori dar verific cand ajung acasa si iti spun mai exact

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanap85

asa este ana cred si eu ca unele depaseste val lor eu le pot da gratis dar m-am gandit ca poate sunt mamici care au nevoie si fac si un bine in acelasi timp

Stai linistita, vedem noi cum le rezolvam pe toate. Important e ca ai ajuns aici la noi.

copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

bepanthen este un unguent foarte,foarte bun pt bebei (pt fundulet)eu folosesc si sunt f multumita de el si nu este f scump avand in vedere ca folosesti copilul f putin o data si isi face efectul -pt mamica care a intrebat de bepanthol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

...exemplu cazul alex_andra vs. alinamoro ,unde, intr-un final ,sper,ca s-a lamurit problema ..

...................................................................................
De vanzare

ne-am impacat pe PM

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Selene eu mai am o bluzita castigata pt Andrei, o sa mai pun cativa leuti in plus da' tu trimite-mi tricoul ca-mi place tare mult si-l bagam pt la joaca, oricum fi-mea arata ca porcu' dupa primii 10 metri facuti afara, asa ca 2, 3 pete mici sunt parfum Plus ca as fi vrut s-o poata purta la plaja, unde iarasi nu conteaza prea tare petele alea...

N-am primit niciun PM l-oi fi trimis de pe forum2

Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

alex_andra ,te-ai impacat cu ea,dar sa vad cum fac eu,am produse de la tine si nu am platit transportul ...daca nu ne putem intalnii o folosesc pe cinezee pe post de intermediar, vine si le ia de la usa ta

....................................................................................
De vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata,
Eu am castigat o pereche de adidasi de la Ledi, dar ii platesc zilele urmatoare, ca astept sa se finalizeze astazi si alte licitatii.
Pe de alta parte, spune-ti-mi va rog, cum e cu taxele postale? Eu nu virez banutii aferenti direct in contul parintilor copilasilor pentru care este deschis bazarul? Daca da, cum fac sa trimit sumele aferente transportului persoanei care-mi trimite lucrusoarele?

Voi baga si eu cateva produse la bazar, insa ceva mai incolo, caci mi s-a descarcat bateria de la aparatul foto. Pentru ca nu pot urmari zilnic subiectul as vrea sa ma intalnesc cu una din mamicile din Bucuresti, careia sa-i las lucrurile, dar asta banuiesc ca discutam ulterior.

O zi buna tuturor!

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

carmina avem impresia ca ti-am trimis PM. Scuze, am uitat inseamna. Exact cand m-ai sunat tu saptamana trecuta, eu intram in posta sa iau pachetul de la tine. A ajuns si e frumos si pufos asa cum ai zis Sar'mana!

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Din pacate, am observat aceeasi problema si cu D139, castigat de arcadia: http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5460854902879461202

Ii dau si ei mesaj si ma revansez.

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Selene, sa-ti trimit o lupa? Hai ca ma amuzi, nu mai cauta pete pe haine, ca daca nu sunt vizibile, eu zic ca-s ok!

Lora, mami de Iustina si 21+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput