Bazar (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

AM DEPUS AZI PACHETE PT.:
INAPOPESCU
GABI25
MIHAELA770
ARCADIA
TALA

mai urmeaza maine: flowers,carminabulina,ducky, insa voi anunta dupa ce pun, pentru siguranta.

OLISHKA, pana acum ai f.multe licitatii castigate de la mine, unele vechi de o luna aproape.nu am primit nimic de la tine:adresa, confirmare de plata etc..le mai vrei sau cum facem?eu as vrea sa le trimit!

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Am io un tub de Stelaker (crema) expira in august 2010, am folosit de 2 ori din el si a fost de-ajuns pt noi, ne-a rezolvat crustele. Il vrea careva?

Bimbi, io mai am material pt inca o lenjerie complexa (cu 2 cearsafuri la o fata de pilota si 3 fete de perna, dar am nascut inainte sa ma apuc de ea, apoi cupilul meu n-a dormit nici 3 secunde in patutul ei, lenjeriile ce apucasem (3 seturi) sa i le fac sunt neatinse si nici n-am mai avut timp sa termin setul 4, iar timp de facut altele ioc sansa ca io-s si mama si tata si menajera si tovaras de joaca

N-am bagat decat un set la bazar pt ca celelalte (plus patut, masuta de infasat, setul de pilota etc) pleca la un bebe aflat pe drum al unui foarte bun prieten.

Catalina eu o sfatuiesc calduros pe prietena ta sa renunte la ideea cu baldachinul pt ca materialul e gen perdea, colecteaza praf si acarieni si numai asta nu-i lipseste unui bebe mic Stiu ca-i frumos, ca la revista, dar nu-i deloc practic si sanatos, parerea mea

Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Confirm paltile facute de valenita pentru David si Bogdan-am mutat produsele

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Cum ramane, pana la urma, facem un fisier cu ce ne-am dori?

Eu ma mai bag pe lista cu sampon mustela stelaker pt cruste (sampon, nu crema)

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Poti ajuta si tu!

exista si sampon?Avem si noi probleme din astea si deja s-a terminat tubul.(crema)Oricum,mersi pt informatie.

In alta ordine de idei,confirm plata lui ana_l...18ron.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

da, Ledi, exista si este mult mai bun samponul, dar, din pacate, nu se gaseste.
Doar pe la targuri gen Baby-Expo. Eu am gasit odata la un targ, dar nu aveam bani lichizi la mine si ei nu incasau cu POS

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

am trimis si eu 2 poze pt albumul Produse in uz au ajuns?sper sa nu fi gresit adresa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Si noi avem cojite pe cap si era tocmai un subiect la care imi statea mintea acum
boticelina, cand a fost desfacuta crema?

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

arcadia pai cred ca are cam 1 an de cand l-am desfacut, fi-mea a facut crustele tarziu, dupa 9 luni, cand a inceput sa i se indeseasca parul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Am facut plata on line la ING pentru David, la produsele:E227, E228, E240 si J143, o rog pe Leditia sa-mi confirme cand vor intra banutii.

Am primit pachetul de la alex_andra, multumesc frumos

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina
[br

Bimbi, io mai am material pt inca o lenjerie complexa (cu 2 cearsafuri la o fata de pilota si 3 fete de perna, dar am nascut inainte sa ma apuc de ea, apoi cupilul meu n-a dormit nici 3 secunde in patutul ei, lenjeriile ce apucasem (3 seturi) sa i le fac sunt neatinse si nici n-am mai avut timp sa termin setul 4, iar timp de facut altele ioc sansa ca io-s si mama si tata si menajera si tovaras de joaca

N-am bagat decat un set la bazar pt ca celelalte (plus patut, masuta de infasat, setul de pilota etc) pleca la un bebe aflat pe drum al unui foarte bun prieten.

ne stim cumva de altundeva ?
Oricum oferta mea ramane valabila,poate vre-o alta mamicuta sa se priceapa la croitorie si sa faca cateva lenjerii dragutele

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Va rog cine are adresa lui blue_rain, sa mi-o trimita si mie, ca am pregatit pachetul pentru ea de foarte mult timp. Multumesc.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput