Bazar (10)
Raspunsuri - Pagina 15
Alex@Sara spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
te antrenezi de bb 4? Apropo nu mai ai crema Penathen? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
nuuuuuuuuu,(sau inca nu ,dar mi-e frica de reactiile adverse si le-am luat inainte sa citesc despre ele .Penaten nu mai am ca nu i-am mai zis matusicii din Jermanica sa ne trimita,ca bebelinei mici ii merge ff bine cu Bephanten.
Fac poza cu anticand se trezeste mandra mare si o trimit pe mail.
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Alex@Sara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikaeela Confirm si eu plata sandalutelor K77 BAZAR GENERAL PE DC AJUTOR PTR IONELA-HTTP://IONELASAMAREANU.WORDPRESS.COM/ |
multumim
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
pisellino spune:
n-am citit si io de dimineata postarile si vad ca se lasa cu bataie la bazar...
noi am fost la mamaia si am adus licitatii noi:
R167 paturica fleece de la boticelina 10 lei
R164 lenjerie de la boticelina 20 lei
multumim boticelina
valenita cati catei ai? super pozele
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
Alex@Sara spune:
boticelina daca esti de acord si ai si timp sa le faci,eu as putea cumpara materiale pt cateva lenjerii pt patuturi,ca vad ca cerere ar fi
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
Selene_Bunny spune:
Am actualizat eu pana la supralicitarea lui mariuca_sara.
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
valenita spune:
citat din mesajul lui pisellino n-am citit si io de dimineata postarile si vad ca se lasa cu bataie la bazar... noi am fost la mamaia si am adus licitatii noi: R167 paturica fleece de la boticelina 10 lei R164 lenjerie de la boticelina 20 lei multumim boticelina valenita cati catei ai? super pozele POZE ROBI BAZAR COPILASHI&ROBI Catalina sotie de Teo si mami de Robi |
cateii sunt tare dragalasi, dar nu sunt ai mei, din fericire ,eram la cineva in vizita. Cele doua maimute ale mele + o matza de 16 ani imi sunt de-ajuns
alex_andra spune:
Cum ramane, pana la urma, facem un fisier cu ce ne-am dori?
Eu ma mai bag pe lista cu sampon mustela stelaker pt cruste (sampon, nu crema)
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
Leditia spune:
citat din mesajul lui alex_andra Cum ramane, pana la urma, facem un fisier cu ce ne-am dori? Eu ma mai bag pe lista cu sampon mustela stelaker pt cruste (sampon, nu crema) Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) Poti ajuta si tu! |
exista si sampon?Avem si noi probleme din astea si deja s-a terminat tubul.(crema)Oricum,mersi pt informatie.
In alta ordine de idei,confirm plata lui ana_l...18ron.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general