"Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *136*"
Raspunsuri - Pagina 7
Iulika29 spune:
Selene eu iau somon proaspåt..Din pacate si eu il curat pt ca cica nu le mai da voie så curete acolo.
X_ggg aici mi-a recomandat o lingurita de unt inca de la inceputul diversificarii..Si BRucu a papat tae bine cu o lingura de unt.daca ii puneam ulei de masline nu papa deloc , nu ii place.Eu ii pun mereu o lingura de margarina/unt.
Bely nu incep de tot serviciul.Inca nu e timpul.Acum merg asa cate o zi-doua pe luna( asta ca imi permite Brucu care a dormit legat de aseara de la 21 pana azi la 8.30...stiu stiu, ca sunt norocoasa dar e prima data cand chiar nu se trezeste DELOC).Si il am si pe sot acaså la dispozitia noastrå.
Uite ca azi l-am facut de rusine aici si mi-a påpat legume cu carnita de vitel facute de mine..Si ce a mai lins 280 gr.Nu se intampla prea des de aia imi laud si eu puiutul meu scump
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
mamideandrei spune:
x_ggg superb baiat, super costum, un adevarat cavaler .... in alta ordine de idei, si eu ii pun unt lui andrei in piure si papa bine, ii iau unt milli cu 80% grasime, mie asa mi-a zis dr
iulika, felicitari pentru pranz, tinem pumnii sa isi pastreze pofta de mancarica
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
Dana15 spune:
Mamelor, va salut!
sa creasca mari si sa fie sanatosi dovleceii aniversati! da-ti-mi voie sa-l pup mai intai si mai intai pe roscatul meu preferat Raducu
si vin acum la rand: Razvan, Karolina si Mattia
Mely imi pare rau pentru tristetea voastra! condoleante!
Iulikate simt optimista vis a vis de inceperea serviciului..o sa lucrezi noaptea? ufff! cred ca nu va fi chiar usor!
Catalina, mami, este adorabil puiul!asa elegant! braul si papionul m-au dat gata!
dar de ce zici ca te tii sa nu-i tai san? daca mai ai laptic, da-i mami, ca va avea timp sa se obisnuiasca si cu mancarea;
apropo de copilasi neprietenosi..si Ana are o perioada mai grea..si mai ales noaptea; de 3 noptii incoace se trezeste plangand, ii pun suzeta, o scuipa, ii dau sanul, trage de cateva ori si se linisteste..si asta de vreo 4-5 ori ..ma gandesc ca or fi ceva dinti care nu au de gand sa apara asa usor ca primii..noroc cu tzitzi ca tare bine se alina!
va intreb si eu: cum sa-i dau fructele prichindutei si sa-i placa?
nu-i plac fructele si pace! daca i-as da numai mar, ar fi fericita! para este prea dulce, nu-i place..mango (si am pus numai putin..o feliuta) prea aromat...banana, la fel ca Bruce..antipatie la prima vedere!
sa-i pun o lingurita de cereale in ele? am cereale simple cu orez si lapte de la Topfer...arunc o cupa de cereale asa, peste fructele rase? nu mai pun apa deloc?
Legumele..suntem mare fan! orice, dar cu dovlecel alaturi
astazi inca nu a primit masa de legume..i-am facut spanac pe care ma gandesc sa-l blenduiesc cu putin cartof..o fi bun? sa-i pun si o lingurita de ulei de masline?
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
mamideandrei spune:
iar in materie de peste eu i-am dat pana acum (adica de vreo 5 ori) salau proaspat curata de mine ; asta pentru ca a fost un peste mare si l-am portionat si pus la congelator; azi l-am terminat, si am ascultat sambata la ce se intampla, doc? ca cel mai bun peste pt copii ar fi codul, dar nu stiu nik despre el cum arata, are oase, e gustos? stie careva? si pastravul cica ar fi bun dar mai pe la 9 luni incolo, la fel ca si [/b]somonul[/b] care se spune ca e peste gras. eu atat stiu...daca aveti alte pareri, abia astept sa le "aud"
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
Dana15 spune:
asa...si va multumesc frumos pentru comentariile de pe Picassa!
pozele nu sunt cine stie ce, dar voi sunt tare dragute!
nu m-am documentat inca despre peste..citisem parca despre pestele alb, ca ar fi bun pentru inceput..eu, daca ar fi dupa mine, i-as da pastrav! si somon!
da' daca l-am lua de la supermarket, de pe gheata, gata curatat, nu-i bun?
Thank God I'm a woman!
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 sa-i pun o lingurita de cereale in ele? am cereale simple cu orez si lapte de la Topfer...arunc o cupa de cereale asa, peste fructele rase? nu mai pun apa deloc? i-am facut spanac pe care ma gandesc sa-l blenduiesc cu putin cartof..o fi bun? sa-i pun si o lingurita de ulei de masline? |
rasp la prima intrebare: pui o cupa ce cereale peste fructele rase sau blenduite si amesteci; nu pui apa ca au fructele destula
combinatia spanac cartof e mai buna si o va manca mai bine si cu galbenus de ou si atunci nu ii mai pui ulei
sper sa-ti fie de folos
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
x_ggg spune:
Dana, ziceam sa ma tin sa nu ii dau tzitzi ca poate isi face si el un program de masa. Altfel mananca cam la 1,5 ore-maxim 2. Si ma gandeam ieri ca poate de asta nu primeste altceva, ca are stomacelul mereu plin.
Multumim de aprecieri, astept pozele de la fotograf sa il vedeti si cu sacoul (frac din ala cu coditza), a fost mascota intregii nunti.
Va pup
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
raluk16 spune:
Am intrat si eu sa felicit juniorul odiseei! Raducule la multe jumatati de an!!!
La multe lunite si lui Razvan, Karolinei, si lui Mattia! Si pupici mamicilor dragi!
Lili sper ca sunteti mai bine! Imi ramai in suflet pentru ajutorul virtual din weekend, cand voi erati mai bolnaviori decat noi, dar sareai pe mess sa ma ajuti cu sfaturi!
Nu mai stiu ce am citit iar pe sarite.
Meli imi pare rau
Catalina de ce sa nu-i mai dai laptic? In toate cartile scrie ca trebuie sa aiba 5 mese de lapte pana la 9-10 luni, doar o masa sa fie inlocuita.
Dana cereale fara lapte nu ai? Am vrut sa te intreb si zilele trecute, ca eu am capitole sarite si nu intelegeam de ce vrei sa-i dai lapte praf.
Pupicei si o zi cat se poate de frumoasa.
Trebuie sa fug... nu stiu cand mai pot intra
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
liliac1 spune:
Sal'tare si de la noi!
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica Salutare! Am intrat numai putin pe fuga sa intreb... Liliac, Fragutza...si care mai stiati de iaurtul asta facut in casa. Ieri dimineata am fiert 500 ml lapte, l-am lasat sa se raceasca un pic, apoi am pus peste el 500 ml crud (nefiert), dupa care l-am transferat intr-un vas pe care l-am acoperit (adica i-am pus deasupra o farfurie) si l-am lasat in bucatarie la temperatura camerei. Ce trebuie sa ma astept sa iasa? Iaurt sau lapte batut? Si cat mai astept? Acum arata asa mai grosut, dar lichid bine, si miroase usor a acru. Fac bine ce fac sau...? Sigur va fi bun de mancat ? Multumesc . h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Ma, iti iese sigur lapte batut De fapt s-a cam facut daca nu l-ai tinut la rece. Eu am pus aseara la prins si diseara il am numai bun.
Este excelent de baut
Mely condoleante pentru bunic si La Multe Lunite lui Razvi
Danuta eu am piedut pozicile de la botez. Si ce le-am mai pandit Tocmai eu le-am ratat fir-ar sa fie. Ma duc in urma sa mai caut inca odata
Alex sa va fie de bine noua achizitie si sa raceasca asa cum vreti voi. sa faceti inghetate la printesa
Suede cum mai este Mihnea?? E mai bine, da? Felicitari pentru "mama".
Selenica Ebruska m-a dat gata. Dupa ce ca-i frumoasa mai este si "precoca" Bravo ei!
Ma, cu olita...subiectul este spinos. Nu ma arunc in polemici...dar cand va sta binisor in popon si-o sa stie ce-i cu el..il voi aseza si eu. Asa, sa facem cunostinta, sa ne imprietenim. Nu ma astept la chestii fantastice decat dupa 1 an jumate.
Din experienta anterioara va spun ca la noi n-a functionat varianta "olita fistichie" Clar, si-a pus-o-n cap, si-a pus in ea papusi, punea papa si alte nazbatii. Dintr-o greseala am luat una normala (ca nu gasisem jmecheroase la tara )si uite-asa, pentru ca nu era frumoasa, putea copila sa faca kk in ea si s-o murdareasca de cah
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
Dana15 spune:
Mami de Andrei multumesc!
sper sa-i placa spanacul cu cartofior, caci astazi mi-am dat seama tarziu ca nu am legume in frigider;
Catalina puiul trebuie sa mai aiba macar 2-3 mese de lapte..mie mi-ar fi teama ca la un moment dat sa refuze laptele si sa vrea numai mancare..si formula perfecta inca nu am gasit-o..
dupa mine, eu as zice sa-i dai in continuare lapte..este cel mai bun pentru el! si eventual, incearca sa-i dai mesele diversifiacte la o ora distanta de tzitzi;
Raluk mami, te pup! acum am vazut ca ai scris...cum mai este Alexutul?
Offf, nu am cereale fara lapte praf! am ales varianta asta pentru ca nu pot scoate de la mine 130-150 ml lapte
mi-a dat Bia zilele trecute o idee, dar nu am reusit sa o pun inca in pratica: cerele integrale de secara si ovaz, parca, fierte si blenduite cu un fruct;
Thank God I'm a woman!