Gradinita cu program prelungit nr. 9 Campina!

Gradinita cu program prelungit nr. 9 Campina! | Autor: andruskandu

Link direct la acest mesaj

Salut!

As dori sa stiu unde gasesc gradi cu PG in Campina? Pana acum Andrei a mers la cresa pe Plevnei, iar alaturi e gradi dar cu program scurt. Daca stie cineva sa-mi spuna, ca pana acum n-am reusit sa aflu. Pe net n-am reusit sa aflu..

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crialex06 spune:

Buna.
Pe Kogalniceanu,langa scoala generala nr 7,stiu ca era ceva cu program prelungit,dar nu mai tin minte daca era cresa sau gradinita.
Oricum,am sa o intreb si pe mama mea,eu sunt din Campina,dar plecata de ceva timp de-acolo.
Daca aflu ceva,iti spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crialex06 spune:

Uite ce am gasit:
-se pare ca intr-adevar,pe Kogalniceanu,langa scoala generala nr 7(acum Hasdeu) este gradi cu program prelungit-nr 10(director Savu Georgeta Elena,tel. 334076)
-gradinita cu program prelungit nr 9(calea grivitei nr 93,tel 351689)
-gradinita cu program prelungit nr 8(str. Simion Barnutiu,nr 12,director Brezeanu Elena,tel. 336121)
-gradinita cu program prelungit nr 7(str. Rahovei nr 13,tel. 337521)
Sper sa te ajute.

Off-topic:mi-e tare dor de Campina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Eu daca as sta in Campina l-as duce la gradinita asta, mi se pare asa de faina:

http://www.parohiasfnicolae.ro/galerie-foto.html&id=18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Fetelor, multumesc mult. dupa ce am dat anuntul am dat cautare pe net, mai concisa, si am aflat de gradinite. Am ales-o pe cea mai apropiata, nr. 7, din Rahovei. Si am facut deja cerere de inscriere.

Ralucis, taty a vazut cum arata din link gradi propusa de tine si-a ramas extaziat. Dac-ar avea program prelungit clar l-as duce acolo... dar nu prea cred.

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuc spune:

Buna,
Stii cumva sa-mi spui daca exista gradinita in Campina unde se studieaza limba germana?
Multumesc.

[quote]citat din mesajul lui andruskandu

Fetelor, multumesc mult. dupa ce am dat anuntul am dat cautare pe net, mai concisa, si am aflat de gradinite. Am ales-o pe cea mai apropiata, nr. 7, din Rahovei. Si am facut deja cerere de inscriere.

Ralucis, taty a vazut cum arata din link gradi propusa de tine si-a ramas extaziat. Dac-ar avea program prelungit clar l-as duce acolo... dar nu prea cred.

Va

Am o printesa!
Ioana Maria 14Iulie2008

Mergi la inceput

Salut!

Iaca am inceput si noi gradi, pana acum Andrei a fost cooperant, dar dimineata cand il duc e maare aglomeratie, ca mananca toti in aceeasi sala, adica toate grupele...si galagie nu mai zic.

A, si pana la urma gradinita nu mai e nr. 7, e nr. 9 ca s-a comasat cu una desfiintata.. dar aceeasi cladire.

Mai are cineva copilasul dus acolo?

Mergi la inceput

Nu mai e nimeni cu noi?

Ufff... lui Andrei nu-i mai place sa mearga acolo, cand il las plange si se agata de mine, asta dupa primele doua zile in care nu am avut probleme... Doamne ce mai plange, si ma roaga "frumoooos de tot" sa nu-l las acolo ca el vrea acasa, cu mine. Pec de-acolo cu nodu-n gat si lacrimi in ochi, de suferinta lui.

Mergi la inceput

Iaca am schimbat titlul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Andruskandu, bafta la gradinita si acomodare cat mai rapida!
Intereseaza-te in primul rand cat timp mai plange dupa ce il lasi, daca participa la activitati,mananca, doarme...
Copiii de obicei se linistesc repede dupa ce pleaca parintii...

Si noi am inceput anul asta gradinita, grupa mica, tot asa cu plansete de acasa..dar se linisteste dupa ce intra in clasa si o ia educatoarea in primire..
Te inteleg, si a mea in prima zi se agata de mine sa plecam de acolo
Bafta multa!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

[/quote]
ce sa ti zic
FI BARBATA! si nu plinge (ca te stiu capabila)!
si da-i dragului un pupic !
O sa vezi ca o sa se obisnuiasca ia-l si tu cu discutii despre jucariile care nu trebuiesc luate acasa.....mincal ar mama de micut!!
hai pupici ouff oufff ouff

Mergi la inceput