Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

sincer mi se pare mai comod pe cale orala tinand cont ca recomandarile asistentei doctorului au fost: intravaginal sau oral...
asa am preferat eu, nu ma intreba de ce ca nu stiu sa dau o motivatie mai buna decat "comoditatea"
cum diseara am programare la doctor, am sa-l intreb pe el... insa mie nu-mi place sa tin cont doar de o singura parere, fara sa investighez mai mult.... de aceea m-am gandit sa apelez si la cunostintele voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

si eu fac teste pt k"asa se fac" ...dar in nici un caz nu o sa-mi ...copilul daca se descopera ca are vreun sndrom sau ceva..cel mai greu si impotriva naturii este sa-ti ingropi copilul...si eu stiu cum este..mi-am pierdut fetita si mi-am pierdut si o parte din suflet cu ea..

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Felicitari Symo!
Astept si eu cu infrigurare dublu test sapt viitoare si poate atunci se va vedea si sexul copilului!!Doamne ajuta sa fie totul bine!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Doura, mai devreme editam mesajul si am inchis pagina din gresala fara sa salvez. Atunci cred ca au disparut datele siemei... Dupa aceea am plecat de la birou si nu am mai vazut boacana, remediez...

Ukume nu stiu unde sa te trec, in ordine, daca nu am macar un DPN aproximativ.

Bun venit noilor burtici! Va urez sarcini usoare si bebe sanatosi!

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 10+

Mergi la inceput

ralucaspm, ce fericita cu 3 copilasi!!!
Siema, nu mai dai niciun semn de viata!
Miruna, cum mai te simti?Ce ai mai facut?

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

ralucapm si eu tot rau la toate sarcinile sa iti zic ca la prima sarcina vomitam cred ca si de 20 de ori pe zi...la dimitrie am vomitata vreo 2 saptamani pe la orele 16...acum imi este greata deocamdata nu am vomitat dar pana in gat imi vine..dupa fiecare sarcina am zis numai fac si uite ca tot am facuit asa ne e moda....o s atrecem noi si peswte asta

6+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Am fost la dr si cu greu am reusti sa intru la control. Mi-a facut eco si tv si abdominala si ceea ce parea hematom e o nelipire de placenta... nu stiu ce sa mai cred.

Mi-a spus sa nu mai iau duphaston si niciun alt medicament, sa fiu activa cu moderatie si atat.

Bebele are 4,4 cm si dupa masuratori e cu o saptamana mai mare. De fapt e mai mare si atat, la fel a fost si Alex. I-a facut pozici , se misca non stop ... In rest este totul ok. Durerea nu se stie de unde vine... important este ca e bebe sanatos!!

Mergi la inceput

Beatrice, acum sunt bine. Azi dimineata m-a durut burta foarte tare si am dat buzna peste Badea. M-a tinut asistenta DOAR 4 ore la usa dupa ce au intrat fetele care erau inaintea mea si inca vreo 6...care venisera dupa mine. Cred ca nu ma are la suflet deloc

Mergi la inceput

Miruna, tu acum ne scrii noua de pe telefon, right?

10+

Mergi la inceput

Stii ce?Eu abia acum am primit sms-ul de la tine, pe care l-ai trimis la ora 15. Sau chiar sa nu fi auzit telefonul?

10+

Mergi la inceput