Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Foarte , foarte frumos si emotionanat .
O sa il iau si eu pe tati cu mine sa isi vada si el minunea ... ca tare ii mai e drag de el/ea.

Fericita 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Madelain, eu am stari de lesin si de voma f puternice. Cand eram insarcinata cu Iorgos am avut stari de lesin pana am nascut. Nu am facut nimic, doar ca nu ieseam singura din casa, iar cand ieseam pricum nu puteam sta prea mult ca ma apucau rau de tot si imi era frica sa nu cad.
Si acum sunt asa si sper sa nu tina iar pana la sfarsit. I-am spus dr. si mi-a spus ca asa sunt eu

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

simona-maris, in cazul in care DT sau TT nu ar iesi bine, in primul rand l-as repeta la un alt doctor/spital. Daca dupa multe, dar muuuuulte investigatii se confirma SD te asigur ca cea mai buna solutie ar fi intreruperea sarcini.
Spun acest lucru deoarece consider ca pastrarea sarcinii ar insemna egoism din partea noastra, ne-am gandi doar la bucuria noastra de a avea un copil, dar nu si la faptul ca acel copil se va chinui toata viata. Sunt anumite lucruri care chiar "trebuie" sa le facem fara sa ne gandim doar la noi, cu toate ca ar fi extrem de dureros, sufleteste vorbind.
In fine, nu vreau sa insist asupra acestui subiect, am vrut doar sa-mi spun punctul de vedere, cu riscul de a fi judecata ca fiind cinica, eu totusi ma consider: cu picioarele pe pamant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

ufff...si eu cam "dau ochii peste cap" brusc si dintr-o data mi se pune negru in fata ochilor si amortesc...trece cu asezat pe jos si apa rece ... Asta e ...ma asteptam sa le am ...aveam eu "crize" d'astea inainte de bebe...mi-e si groaza ce o sa patesc la vara cand or veni caldurile

Fericita 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

eu ma numar printre norocoase: nu am stare de rau, de greata, nimic de genul acesta........

ma ingrozesc cand citesc prin ce treceti voi saracutele......

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Felicitari Symo pt carucior si bun venit noilor gravidute !

Ioana si mie imi e groaza de vara, de caldura. Pana atunci mai am o chestie care ma omoara, avem in fata blocului multi copaci mari, nu stiu cum se numesc, care trebuie sa infloreasca. Si cand nu eram insarcinata "muream" de la mirosul acela, dar acum...

Fetelor, nu mai suport greataaaa . La toate sarcinile am plans din cauza ei, dar parca acum nu mai am putere sa trec prin asa ceva

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Merci pt raspuns Msymo, deci daca cei 90% se confirma pana la urma, insemana ca, calculatorul a dat gres . Stiu si eu ca se "schimba" sexul de la prima eco, depinde mult si de capacitatile aparatului si de "mana" ecografistului. Eu am intalnit un caz clar de "baiat transformat in fetita" deci nu e batut in cuie. Diana e un nume tare frumos

9+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui liana.berbec

Buna ziua tuturor,
Ma ajutati si pe mine cu niste pareri.

Am facut ieri ziua 35 beta din nou si am o valoare de 4733. Prima data l-am facut in ziua 26 si am avut o valoare de 140. Sa fi crescut prea repede?

De asemenea am facut progesteronul si a iesit 53, valorile pentru primul trimestru fiind 16.4 - 49. Sa fie oare mai mare datorita arefamului? Sunt cam nelinistita ca e mai mare.

Liana

5+

beta e normal. nici nu are rost sa faci progesteronul daca iei arefam. oricum nu conteaza daca iese putin din "limite".

Mami de (28.10.2008) si bb2 10+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Am revenit....
Priviti vesti la....semnatura!

Symo 12+

felicitari!!

dianab dar de ce iei pe cale orala? in prospect zice foarte clar ca in sarcina NU se ia pe cale orala. ar putea fi cauza dar probabil e bine sa mai investighezi in functie de cat anume sunt modificate valorile fata de normal.

Mergi la inceput

apropos de ce facem daca iese dt nashpa, in cazul meu e simplu... am facut testul ca sa nu-l enervez pe doctor (ca ii intra si lui ceva in buzunar de la testele astea) nu ca ma interesa subiectul.

Mergi la inceput