Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 5
Ioana_Mami spune:
Buna ziua mamici ,
Am si eu o curiozitate pentru cele care aveti carucuior roz .
Ce v-a zis doctorul?Ca "pare a fi fetita" sau "e fetita"...eu am inteles ca de obicei cand zice ca e baiat asa ramane sar la fetite , este cu dus si intors..
Vineri am si eu DT si tare sunt emotionata pe partea cu sexul bebelului si tare imi este ca acum la 11-12 s sa avem toate fetite , dar cand colo sa nu se deosebeasca sexul ...
Ideea este l-au cautat bine pe bebe inainte sa se pronunte?
Fericita 10+
unique spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inacat Buna fetelor, miercuri am trecut printr-o mica criza, ce inca imi mai da probleme. Am sangerat si de urgenta am ajuns la dr. pentru o echo. Nu a gasit nimic anormal. Totul era ok cu bb, crescuse de la ultima echo, avea ritm cardiac si miscari fetale tipice si nici decelari, asa ca nu a putut sa-mi explice sangerarea. Mi-a dat utrogestan (se poate lua si cu reteta compensata de la med. de fam.). Totul parea ca s-a rezolvat, dar ieri am sangerat iar si azi cand am vb. cu dr. mi-a interzis orice efort si mi-a zis ca-mi da si zile libere daca nu stau la pat 2-3 zile. Citind odiseea am constatat ca sunt cateva fete care iau utrogestan, dar la care s-a vazut un hematom, ceva, la mine dr. nu a gasit cauza sangerarii. Poate nu era foarte performant aparatul. In fine, sper s trec cu bine acest hop. Incerc sa fiu calma si chair cand eram pe punctul de a ma pune pe m-am stapanit gandindu-ma ca-mi fac mai rau. Acum mai am si alta nelamurire. Peste 2 sapt. (daca nu se intampla nimic grav Doamne fereste, pana atunci) am programare pentru echo de trim. I si DT. Ce presupune aceasta echografie? Eu cand m-am programat asa am spus ca e pt. trim. I si trebuie corelata cu DT. Banuiesc ca stie echografistul despre ce tip de echo e vorba. Trebuia oare sa specific si altceva? De exemplu, morfofetala? 8+ |
Si eu mi-am programat ecografia pt trimestrul I si am intrebat cat costa si mi s-a spus 200 lei , iar daca vreau morfologica 250 lei, deci probabil ca se pot face 2 tipuri de ecografii.
Dana, mami de Sofia Andreea (17/10/2007) si 11+
MSymo spune:
Multumesc Diana. Da, s-a vazut fiindca am 12sapt si 4 zile, iar dr a zis: fetita 90%.
Symo 12+
Ioana_Mami spune:
Na ca uiatsem sa schimb semnatura....
Eu o sa am am 12 s fara o zi...sper sa vada si la mine
Fericita 11+
MSymo spune:
Rala, nu, nu s-a potrivit...era baiat.
Legat de nume, eram pregatita mai mult pt baiat: David, Matei, Albert, Noah. Pt fetita nu am decat: Diana, dar mai avem timp sa meditam.
Symo 12+
unique spune:
Eu o sa am 12 sapt si 4 zile la ecografie. Poate aflu si eu ce este bebelusul.
Dana, mami de Sofia Andreea (17/10/2007) si 11+
MSymo spune:
Douradoudou, merci si tie pt urari. Cum sa ma supar? Stiu si eu ca dispar...apar, chiar acum 2 sapt va spuneam ca citesc la sept -oct si ma distrez pe tema asta. Camera va fi colorata in luna august, asa ca poate ca cele 10 procente vor fi in favoarea taticului....care saracul a ramas cam socat. Acum ma suna si ma intreaba: si eu cu cine mai joc fotbal, tenis? Cui mai las colectia de ceasuri?
Symo 12+
simona-maris spune:
Doura,saru'mana!
Shasenka,cum te mai simti? ne e dor de tine
As vrea sa va intreb ceva ,pe toate,cu riscul de a parea deplasata.Daca,Doamne-fereste,iese rezultatul la DT cu risc mare de DS,ce faceti? Adica nu cred ca vreauna dintre noi ar vrea sa faca avort,sau poate ma insel eu.Si daca suntem hotarate sa pastram bebeii,indiferent de rezultatele alea,atunci la ce le mai facem?
Imi cer iertare daca sunt cumva ne-la-locul meu cu gandurile astea,dar m-au lovit intrebarile existentiale!
Cristuletzu,si tu ai idei asemanatoare,nu-i asa? simt ca e prea mult stress si zapaceala maxima,si informatii menite mai mult sa bulverseze decat sa linisteasca si sa aduca pace!atatea teste,bi teste,triplu teste,am vazut qua-dublu test,test,test,,super test
M-am hotarat sa am incredere! Dumnezeu care mi-a dat acest copil,va avea grija de noi.La urma urmei,ce putem NOI schimba?
Imi cer iertare
Simona
diana.b spune:
diseara ma duc si eu la prima ecografie...
sper sa aflu numai de bine
e prea devreme sa aflu ce e... oricum nu conteaza, caci imi doresc si un baiat si o fetita...... acum care o fi primul/prima.....
MSymo spune:
Ioana, la noi a fost cam asa: bebe statea picior peste picior si eu am zis: ce pacat ca vroiam sa vedem si noi ce-i pe acolo! Iar dr a zis: eu stiu deja, dar vreau sa ma mai uit si apoi va spun. Abia dupa un timp ne-a aratat o imagine,ne-a explicat si a zis: fetita 90%, dupa inclinatia...nu stiu cui.
Oricum a fost f emotionant, taticul a vazut prima data, iar bebe era agitat , topaia, dadea din picioare....cred ca fotbalul la care viseaza tati, facea in momentul ala.
Maine facem si analiza DT si pana pe 22 mai ne linistim, crestem mari...adica bebe, nu si eu...
Symo 12+