Aspirante optimiste > 20 ani (480)
Raspunsuri - Pagina 8
pissi78ro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s pissi daca tu crezi ca ai 4 sapt as zice sa mergi la un eco, cu toate ca este cam micuta sarcina si s-ar putea sa nu se vada prea bine. de la 5 sapt incolo am inteles ca se vede ca lumea. fetelor voi ce ziceti? tu de ce ai pierdut sarcina? Viitoare mamica de |
Nu stiu de ce am pierdut sarcina, nu am avut nici o explicatie si am avut si o experienta foarte neplacuta cu doctorul. Nu stiu de ce, nu am nici o explicatie. Cu 2 zile inainte de a se intampla avortul spontan am fost la ginecolog. Mi-a spus ca e incert, ca ar putea fi. Eram f ametita si emotionata si nu am apucat sa intreb nimic. Am iesit pe usa, am platit 200 ron, dar mi-am dat seama ca am plecat fara nici o info.Nu imi era clar nici daca sunt insarcinata sau nu, nici ce sa fac in continuare, nici daca pot sa previn un eventual avort (i-am zis ca am dureri, mi-a zis ca ar putea fi si dureri premenstruatie, dar sa ma comport in continuare ca si cum as fi insarcinata).
Acum mi-e tare frica sa nu mi se intample la fel, adica sa pierd ce se pare ca ar fi.
didi32 spune:
Cosmi si noi ii tinem pt tine, ne tii aici in suspans de cateva zile, ce-ai de gand cu testu' ala?
in devenire
cos_minutza spune:
pissi78ro imi pare rau de situatia prin care ai trecut!
Didi sper sa apuc sa iau unul azi
Cosmi
bebelu86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camcris mai fetelor ce repede a-ti terminat capitolul si eu ma bronzez usor si tine mult ma gandeam ca tot a-ti vorbit atat de dufaston ca poate sa-i zic medicului sa-mi dea si mie ca nu strica, voi cate pastilute luati pe zi parca una dimineata si una seara nu? este scump se da cumva si compensat? POZE NUNTA Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu |
Cami eu iau duphastonu 10 zile cate 2/zi. de obicei seara din z15-z24
o cutie are 20 pastile si costa 12 ron
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Talida__ spune:
didi Nu iti face o stimulare usoara inainte de IA ?
Cosmi scoatem motzatele ?
Pissi mergi maine dimineata si fa Bhcg si repeta-l la 48 de ore ( cum zicea si Cosminuta ). Asa iti confirma ca bebe exista si se dezvolta.
Nu ar strica si o dozare a progesteronului. Daca cumva sunt valori mici, doc te va pune sa iei trat de sustinere.
Nu cred ca poate vedea mare lucru la eco acum, poti merge sau suna sa vezi ce iti recomanda sa faci.
Sarcina trecuta la cate saptamani ai pierdut-o ?
Bafta Sa ne tii la curent
_
Hoping... Wanting... Needing... for you to justify my love
www.fertilityfriend.com/home/Talida" target="_blank"> Grafice
www.fertilityfriend.com/ticker/2ba8d8/ttc.png" target="_blank"> Ticker
Talida__ spune:
Era sa uit sa va spun ca (cred) ca am facut un out
Maine/Poimaine stiu sigur. Mi-e asa de drag....
_
Hoping... Wanting... Needing... for you to justify my love
www.fertilityfriend.com/home/Talida" target="_blank"> Grafice
www.fertilityfriend.com/ticker/2ba8d8/ttc.png" target="_blank"> Ticker
bebelu86 spune:
Didi bafta la IA. de data asta sa fie cu noroc si sa vina bb repede
Cosmi hai cu testu ala o data.ne ti aici in suspans. cum poti sa rezisti fara sa il faci sa sti ce si cum?
Pissi fa cum au zis fetele, un bhcg cand poti si repeta-l la 48 ore si atunci vezi sigur ce si cum. ar trebui sa se dubleze si atunci e ok. cand val e peste 1000 la eco performant se vede bb. bafta multa
Talida, Roxy,
m-am trezit si eu mai dvrm, adica nici nu am reusit sa dorm cine stie ce. k handi asta de caine al nostru a simtit niste catele in calduri si chitaie incontinuu si latra
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
didi32 spune:
Talida, nu cred ca e nevoie de stimulare pt ca ovulez in mod regulat, de cate ori am facut monitorizari ovulam nene la greu. ba chiar o data mi-a zis dr fugi acasa ca ovulezi maine! acuma sa vedem ce zice dr vineri cand ma duc la monitorizare. Talida, cum adica ai facut un out ca nu pricepem
in devenire