Aspirante optimiste > 20 ani (480)
Raspunsuri - Pagina 7
roxy_s spune:
pissi daca tu crezi ca ai 4 sapt as zice sa mergi la un eco, cu toate ca este cam micuta sarcina si s-ar putea sa nu se vada prea bine.
de la 5 sapt incolo am inteles ca se vede ca lumea.
fetelor voi ce ziceti?
tu de ce ai pierdut sarcina?
Viitoare mamica de
roxy_s spune:
didi ce faci??
hai , cu curaj
este cam liniste pe aici sa stii, nu stiu unde-s fetele astea.
unele la munca, unele la somn.....ce bine o fi.
eu stau si frec duda la munca, nu mai am chef, si ploua...si n-am umbrela....
tu ce faci?
Viitoare mamica de
didi32 spune:
Eu pe la munca, da' macar am umbrela . ma gandeam sa ma duc la sport c-am tras chiulul sapt trecuta.
Am fost aseara la dr., ma mai duc vineri si luni la monitorizare si gata la IA cu mine ca vad ca de vorba buna nu se poate!
in devenire
sherbi spune:
eu is p-aci.
pissi, cred ca prea mica sarcina t. eco. mai bine un test de sange fa-ti. ala iese sigur.
v-ati blegit cu toatele de la vremea asta. hai mai cu spor! zilele trecute umpleam 2 capitole pe zi si-acu...
si eu frec duda.
am dat la print sa pape si as iesi nitel la aer. da unde sa ma duc? ca n-am de treaba pe nicaieri.
de curatenie mi-e lene sa ma apuc.
as face ceva, da' nu stiu ce?
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
cos_minutza spune:
pissi78ro poti sa mergi la eco dar nu cred ca o sa se vada ceva.Cred ca cel mai bine ar fi sa faci un test de sange si sa-l repeti dupa 48 de ore!Si eu stiu ca dupa 5 saptamani se vede ceva!Tin pumni si asteptam vesti de la tineImi pare rau de sarcina pierduta
Didi deci luna asta IADoamne da sa fie bine sa se lase cu ochisori luna asta
Roxi
Cosmi
roxy_s spune:
fetelor eu am plecat acasica
vorbim mai pe seara daca mai sunteti prin zona
Viitoare mamica de
didi32 spune:
Cosmi, Roxy , multumesc de incurajari, stati intai sa vedem daca am cu ce, vorba aia, ca zicea dr c-ar fi bine sa ovulez cu ovarul drept ca-i mai buna trompa; cica aia stanga avusese niste aderente pe care le-a scos la laparo, da' cica sa nu se fi facut iar. ramane de vazut, voi oricum tineti pumnii stransi acolo ca nu strica
in devenire