pasaport copil 5 ani
Raspunsuri - Pagina 8
pumpkin spune:
Roxana, eu am fost in urmatoare situatie in august 2009 cand am iesit din tara : pasaportul meu expira in iunie 2010 iar inscrierea fiicei mele pe pasaportul meu expira in septembrie 2009. N-am avut nici o problema la granitza, dar in cazul meu doar inscrierea ei era aproape de expirare, pasaportul meu avea mai mult de 6 luni pana la expirare. Daca te hotarasti sa pleci cu pasaportul asa cel mai important cred eu ca este raspunsul celor de la politia de frontiera...ca doar ei te lasa sa iesi. Eu as printa raspunsul lor sa-l pot arata la granitza, just in case.
Edit :P.S. Ai incercat sa suni chiar la granitza, la Giurgiu sau pe unde iestiti voi ?
xelanoimis spune:
Roxie, poti sa ne spui pe la ce ora ai fost acolo, de a mers asa repede.
Cu programul afisat ne e destul de greu de ajuns, pacat ca nu s-au gandit si la un program sambata.
Natasa spune:
Roxana, noi am iesit din tara in martie si pasaportul expira in aprilie (avind baiatul inscris pe pasaportul meu). Eu am printat raspunsul celor de la pasapoarte pentru orice eventualitate, dar nu am avut niciun fel de problema. Pasaportul e valabil pina expira, eu am luat-o de buna.
helbi spune:
Chitantele platite la CEC au o anumita limita de valabilitate?
Mai exact: daca maine imi plateste cineva taxele pt pasaportul biometric, pot folosi aceste chitante la mijlocul lui iulie, cind vin eu in tara?
diuna spune:
Risti sa se modifice cuantumul taxei sau modalitatea de plata/eliberare a pasaportului. Agentiile CEC au programe flexibile, poti plati atunci. Parerea mea, de Stan Patitul cu multe schimbari de pe o zi pe alta in tara asta, e ca mai bine achiti cand vii! Eu am facut azi pasaport baiatului meu si a durat cu totul mai putin de o ora. Merita sa te complici?
Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein
helbi spune:
Multumesc. Tu ai dreptate....insa, tu l-ai facut azi in Brasov (cred), iar peste o luna in Bucuresti vor veni multzi din cei care locuiesc in afara tarii. Aici e pb mea, ca de la aeroport, eu "aterizez" direct la pasapoarte, ca altfel, risc sa nu iasa pina am biletele de intoarcere.
Am scris un mail la cei de la pasapoarte si au zis ca nu e obligatoriu ca taxele sa fie platite in ziua depunerii actele si ca, intr-adevar, dureaza 10 zile lucratoare,. asa cum scrie pe site (noi stam 14 zile lucroatoare in RO).
dilaural spune:
Stie cineva cat mai dureaza zilele acestea depunerea actelor pentru un pasaport de copil?
Si cam cat dureaza pana il elibereaza? Ca ei spun una dar nu poti fi sigur ca asa este...
Din cate am inteles martea este singura zi cu program pana la ora 18.30... stie cineva precis?
Multumesc mult!
POZE
ggmc spune:
http://www.pasapoarte.mai.gov.ro/indexBucuresti.htm
gasesti aici tot ce doresti
mamica de domnisoare