Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Citat:
citat din mesajul lui lorex

uaiii ce placinta mare am postat!!!

am fo si eu acum si mi-am pus tarate in apa pe maine dimineatza ca stau cam prost cu productia de lapte

deci plateea asta era secretul tau? :P

trebuie strecurat inainte sa-l beau?

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

da de unde se cumoara taratele astea?

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

De la Plafar, Ratusca! Eu am luat de la plafarul de la dr. taberei 34

de Maia Ilinca (29.01.10)

a, saru'mana, fac un drum pana acolo cu carutul

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Fetele cu refluxul, va rog mult , spuneti-mi si mie ce v=a sfatuit medicul ca azi mi s-a rupt sufletul cand urla la san

RATUSCA, zici ca te=ai apucat de regim??? Super! Parca as merge si eu dupa somon si tarate in Auchan, dar ma mai gandesc.

Azi-noapte a dormit printul bustean, nu s=a trezit deloc, manca-l-ar mama. Atunci eu de ce sunt obosita moarta????? Si un pic de depresie se intrevede, dar ramane intre noi. Ma oftica faptul ca nu am timp de tot ce imi propun sa fac in ziua respectiva, si cand le faci si singura deja e prea mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

ONITZA, fetele au dat tratament dupa ce le-a pus diagnosticul asa: eco la bebe, in timp ce ii dadea mami sa pape, culcatzi. asa a descris unboticutz. si ema face asa, urla dupa 10 min si se zbate la san, apoi o ridic sa scoata aer si scoate muuult lapte. nu stiu daca ereflux, ca nu e mereu. ieri a fost asa la 3-4 mese, dar alaltaieri la niciuna...io astept sa treaca sau...sa devina regula. siii...fara depresii, da, ca tu papi vit Ci, macar?

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Si mie mi se intampla sa urle cu bibe in guritza .. de multe ori .. dar usor usor se linisteste si papa .. deseori se intampla asa cand se trezeste brus de foame .. sau cadn se trezeste speriat . Aseara asa a facut .. a dormit la pranz 4 ore (nu stiu ce a fost cu el) a papat .. a mai dormit o ora jumate si dupa aia urlete .. de nu stiam ce e cu el .. i-am facut bibe .. iar URLETEEE!!! si pana la urma s-a linistit .. a papat si joaca

de Yannis Andrei (23.01.2010)

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Eu nu stiu cum sa zic... dar zic!

In privinta calcatului/spalatului/dezinfectatului exista un argument ce functioneaza atat pro cat si contra: gemanutzele lui Larisel!

Daca dintre ele, cu aproximativ aceeasi mostenire genetica si crescute in acelasi mediu, una a dezvoltat DA, e clar ca nu pot sa ma compar eu crescuta acum 30de ani cu fi-miu...

In cazul meu, care toata copilaria am fost alergica la cate ceva mi se pare normal sa incerc sa-l protejez cat mai mult, chiar daca s-ar putea sa fi luat genele bune ale lui tat-su sau ale mele alea recesive (stie Nik0le).

Nu stiu daca am fost coerenta... eu zic ca daca la 6 luni incepe sa linga piciorul mesei nu e acelasi lucru cu a fi spalat la 2 saptamani cu sapun de adulti... imunitatea e alta.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Mie mi s-a spus si din spital sa nu il cocolosesc si sa-l imbrac pe el cu ma imbrac pe mine ... etc ... Nu zic ca nu ai dreptate .. Ai!! Si asa este .. Dar mie mi-e frica sa nu devina prea sensibil .. Nu stiu .. ti-am zis .. Sunt patita cu aia mica care saraca nu stie decat medicamente si nimeni de la noi din familie nu a fost asa .. Matusa mea nu a scos-o afara 1 an .. ba ca era prea frig.. ba prea cald.. etc .. si sunt multe. Nu zice nimeni sa-l spalam cu sapun de casa .. si eu fol produse speciale pt bebei sa nu crezi ca sunt chiar atat de inconstienta. Dar incerc sa nu-l cocolosesc atat de tare ...

Sper ca nu te-am suparat in vreun fel

Poze
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Onizta de ce te grabesti cu tratamentul? Sunt totusi medicamente, chimicale, pe care i le bagi in organism. Ridica-l in pozitie verticala la 5 min si tine-l pana da aerul afara. Dupa ce papa nu il pune in patut, tine-l tot vertical. Daca nu regurgiteaza des si mult, nu stagneaza cu greutatea e ok. Va trece incet incet din momentul in care va incepe sa pape alimente "solide" (piureuri, fructe, cereale)
Sara mea a avut ceva mult mai rau (regurgita de 3-4 ori dupa fiecare masa, plangea la san, nu a luat in greutate decat 400g intr-o luna) si tot nu a facut tratament. In schimb am inceput diversificarea putin mai repede si de la 6 luni nu a mai regurgitat/vomat.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

si mie a inceput sa-mi cada parulsi lui alex,dar el e comic asa cu cheliutza la spate,cum se freaca de cearceaf

vad ca si iulenca a zis ca si mine ce dezinfectatul...

cu decalotatul merge mai greu,dar asta e...

20 de lei diferenta intre botez si nunta?

eu am iesit la 100 ron de pers,dar nu in bucuresti

sirena plateea...fa ceva cu cele 2,ca pe mine ma oftica deja...io cred ca le bateam,nu aveam atata rabdare...auzi?esti sirena nu amoeba anaeroba...cele 2 pupeze s-ar incadra perfect ...cele 2 amoebe ,ca pupezele reale se pot simti ofensate de comparatie...

somn 7-8 ore fara treziri? bravo sebastian de evyme

lorex sper ca bobitza e bine

aoleucris m.,inca un bb?o sa ajungi sa visezi calcatul...

happyella,andreea ta e o scumpica

catalutza si nikole si multe...asa e...fara LP cat se poate si pt modelutzele odiseii

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Eu nu stiu cum sa zic... dar zic!

In privinta calcatului/spalatului/dezinfectatului exista un argument ce functioneaza atat pro cat si contra: gemanutzele lui Larisel!

Daca dintre ele, cu aproximativ aceeasi mostenire genetica si crescute in acelasi mediu, una a dezvoltat DA, e clar ca nu pot sa ma compar eu crescuta acum 30de ani cu fi-miu...

In cazul meu, care toata copilaria am fost alergica la cate ceva mi se pare normal sa incerc sa-l protejez cat mai mult, chiar daca s-ar putea sa fi luat genele bune ale lui tat-su sau ale mele alea recesive (stie Nik0le).

Nu stiu daca am fost coerenta... eu zic ca daca la 6 luni incepe sa linga piciorul mesei nu e acelasi lucru cu a fi spalat la 2 saptamani cu sapun de adulti... imunitatea e alta.

_

Cresc

io m-am referit la dezinfectatu/spalatul jucariilor...alex nici acum nu se omoara dupa jucarii,ne jucam doar in patut,sau pe patul meu,paturica,balansoar...suzeta am fiert-o la inceput si gata,doar o spal cu apa si sapun...iar radu prindea pietre pe la 1 an

hainele le spalam cu ariel adus din germ,dar de cand v-am auzit de alergeni ,hainele piciului le-am trecut pe persil senzitiv[nu am vazut nici o dif dar de'...preventiv...desi nu avea probl nici inainte cu ariel]

la baita folosesc in continuare alternativ romazulan cu apa de taratze si produse de bb

hai ca n-am vrut sa va supar...nu am stabilit deja ca fiecare mamica stie ce e mai bine pt puiul ei?

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Mie mi s-a spus si din spital sa nu il cocolosesc si sa-l imbrac pe el cu ma imbrac pe mine ... etc ... Nu zic ca nu ai dreptate .. Ai!! Si asa este .. Dar mie mi-e frica sa nu devina prea sensibil .. Nu stiu .. ti-am zis .. Sunt patita cu aia mica care saraca nu stie decat medicamente si nimeni de la noi din familie nu a fost asa .. Matusa mea nu a scos-o afara 1 an .. ba ca era prea frig.. ba prea cald.. etc .. si sunt multe. Nu zice nimeni sa-l spalam cu sapun de casa .. si eu fol produse speciale pt bebei sa nu crezi ca sunt chiar atat de inconstienta. Dar incerc sa nu-l cocolosesc atat de tare ...

Sper ca nu te-am suparat in vreun fel

Poze
Povestea nasterii

Scuze, cred ca m-am exprimat gresit. Nu am vrut sa fac referire la ce ai zis tu. sa nu crezi ca am vrut sa te jignesc cu ceva!

Sunt perfect de acord cu tine (si cu medicii) in privinta cocolosirii! Eu pe fi-miu il scot afara de la doua saptamani, prin viscol, zapezi si ploi fara exceptii.
Si la fel cum zici tu si eu il tratez cum m-as trata pe mine.

In orasul meu sunt multi romi, care inainte sa devina bogati umblau desculti prin zapada, mancau din gunoaie, fumau de la 8 ani si nu aveau niciodata nicio boala. Monumentala ramane baita lor, ii spala la pompa in curte cu furtunul cu apa rece. Toata copilaria bunica-miu mi-l dadea exemplu pe Samoila care nu se imbolnavea de nimic desi erau vai de ei... Acum (la nici 40 de ani arata ca bunicii mei la 80). Eu prin prisma lor vad imunitatea un pic diferit... cumva pe termen lung...

Sa nu dati cu rosii pentru ce am scris mai sus, nu e discriminare (mi-au fost colegi de clasa) si nici nu cred ca situatia aceea s-ar putea intalni la cineva in zilele noastre, dar parerea mea ramane ca expunerea la prea multi stimuli asupra imunitatii are efecte urate pe termen lung, chiar daca organismul pe termen scurt se adapteaza la orice.

_

Cresc

Mergi la inceput