Oradea (52)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Da, e violeta mea. Am primit-o in toamna, la schimb cu alte plante. In magazine din RO n-ai sa gasesti varietatea asta. Ei in general aduc varietati standard: mov, roz, albe.
Se inmulteste ca orice violeta prin frunze, insa de la frunza pana la planta matura e cale lunga. Dureaza cel putin un an, daca nu mai bine.
Eu mi-am pastrat un pui de la ea, de rezerva. Nu se stie niciodata ce se intampla cu planta "mama", de aceea la varietatile astea, intotdeauna imi place sa stiu ca am macar o dublura.

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

LILI

Sa-ti traiasca papusa frumoasa, sa-ti aduca numai bucurii!!
Gabi-asteptam tratatia! Doar doar om mai uita de vremea asta faina...

Simi-vreo veste?? Buna?!

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina22

LILI

Sa-ti traiasca papusa frumoasa, sa-ti aduca numai bucurii!!
Gabi-asteptam tratatia! Doar doar om mai uita de vremea asta faina...

Simi-vreo veste?? Buna?!

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

multumim si va asteptam la chef!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

La multi ani, Lili ! Sa cresti mare, sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

LILI

Siminel, cum e mama ta ?

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

LILI [S] [S] cu sanatate, bucurii si impliniri!

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

LILI Sa cresti mare, sanatoasa si voioasa! Si urez anticipat la multi ani si fratiorului tau Robert, ca n-o sa fiu prin preajma de ziua lui! Sa-ti traiasca comorile, GABI!

Pupici tuturor oradenilor, eu ma internez maine dimineata si cu voia lui Dumnezeu poimaine ne intalnim cu scumpul nostru Alex Sa ne tineti pumnii, o sa-i scriu Laurei sms cand voi fi deja in stare. Numai bine tuturor!

SIMI, multa sanatate mamei!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 38+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Mama e foarte slabita. Azi noapte a fost mai rau, azi s-a redresat un pic. I-au facut analize din nou azi dimineata.
Pana nu aflu despre ce-i vorba, stau ca pe ace.

Moni, sa stii ca voi fi cu gandul la voi si la burtica. Sa ai o nastere usoara si sanatate maxima! Sa anunti pe careva neaparat dupa ce vine bebica. Vrem sa stim de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

moni or tinem pumnii pentru maine, sa fie intr-un ceas bun si asteptam vesti.

adi2003 suntem alaturi si de tine, sper sa afli cat mai repede vesti bune . Se vede ca esti pasionata de flori, foarte frumos.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

am fost un pic ocupata zilele trecute, abia azi am apucat sa intru sa mai recuperez cu cititul.
Simi multa sanatate mamei tale! Cum se simte? I-au facut analize?

Moni tinem pumnii, nastere usoara, refacere rapida si un tauras sanatos si mancacios!
Noi am sarbatorit cam mult, si inca nu s-a terminat:)
Marti a implinit mama 70 de ani, i-am organizat o petrecere surpriza la comunitate, si alta la un restaurant vineri, cu invitati surpriza- oameni minunati care ii sunt foarte dragi. Ieri Lili a sarbatorit un pic la scoala si acasa.
Multumim tuturor pentru urari

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput