Oradea (52)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
Gabi_K spune:
la Maria, ce dulcica e!
Si multumesc inca odata pentru urari!
Moni, e adevarat, parca la bb2 nu e asa de stresant, dar mereu vor apare situatii neintalnite
Dar daca nu pui prea tare la suflet, poate fi chiar dragut si haios sa ai doi copii
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adi2003/adi2003.jpg)
adi2003 spune:
Daria, ai vrut poze, am facut una azi-dimineata la o violeta inflorita. E o violeta matura ce o am de anul trecut.
Ce am cumparat acum sunt doar pui, insa cresc ei mari, intr-un an ce-i drept. Dar am rabdare!
07.05.2010
Completez seara cu muzica lui Gheorghe Iovu:
marimar spune:
Simina, frumoase flori !! Si in general faci poze minunate !!
Moni,mie nu prea-mi place sa fac publice detalii despre zi de nastere si altele, sint mai "private " asa..... Dar tu esti o draguta
Azi a fost ceva in aer, au adormit copiii bustean in 5 minute si de pe la 7 seara....
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marimar Simina, frumoase flori !! Si in general faci poze minunate !! Moni,mie nu prea-mi place sa fac publice detalii despre zi de nastere si altele, sint mai "private " asa..... Dar tu esti o draguta ![]() Azi a fost ceva in aer, au adormit copiii bustean in 5 minute si de pe la 7 seara.... ![]() ![]() ------- mamica fericita de M(2000), M-R( 2004) si MV (2008) si iremediabil indragostita de Noua Zeelanda .......... Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului! Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile ! We do not INHERIT the EARTH from our ancestors; We BORROW IT from our CHILDREN" ( Native American Proverb) |
ioiiiii vreau si eu copii din astia
![](plang.gif)
![](bang.gif)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
moni_or spune:
MARIMAR, ooops, pai atunci sper ca nu te-ai suparat, eu am crezut ca o fi fost vreo omisiune si ma gandeam sa nu te simti nasol ca nu te ureaza nimeni... Oricum noi clar te uram maine Si oricum nu se scrie niciunde anul, ca la noi femeile ala e mai dureros
Si eu peste o luna si ceva schimb prefixul
SIMI, foarte frumoasa violeta! Dar asa, o poza de ansamblu cu oaza ta de flori nu ai?
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si
36+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moni_or MARIMAR, ooops, pai atunci sper ca nu te-ai suparat, eu am crezut ca o fi fost vreo omisiune si ma gandeam sa nu te simti nasol ca nu te ureaza nimeni... Oricum noi clar te uram maine ![]() ![]() ![]() SIMI, foarte frumoasa violeta! Dar asa, o poza de ansamblu cu oaza ta de flori nu ai? Monica, mami de ![]() ![]() ![]() Doamne, ai grija de minunea din burtica mea! "Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker) |
Moni, dupa o varsta anume nu doare.
Cel mai dureros schimb de prefix din viata mea a fost 19/20.
Celelalte- apa de ploaie
![](alcool.gif)
Acum am 43 de ani. Nu zic ca n-ar fi mai bine la 34, dar nu mi-e rau nici asa
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
moni_or spune:
GABI, pe bune? 19/20? Pai mie aia mi se pare cea mai frumoasa schimbare de prefix... Eu acum fac 30, nu mi se pare un capat de tara ca de fapt nici nu prea am timp sa ma gandesc, cu bebe mic pe vine si cu micile probleme dar si bucurii care apar cu cel mare. Dar cand imi aduc aminte ca pe la 18 ani le consideram "babe" pe alea trecute de 30 Acum insa cred ca cel mai important e sa nu ai impresia ca ai trait degeaba cand te uiti in spate, ca sunt 30, 40 sau 50 de ani... Eu abia acum imi dau seama cate ocazii am ratat, care nu se mai intorc NICIODATA, nici profesional nu m-am realizat (inca) precum erau asteptarile, insa toate palesc in fata copilasului meu si a celui din burtica.
Gata cu filozofia, ma duc sa mai arunc un ochi la "dansez pentru tine" si dupa aia in pat la nani, sau la noapte alba din cauza arsurilor...
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si
36+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Gabi_K
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Multumesc mult! p.s. las'ca peste 7 luni faci si tu cat am eu, si o sa vezi cum e ![]() Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002) www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi Povestea nasterii: Lili si Robert |
Degeaba draga mea... degeaba... eu o sa urmez dupa tine ... never ever inaintea ta, sic!
![](pupic.gif)
Alina - as fi scris ca pupam meridianul opus - ca deja e data de 8, dar nu tine decat daca precizam ca pupam (temporar) meridianul 48 nord. Longitudinea Vienei nu o cunosc.
![](icon_smile_big.gif)
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Marimar
sa ai parte de tot binele din lume alaturi de cele 3 minuni si cei dragi
Siminel, esti da best
Io`st in priza cu bazarul
Imediat mergem la servici
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu
Sela