Crestinismul si evolutia spirituala 9
Raspunsuri - Pagina 8
kariguld spune:
Iasmin, draga de tine sa fii convinsa de Katya ca na vrut sa te supere. doar ca percepem diferit anumite cuvinte. rezoneaza in sufletul nostru cu alt ecou si ni se pare altceva.
pentru mine bunica a fost una, pe cea din partea mamei n-am apucat s-o cunosc prea mult, a murit cand eram eu micuta. dar pe bunica din partea tatei....o femeie cum rar intalnesti, iubirea si dragostea intruchipate. nu as putea sa spun despre orice persoana varstnica ca e ...bunica. mai degraba babuta
dar sa lasam babutele sa se odihneasca ca e tarziu, am venit la 10 acasa si copii au cazut lati in pat dupace s-au imbaiat. eu inca mai bantui pe net, sotul mai lucreaza niste acte. am avut o dupa-amiaza superba, soare si aer curat, liniste si leneveala in gradina, o gradina super frumoasa cu flori si lac cu pesti!
va doresc o duminica frumoasa!
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katya Draga Iasmin,am mai intrat o data sa-ti spun ca iesim in parc si,gindindu-ma ca la tine e deja seara,am vrut sa-ti aduc aminte ca apune soarele si nu tb sa apuna peste minia noastra,deci eu te imbratisez si-am sa citesc mailul mai tirziu. (Sigur ca nu neg ca am primit o anume educatie cu totii,atiu ca la noi asa e mentalitatea,dar putem sa ne debarasam de ce nu e bun,imp e sa vedem acolo unde nu e bine,te imbratisez!) (si mai vb noi la batrinete daca ti-o placea sa-ti zica cineva d-na X,poftiti,sau bunicuto,pofteste..).. O seara si-o noapte buna!La noi a rasarit un soare asa vesel acum citeva ore,o sa profitam de el,sa ne citim sanatoase! |
sa aveti o zi frumoasa! acum probabil ca deja v-ati intors din parc.
Bazar general pe DC
Iasmin08 spune:
HRISTOS A INVIAT!
Fetelor sper ca sunteti bine, la noi vremea e innorata, desigur va ploua, o sa fie frig si etc. Bafta mea cand vine vorba sa merg la Biserica, eu merg in fusta si mi-e tare tare frig.
Asta noapte a venit ficioru' si a dormit cu mine. La un moment dat a vrut sa se intoarca (mai mult ca budozerul asa) si mi-a tras un cot in titile mele pline de chisti durerosi de m-am trezit tipand. Mai nou la sanul drept durerea pleaca din san si merge spre axila. Of, sper sa putem strange ceva banuti (sotzul saracu, el ii baza) sa pot merge sa imi fac mamografie sa vad ce si cum mai e pe-acolo.
Va pup pe toate si va urez o duminica placuta.
Mamabear, La multi ani! va uram cu totii de aici
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
Iasmin08 spune:
Kari, in sfarsit m-am invrednicit si ti-am trimis un email scurt scurt. Dar cu pozici. Imi cer scuze ca nu l-am mai trimis ieri, m-am luat cu niste treburi care s-au dovedit fara sens si bune doar de pierdut timpul.
Multumesc de rabdare
columbiana spune:
Iasmine , Hristos a Inviat, duminica frumoasa sa aveti; tu te-ai trezit eu merg spre culcare:))
miine mergem si noi la liturghie la o biserica la care inca nu am fost inca, la noi in oras; nu reusesc sa-mi gasesc locul, tot ma perind de la una la alta duminicile...;
ce stiu eu e ca in general chistul este dureros cind e benign;
mamografia nu e gratuita?? cam cit costa?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Iasmin08 spune:
Daca era un singur chist mai ziceam, dar la un san sunt ''ciorchine'' cum zice medicul. La celalalt san era marisor cam de 8 mm dar nu ma durea pana acum. Medicul mi-a zis acum un an daca se modifica ceva in legatura cu el sa merg neaparat.
Mamografia costa destul de multisor, la noi se face foarte bine la Arkadia unde scorul e 350 ron (aproape 100 de euro). Cica trebuie trimitere de la medicul de familie ca sa coste mai putin. am discutat cu medicul meu, el m-a trimis la gineco. Acolo alti bani, alta distractie. Si unde mai pui ca nici nu stiu la cine sa ma duc. Ei... asta e, ii voi da eu de capat pana la urma.
Multumesc
Somn usor!
mamabear spune:
Multumesc pentru urari iubitelor!
Sa aveti o zi minunata, cu soare in suflet, daca cel de afara e mai zgarcit si se ascunde.
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iasmin08 Daca era un singur chist mai ziceam, dar la un san sunt ''ciorchine'' cum zice medicul. La celalalt san era marisor cam de 8 mm dar nu ma durea pana acum. Medicul mi-a zis acum un an daca se modifica ceva in legatura cu el sa merg neaparat. Mamografia costa destul de multisor, la noi se face foarte bine la Arkadia unde scorul e 350 ron (aproape 100 de euro). Cica trebuie trimitere de la medicul de familie ca sa coste mai putin. am discutat cu medicul meu, el m-a trimis la gineco. Acolo alti bani, alta distractie. Si unde mai pui ca nici nu stiu la cine sa ma duc. Ei... asta e, ii voi da eu de capat pana la urma. Multumesc Somn usor! Iasmin, mama de strengar de 8 anisori |
Iasmin, ce mai stai? neaparat la medic. trebuie sa fie medici buni si la voi, nu amana nicicum.
Bazar general pe DC
Iasmin08 spune:
Kari, nu stau iubita, ma informez. De stat n-o sa stau la nesfarsit. Uite o pilda ca tot mi-am amintit (macar asa o sa va amintiti de mine )
<<Un cersetor batu la poarta unui om bogat si-i ceru gazduirea peste noapte.
Bogatul incepu sa se rasteasca: " DAR CE-I ASTA HAN? STAI AFARA!" Cersetorul il lua cu binisorul . "Iertati-ma domnule ,va rog. Voi cauta adapost in alta parte. N-am sa va mai necajesc . Tare as vrea insa sa stiu cine a zidit casa acesta minunata."
Acum ca nu mai trebuie sa se osteneasca cu gazduirea cersetorului , bogatasul se mai ia o pauza si schimba si el tonul. "De taica-meu."
" Ce mester bun . Mai traieste?"
"O,nu ,a murit. Eu sunt mostenitorul."
" Si cine o sa mosteneasca la moartea dumneavoastra? Aveti copii?"
"Am sa i-o las lui fiu meu mai mare. Tocmai sa-nsurat . Dupa ce mor se muta el aici."
Cersetorul paru multumit .Inainte de a pleca adauga: " Deh, ziceam eu bine ca asta-i han. Numai ca n-am mai pomenit hangiu sa se supere cand cineva trage la el pentru o noapte."
Toate casele noastre sunt un fel de hanuri.Habar nu am cine a stat inainte de mine in casa in care scriu aceste randuri. Si nu stiu cine v-a sta maine aici. V-a trebui s-o parasesc!>>
Iasmin08 spune:
Se zicea despre avva Siluan ca avea un ucenic in Schit, Marcu cu numele, si acesta avea ascultare mare si era scriitor bun; si batranul il iubea pentru ascultarea lui, dar avea inca alti unsprezece ucenici, care se suparau caci il iubea pe Marcu mai mult decat pe dansii. Si auzind batranul, s-a mahnit. Au venit intr-una din zile batranii asupra lui sa il intrebe de ce ii e drag mai mult Marcu decat ceilalti. Iar el, luandu-I pe batrani, a iesit si a batut la fiecare chilie zicand: "Frate cutare, vino ca imi trebuiesti!". Si nici unul dintr-insii nu i-a urmat lui indata.
Dar, venind la chilia lui Marcu, a batut in usa lui, zicand: "Marcule!". Iar Marcu, auzind glasul batranului, indata a sarit afara. Si l-a trimis la o ascultare si a zis batranilor: "Unde sunt ceilalti frati, parintilor?". Si intrand in chilia lui Marcu a gasit ca pusese mana sa faca slova O si, auzind pe batranul, nu a intors condeiul sa termine litera de scris. Deci au zis batranii: "Cu adevarat, pe care tu-l iubesti, avvo, si noi il iubim, pentru ca si Dumnezeu pe acesta il iubeste".