Crestinismul si evolutia spirituala 9

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iasmin08

Am fost bre, da am tuns oaia. Gata cu zana!!
Acuma is oaie tunsa scurt (ma rog, pana la umeri mie mi se pare scurt, dupa 16 ani de par lung)

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Ioi, te mananc. Ce facusi??????????

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Ce-am facut ii bun facut. M-am tuns. (e prea greu de intretinut)

Moaaama da ce superba esti. Si buclele alea se potrivesc la fix cu tine. Ai un look romantic, asa. Si cu ochii aia verziiii. Ce sa mai zic...

Buclele mele is de obicei mai mici decat a tale, ale mele is chiar...crete. Si extrem de greu de intretinut ca se incalcesc rapid si la pieptanat pierd mult- se rupe ca e incalcit. Acuma, na, arata alt fel, ca l-am tuns alt fel. Dar peste 2 ani iar o sa am ditamai claia. Fac plapoma din el cat de des arata.

Mergi la inceput

Nu, arat nasol, obosita, trista, nu stiu ce pisici am, dar nu imi place deloc. Dar tu, esti o draguta si mereu faci complimente.

Nu stiu ce se intampla, primesc pe mail notificare de mesaj privat pe forum, imi spune si de la cine, intru pe forum, nici urma de acel mesaj privat de la acea persoana. Nu e ciudat?

Crinuta si minunea ei

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Hristos a inviat!

Bine v-am gasit!

Iasmin ,biserica mea are hramul Sf Ioan Botezatorul si are rang de catedrala,iar preotul paroh e protopop(acuma nu stiu exact ce e asta,scriu si eu ca poate stie mamabear de la care am invatat ca parintele titular e protos ,caci,duminica,uneori,mai vine,alaturi de preotul nostru,si un altul si slujesc impreuna).E f frumoasa catedrala noastra,parca esti in Romania.De curind,mai multe doamne au daruit bisericii niste vesminte superbe(sau cum se cheama,fete de masa,de masa de la icoane)si preotului ii plac si florile,asfel ca biserica e plina de flori mai mereu.M-am tot uitat la candele,dar nu cred ca sint din acelea cu ulei,sint pe baza de luminari.
Aici lumea e linistita in timpul slujbei,poate unde sint si banci si se aseaza acolo si n-o sa deranjeze cineva un rind intreg ca sa iasa afara,si-apoi de ce sa iasa afara?Nu va spun ca,de cind sint aici in aceasta tara,am si uitat cum e sa sune tel mobile in disperare si lumea vorbind banalitati de genul unde esti?sint in troleu...Ma izbeste aceasta fascinatie a tel mobile,romanii parca sint niste copii care nu se mai satura de aceasta jucarie:tel mobil,jucarie din ce in ce mai complicata si sofisticata...Preotul ar tb sa le interzica in timpul slujbei...

Si mai zic una si sper sa nu te superi,draga Iasmin,dar haideti sa nu mai folosim termenul de babe ,va rog eu frumos,lumea se schimba incepind de la noi,socrul meu saracul,Dumnezeu sa-l ierte,dupa ce ca era vai de capul lui de bolnav, a mai indurat si umilinte in spital de la asistente care-l numeau tataie,e inadmisibil...ma umplu de nervi cind imi amintesc...

Sa ma iertati ca m-am enervat.

Draga nikole ,te inteleg cum nu-ti inchipui cu Kevin,dar asculta-mi sfatul:ia-l in brate si pupa-l si iubeste-l pina nu mai poti,el are nevoie de tine la fel cit bebe...pune-l pe el pe primul plan,stiu ca esti obosita si nervoasa,si eu eram,dar am revazut la un mom dat un filmulet cu ele cind erau mici si cind cea mare se trezise din somnul de dupa amiaza si venise la noi,eu eram cu cea mica in brate si i-o tot prezentam celei mari.Ei,mi-am dat seama ca trebuia sa las bebele deoparte si sa iau fata cea mare-n brate s-o pup si s-o dragalesc.Poate ca am facut-o,nu stiu,ca filmuletul s-a terminat,dar cit am putut sa vad mi-a rupt inima.

Va pup pe toate si-mi cer iertare daca v-am suparat cu ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Katya, vin sa te pup..
Nikol, asa e cum zice Katya, iti spun din experienta, Kevin e mai mare acum si el are nevoie de tine, bebe inca nu stie ce si cum..

LAs-o pe bebe undeva langa voi, in bouncer, undeva unde sa va vada, dar sa nu fie la tine in brate, ca de aia se crizeaza feciorul. Si stai cu el mai mult seara, pentru ca atunci el e obosit si vrea toata atentia ta. Bebea poate sa stea si la tati putin
Asta pana ii intra in obisnuinta noul bebe.
Pupici.

Eu sunt in asteptari, nici nu ma mai pot misca, mi-e asa greu sa stau la slujba.. Plus ca toti ma intreaba "cand?", "cand?" si nu mai vreau s-aud, am obosit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

HRISTOS A INVIAT!

Buna dimineata, fetelor!
Buna sa va fie inima, albinutelor. Toate harnicutze (si pe mine ma asteapta azi un tur de forta).
Dar fireste cafeluta nu o pot bea decat cu voi.
Pentru ca gravidutele au prioritate, o sa ii raspund intai Macrinei. Pey, bine, mey,mamico, e normal sa nu mai ai rabdare. Dar totul va fi super ok, vei vedea, toata asteptarea va dispare. Uite eu nu te intreb cat mai ai pana... Ca si la mine s-a intamplat la fle, eu cred ca aveam 41-42 de sapt. si m-am ascuns in casa ultimele 2 sapt. Cand m-am dus la medic, asistenta rupsese fisa (desteapta foc) ca :"pai am vazut va i-a trecut de mult data cand trebuia sa nasca, am crezut ca a nascut"..... Asa ca mamico: "Rabdare, rabdare, rabdare. Si cand s-o terminat o iei de la capat: rabdare, rabdare, rabdare"
Uite ieri la predica a zis parintele asa: "In vremurile de demult era vremea muceniciei. Daca recunosteai ca esti crestin, sufereai, erai torturat, deveneai mucenic, iti luai cununile si te mantuiai. Dar are si vremea de pace cununa ei. iar aceasta cununa este rabdarea. Nu se poate mantui crestinul decat prin rabdare, atunci cand are vreme de pace. Desi trebuie sa recunoastem, ca si astazi suferim un fel de mucenicie, ptr ca ptr credinta noastra suntem batjocoriti, luati peste picior, persiflati... Cata rabdare ne trebuie"

Katya, iarta-ma, soro, iarta-ma. Ce sa fac, is neputincioasa, am venit asa de tulburata de la biserica (la mine rabdarea s-a gatat asa de repede) ca nu am mai triat cuvintele mele. Si de obicei le consider bunicute, dar .... exista un dar aici.... Nu mai comentez. Sa ramana cum ai spus. Imi pare sincer rau pentru bunicul tau. Eu nu cred ca acel cuvant a ranit mai mult ci modul in care era spus si intreaga atitudine. Daca ar fi fost tratat frumos nu te ranea cuvantul...Asa cred! Iarta-ma te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

Adevarat a inviat!
Raspund repede ca sunt pe fuga.
Iasmin, asa e cum ai spus, il duci sa-i dea parintele dezlegare si il impartasesti , fara post. Impartasania nu e legata de post, dar nici de spovedit. Adica se poate impartasi si saptamana viitoare cu dezlegarea de acum, daca n-a intervanit ceva important. Am mai scris eu despre asta. Cat despre detasat, era vorba de detasat de bruiaj si de trait intens slujba. Nici eu nu pot asta, de aceea nu merg la hramuri, cu multa lume.
Nikole, iubita noastra, eu ti-as sugera, ca si fetele, sa te concentrezi mai mult pe Kevin, mai ales dupa-amiaza, cand zici ca-i mai "irascibil". Joaca-te cu el, las-o alaturi pe printesa, daca plange, nu sari in prima secunda, lasa-l pe el sa-ti atraga atentia ca bebe are nevoie de tine. Asa am facut eu cu primii doi copii, intre care e o diferenta de 1 an si 11 luni. Ii spuneam celui mare sa-mi zica el daca il aude pe cel mic plangand, ca eu sunt prea atenta la joc si nu ma pot concentra la bebe. La ai mei a mers.
Kariguld, imi place cum ai stabilit relatia cu soacra. Asa am facut si noi cu rudele, si nu le-am lasat sa se amestece in viata noastra; adica fac parte din ea, dar ca familia largita, si nu iau parte la decizii, nici nu (mai) incearca sa-mi manipuleze copiii (sau pe mine).
Katya, iertare ca nu prea am timp de scris.In cadrul unei slujbe, este numit protos preotul principal, nu neaparat parohul sau cel mai mare in rang, De exemplu, la liturghie, protosul e cel care face cea mai mare parte din slujba si Sfanta Jertfa. Nu stiu cat de bine am explicat , ca-s cu capul in sapte locuri.
Uite un link, ca sa vezi cam ce inseamna si care sunt atributiile protopopului.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Protopop

Maine implinesc 11 ani de la casatorie, asa ca nu stiu daca mai am timp azi sa intru, ca fac un tort (de ala egiptean) si alte cele, asa ca va pup dulce si va doresc un week-end minunat!

Mergi la inceput

Mamabear, da-ne si noua reteta/

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

mamabear, venim si noi maine. daca faci atatea bunatati!
sa va daruiasca Domnul binecuvantari si sanatate, ani multi impreuna si realizari frumoase, copii sa va fie lumina si incantare pentru suflete. La multi ani fericiti impreuna!

am restabilit relatiile cu soacra, relatii care per general au fost bune. mama mea are o vorba, incearca cat atarna de tine sa traiesti in pace cu toata lumea! si cum sunt copil ascultator....

Nikole, multa putere si rabdare iti doresc. e normal sa te superi, chiar sa te mai enervezi din cand in cand (cu masura!). copii sunt mici iar Kevin intinde acuma sfoara cat poate. incearca sa-l implici in activitatile pe care le faci, daca faci mancare ia-l cu tine la bucatarie si da-i ceva de facut, de ex intr-un castronel punei putin orez, zahar si gris sa le amestece el. sau da-i sa taie cu un cutitas de plastic o fructa. va fii incantat ca are activitate, egal ca se murdareste si face si mizerie, dar macar il tii ocupat si se mai diminueaza starea lui de suparare. cand alaptezi fata incearca sa-l tii aproape de tine, spunei o poveste, una inventata, roaga-l sa-ti aduca un pampers, vorbeste-i cand tii fata la san si uitate in ochii lui, sa vada ca iti pasa de el.
chiar daca nu reusesti sa le faci pe toate in casa, lasa-le in plata domnului, cauta sa rezolvi lucrurile necesare si imediate. spui ca fata doarme si e cumintica, in timpul cat ea doarme stai cat mai mult cu Kevin.

va doresc o zi cat mai luminoasa. noi plecam la niste prieteni la tara, ma rog e un fel de a spune. ca aici la tara e frumos ca in paradis!
pe fara exceptie!

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Hristos a inviat!

Macrina ,cum sa nu vin la pupat?Sigur ca vin,mai ales ca tu nu esti asa pupacioasa,nu pot rata ocazia,te pup si eu!

Mamabear ,sa traiti si sa va iubiti si sa fiti sanatosi si sa va ocroteasca Domnul!O zi minunata va doresc!

Iasmin ,ma bucur ca nu te-ai suparat pe mine,stiu ca esti fata buna,eu pe mentalitatea voastra sint suparata,si da,exact cuvintele ma deranjeaza,ca degeaba un batrin primeste ingrijiri adecvate daca i se spune hai,tataie,intoarce-te sau hai,tataie,ia-ti pastila.Asta la Bv,ca la Tg Mures unde a ajuns in final era tratat de nene ,deci e gresit sa consideri ca actul medical conteaza dar libajul nu,ba conteaza enorm,noi ar tb sa stim cel mai bine cum e cu cuvintele.....si-apoi cind om avea noi 80 de ani si-om scrie la Crestinism,cum o fi sa vina tinerele de 30-40 de ani sa ne zica babe?
Sint f multe variante:o femeie in virsta,o batrina,o d-na in virsta,o virstinca etc.Si conteaza,caci un cuvint dicteaza o atitudine,daca un copil isi aude mama vorbind ireverentios fata de un batrin,copilul va avea si el dispret fata de batrini.
Hai ca m-am lungit si iar imi cer scuze.Eu oricum te pup!

kariguld ,petrecere frumoasa si tie!

Va pup pe toate!

Mergi la inceput