Crestinismul si evolutia spirituala 9

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Mamabear la multi ani iubitei tale surioare (cea adevarata). O zi superfaina sa aveti.

Crinuta Dumnezeu sa-l odihneasca pe tatal tau.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

Adevarat a inviat!

Am sa-i transmit Georgianei urarile tale, Iasmin.
Operatia nu mai e la fel de umflata, pana la urma cred ca n-o sa mai fie nevoie de medic.

Conchita, Doamne ajuta!

Crinuta, pupa printul mic si din partea mea. La mine fetita e asa mamoasa si are grija de toate jucariile: bebelusi , papusele, ursuleti, iepurasi, ponei, inorogi si altele. Cateodata intinde si jucaria (pe care o ia cu ea, alta de fiecare data), s-o atinga parintele, la slujba, cu Darurile .

Va pup si va imbratisez pe toate cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Merci Iasmin. Nu-ti scapa nimic.

Mamabear, e sensibil Rayan, e delicat in toate. Bine, mai putin ieri cand a se tinea dupa 2 copii la locul de joaca, si se catara pe toate cu o viteza de mi-a stat inima in loc. Degeaba il strigam sa fie atent, sa se catere mai incet, nimic.
Dar in rest e un finut, e taticul jucariilor lui.

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Rayan inca nu il spune pe R, si ma gandeam sa ma duc la un logoped sa imi dea exercitii.
Bine, si eu am spus la 5 ani ( in ziua in care am implinit 5 ani) litera R, dar el a depasit deja cu 4 luni 5 ani so...., ma gandesc sa fac ceva.

Crinuta si minunea ei

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Fetelor, abia am ajuns de la Biserica, trebuie sa stau sa imi trag sufletul. Bey, mi s-a parut asa de naspa, biserica era literalmente full, o multime de oameni pe care nu i-am vazut ever in Biserica, un furnicar viu, numai de slujba nu le pasa. Acuma intrau, acuma ieseau, coate, imbranceli, imbulzeli, telefoane, iesit, intrat, si iar toate laolalta, povesti, tipete de copil, offfffffffffffffff.
La un moment dat am iesit ca nu mai puteam, era si un curent, ca erau deschise usi, geamuri, tot ce se putea, imi vajaia aerul pe la urechi si imi falfaiau ochii in cap..ce sa mai. Mai bine ma duceam in alta parte sa am parte de tihna si liniste.. Plus ca a mai fost si frig si sunt inghetata toata. Na, asta e, sa-mi fie alta data invatatura de minte.
Ma duc sa pap ceva si ma culc sa-mi revin.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iasmin08

Fetelor, abia am ajuns de la Biserica, trebuie sa stau sa imi trag sufletul. Bey, mi s-a parut asa de naspa, biserica era literalmente full, o multime de oameni pe care nu i-am vazut ever in Biserica, un furnicar viu, numai de slujba nu le pasa. Acuma intrau, acuma ieseau, coate, imbranceli, imbulzeli, telefoane, iesit, intrat, si iar toate laolalta, povesti, tipete de copil, offfffffffffffffff.
La un moment dat am iesit ca nu mai puteam, era si un curent, ca erau deschise usi, geamuri, tot ce se putea, imi vajaia aerul pe la urechi si imi falfaiau ochii in cap..ce sa mai. Mai bine ma duceam in alta parte sa am parte de tihna si liniste.. Plus ca a mai fost si frig si sunt inghetata toata. Na, asta e, sa-mi fie alta data invatatura de minte.
Ma duc sa pap ceva si ma culc sa-mi revin.
Va pup pe toate.

Aici ar trebui schimbat ceva la voi. Nu e normal asa ceva. Eu as pune pe cineva la usa si i-as da afara pe toti cei care nu respecta Liturghia..

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Iasmin, uite cum ne completam noi una pe alta!

Crinuta, multa putere! eu iti recomand sa faci o vizita la logoped, macar o discutie sa aveti si sa-l vada pe Rayan. eu l-am dus pe fiimiu dupace a inceput cl 1. era mai bine daca mergeam mai repede, dar important este ca a mers.

va doresc binecuvantare si un sfarsit de spatamana cat mai linistit!
pentru fiecare

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Merci Kariguld.

Fetelor, am stat 2 ore sa imi fac bucle cu ondulatorul, pt ca Iasmin are din belsug, si nu imi poate da si mie :), iar eu am o slabiciune pt persoanele cu bucle si cu gropite, mi se pare ca au sarm apare.
So, 2 ore, va dati seama? Dar merita, zic eu ( mama ce modesta sunt, tipic leoaicelor, ca tot sunt una).

pup la voi

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput

Gata, m-am trezit, sunt acuma mult mai odihnita dupa ce m-a trezit cel mic din somn cu pupici
Dupa care mi-a vazut firele albe de par si a inceput a plange ca sunt batrana si el are numai 8 ani si ca ce se face el fara mamaaaaaaaaa

Acuma am reusit si eu sa vad ce a zis Crinuta despre Rayan cel dulce. Mey, io nu stiu ce sa zic de Rrr. La noi in familie l-am zis toti de mici fara probleme. Codrin a fost rapid in toate (primul dintisor par example i-a iesit la 4 luni si un pic) As merge si eu cu Rayan la logoped (daca as fi in Bucuresti, ce daca merge cu matusica). Macar incepe exercitiile.

Kari normal,mey, mama, ca ne completam, ca asa a fost de cand ne-am cunoscut si io am fost fetita ascultatoare si nu mi-a parut rau.

Mergi la inceput

Crinuta si zi asa, ti-ai facut bucle, eh? Abia astept sa te vad. Da gropite in obrajori cand iti faci?
Mey, ce inseamna omul. Fetelor, cat este de frumoasa si tot nu-i multumita...
Eu zic sa fii sanatoasa si sa iti priasca buclele

Mergi la inceput