Crestinismul si evolutia spirituala 9
Raspunsuri - Pagina 3
crinuta spune:
Eu abia am intrat in casa. Am fost cu Rayan la un loc de joaca.
Sunt cam so, so zilele astea, griji multe.
va pup
Crinuta si minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
Second chance
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
crinuta spune:
Am verificat in calendarul nostru, apare maine Sf. Gheorghe, dar nu e sarbatoare de porunca la noi. De altfel in luna asta nu mai avem alte sarbatori de porunca in afara duminicilor.
Crinuta si minunea ei
Second chance
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
Iasmin08 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crinuta Am verificat in calendarul nostru, apare maine Sf. Gheorghe, dar nu e sarbatoare de porunca la noi. De altfel in luna asta nu mai avem alte sarbatori de porunca in afara duminicilor. Crinuta si minunea ei Fara Dumnezeu nimic nu e. Cine se increde in sine, cade rau! Second chance www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy |
Crinuta, la voi exista notiunea de hram al bisericii? Adica sa zicem este biserica sfintita cu numele unuia dintre sfinti?
Ma bucur ca ai reusit si ai scris. Rayan tot cu ursuletii de plus? Si io l-am tuns pe manzul meu, dar dupa ce l-ai tuns tu pe Rayan.
Mai ia ceva magneziu ca esti stoarsa de puteri ca tot alergi in toate partile. Sa-ti dea Dumnezeu putere
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
crinuta spune:
Da sigur Iasmin. Si noi avem si sarbatorim hramul Bisericii. Folosim acest termen.
Eu iau oricum suplimente, si cu ele rezist, dar nu am mereu bani sa le iau pe toate care trebuie. Momentan iau Ca cu magneziu si vit D, complex de carotenoizi, Omega 3.
Eu sunt de vina cu oboseala pt ca de stres ma duc tarziu la culcare si nu imi fac nr de ore. Suplimentele nu pot inlocui somnul, are si el rolul lui, deci aici trebuie sa schimb ceva.
De regula eu trebuie sa dorm mai mult dimineata, it's a must, altfel functionez la jumatate din capacitate si toata ziua ma simt obosita.
Asta e bioritmul meu, n-am ce face:)
Da, Rayan inca isi sarbatoreste " copiii", si ne pune sa participam la toate zilele lor de nastere :)
In rest e un nazdravan, invata singur sa citeasca. Stie deja literele, si mereu incearca ( singur, din proprie initiativa) sa citeasca cuvinte.
Nu-i place insa sa scrie, sa faca semne grafice, nu are rabdare inca. Le face cat de cat si se plictiseste, si pe bune daca nu il inteleg :)
Crinuta si minunea ei
Second chance
Iasmin08 spune:
Nu mi-ai zis niciodata si sunt tare curioasa- parca ziceai ca ii sarbatoreste si le canta ''la multi ani''. Stiu si ca ii place muzica. De unde stii ca nu iti seamana si de unde stii ca nu iti calca pe urme? Eu ma asteptam sa te puna sa ii canti zilnic si sa il adormi cantandu-i, la asa o mamica frumoasa si cu asa dar de la Dumnezeu.
crinuta spune:
Pai imi dau seama. Stiu cum eram eu la varsta lui, cu toate ca nu toti se manifesta la fel. Ramane de vazut.
Pana una alta el e innebunit sa picteze.
In ceea ce ii priveste pe " copiii lui", trebuie sa le cantam la multi ani, o pune pe mama sa faca blat de tort ( pandispan ), se preface ca e tort si pune lumanari :), e haios, n-am ce zice.
Sa il fi vazut acum vreo 10 zile la Biserica, si-a luat un urs cu el,( de fapt e al meu, primit de la sotul meu cu ceva timp inainte sa vina Rayan pe lume, dar acum e al lui :), il cheama Razvan, ce stiti voi) si l-a pus pe banca, ca un om, spre Altar. Era asa haios, mi-a placut faza, am ras.
Cica azi e ziua lui Rares, implineste 11 ani hahahaha.
Ce conteaza ca saptamanal e ziua lor :))
Crinuta si minunea ei
Second chance
kariguld spune:
seara buna fete dragi
n-am disparut, numa ca am fost ocupata. si cand am intrat pe forum citeam "copilul captiv".
azi a plecat socrela acasa la ea in Ro, copii au jelit putin de dimineata. cine ii mai rasfata pe ei pana la urmatoarea vizita? mama si tata!
daca sunteti in asentimentul meu, sa va rugati ptr Conchita noastra draga. are nevoie de noi, de iubirea noastra si de rugaciune. viata ei trece printr-o vale si puterea rugaciunii o va ajuta sa gaseasca razele fierbinti ale soarelui calauzitor. e puternica, e inteligenta...dar acum are nevoie de noi.
conchita, sa ma ierti ca am tinut o predica despre tine, dar te iubesc si simteam ca trebuie sa spun asta despre tine.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
nikole spune:
Ce s-a intamplat cu Conchita??
Esti in gandurile si in umila mea ruga, om frumos
Imi pare rau sa aud ca treci prin momente grele, de orice natura ar fi ele, din pacate sunt inevitabile in viata oricui...cu voia lui Dumnezeu, vei depasi toate greutatile.
Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
crinuta spune:
Conchita, ce ai patit?????????
Crinuta si minunea ei
Second chance
Iasmin08 spune:
HRISTOS A INVIAT!
Iote si cafeluta
Kariguld ia zi bre cum ii fara socrela, ha? Respiri un pic
Nikole tu nu zici nimic de papacioasa mica? Kevin ce zice de surioara lui, nu-i gelos pe atentia acordata micii printese?
Crinuta acu m-am dumirit un pic care-i treaba cu inclinatia spre muzica la strengarul tau.
Mamabear care-i treaba, tot umflat dupa cartof?
Fetelor, am citit si eu din umbra la capitolul Conchitei. Nu m-am bagat ca are deja cine s-o sfatuiasca, e o fata extrem de iubita pe forum, asa ca va fi totul ok. Ce sa se intample cu ea (afara de sinuzita ,parca, si de inundatia recenta)? Isi aminteste trecutul ei extrem de dureros si ne povesteste in stilul ei super fain copilaria ei. Care a fost in tot cazul o suferinta continua- dar o suferinta pe care eu n-o numesc psihologica, ci sufleteasca. Eu o vad o femeie puternica, o femeie care stie sa razbata, stiu ca e bine. De vreme ce poate povesti, de vreme ce recunoaste ''pattern-urile'', de vreme ce stie exact ce anume s-a intamplat, eu zic ca e pe drumul cel bun. Singurul lucru care ii trebuie ei acum este dragoste si credinta. Noi aici avem dragoste pentru ea, orisicand a fost binevenita in bratele noastre si e una dintre noi. Noi ne rugam pentru ea, dar prima, care trebuie sa se roage pentru ea, este ea insasi. Asta e o regula pe care am invatat-o in Biblie. Ei, pentru fete: daca vreti sa intelegeti, mergeti si cititi la subiectul ei "Copilul captiv" de la Cabinetul Psi. E cam multisor de citit, v-as sfatui sa cititi mai mult ce a scris Conchita, ca altfel e multisor de citit. Va pup pe toate.