Scoala nr 205 (sau scoala 297)
Raspunsuri - Pagina 3
angelique73 spune:
Prietena mea a avut copilul din clasa I pana la IV la sc 205. A avut o invatatoare care, la sfarsitul clasei a IV a le-a recomnadat sa isi mute copii la alta scoala pt ca la gimnaziu profesorii sunt foarte slabi, sunt mai multi suplinitori.Eu iti spun ce stiu de la ea. Despre scoala 197 iti spun din proprie experienta: am ales-o pt ca era foarte aproape de casa (nu stiam nimic despre ea). Biatul a nimerit la o invatatoare foarte buna, care si-a dat silinta si a avut rezultate bune cu copii (olimpiade, concursuri). Despre metoda step by step gasesti mai multe informatii pe net. Ce stiu este ca au un stil diferit de a face scoala, metoda lor se bazeaza mai mult pe aptitudinile copilului.Adica, copilul este bun la pictura, se pune accent pe pictura, este bun la engleza se pune accent pe engleza. Clasa arata ca la gradinita, cu masute la care stau 4 - 5 copii, au program de joaca, de masa. Pe mine m-a incantat ideea atunci cand mi-a fost prezentata de una dintre invatatoarele de acolo. Nu l-am dus la aceasta scoala pt ca m-am gandit ca din clasa a V a ii va fi foarte greu sa se adapteze la metoda traditionala de invatatmant din romania. Toate astea s-au intamplat acum 5 ani. Nu stiu daca mai functioneaza aceste clase step by step la scoala de la Orizont. Am spus despre 197 ca este o scoala buna pt ca am facut comparatie cu liceul Ion Barbu, unde mi-am mutat copilul. Toata clasa a V a am regretat ca l-am mutat. Sper sa iti fie de folos ce ti-am spus.
lbelciug spune:
angelique73, multumesc, ai fost f draguta sa-mi detaliezi, DAR, desi imi doresc sa inscriu copilul la o scoala buna, nu am cum sa renunt la after-school. Imi trebuie neaparat.
Am sunat si la scoala 279 sa cer detalii despre after-schooldar mi s-a zis sec sa revin la anu' pt info. 
Imi poata da cineva mai multe relatii despre nivelul scolii nr 297 (Prel Ghencea)? Multumesc.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
MariaG spune:
Si pe noi ne intereseaza aceasta scoala
Si as mai avea o intrebare: cum se stabileste ca apartii de o scoala anume? De unde stam noi 279 si 172 ar fi cele mai apropiate, dar sunt totusi cam 3 km pana la ele.
Multumesc
Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
lbelciug spune:
Nu conteaza locatia/domiciliul, se pot inscrie copii si din alte zone.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)