Scoala nr 205 (sau scoala 297)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Scoala 117 este pe langa pasajul Lujerului.

Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Multumesc, Madi. Din pacate e prea departe de noi.
Uf, imi mai poate da cineva referinte despre sc 205? Poate ca schimbarea invatatoarei a fost doar o exceptie?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Readuc in atentie acest topic deoarece doresc sa gasesc o scoala cu semi-internat/afterschool de stat, in dr taberii, aproape de Preg Ghencea/Ghencea.
Din cate am vazut doar 205 se incadreaza, dar daca aveti alte info, le astept despre aceasta scoala sau altele care s-ar putea incadra in necesarul nostru.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

Ibelciug - te rog sa imi dai detalii in caz ca ai aflat ceva intre timp sau poate chiar v-ati inscris la 205.
Eu ma interesez pentru anul viitor. La fel ca si tine tot in zona Ghencea-Prelungirea Ghencea. Eu oscilez intre 59, 205, 164 sau Elena Cuza.

Asadar daca stie cineva detalii despre 205 sau clasele I-IV in Elena Cuza va rog sa imi dati de stire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabymar spune:

Scoala 197 este buna, tot in Drumul Taberi este scoala nr. 206, unde anul viitor va incepe cu clasa I o invatatoare cum rar gasesti in Romania.

Mergi la inceput

Zadi, nu am mai aflat nimic nou, de aceea am re-adus sub pe prima pagina. Si noi tot pt la anul vrem.
gabymar, am mai auzit de scoala 197, insa noi avem nevoie de after-school de stat si aceasta scoala nu are din cate stiu.Ca ideei, ce are deosebit invatatoarea pe care o recomanzi?

Sincer sunt uimita ca nu ne raspunde nimeni, oare nu sunt parinti interesati ca si mine sa aibe copiii cu after school in scoala? Cele particulare sunt scumpe, iar ajutor de la bunici/bone cred ca putin au...

Sper in continuare sa obtin impresii de la mamici cu scolarei la scoala 205.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique73 spune:

Buna
Despre scoala 205 nu am auzit lucruri bune. Am prietene care au avut copii la aceasta scoala si nu au fost multumite. Semiinternatul este bun in situatia in care nu are cine sa iti ia copilul de la scoala, dar pentru copil este destul de rau. Prietena mea a avut copilul la semiinternat si il lua mort de obosit. Gandeste-te ca sta in fund pe scaun de la ora 11 - 11,30 pana la ora 16. Eu am avut copilul la sc. 197 pana in clasa a IVa. Din clasa a V a l-am mutat la Liceul Ion Barbu (ne-am mutat pe Mageanului). Am fost super multumita de sc.197, a avut o invatatoare foarte buna. Scoala in genreal este foarte buna. Acum un an a fost pe locul 6 in topul scolilor din Bucuresti. Scoala de la Orizont are clase step by step (acum 5 ani, cand am inscris copilul in clasa I, o prietena mi-a recomandat acesta scoala).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

Buna din nou. E greu cu invatamantul acum, educatorii,invatatorii si profesorii au salarii mici iar autoritatea li s-a limitat foarte mult....ca sa nu mai vorbim de spagile pe care trebuie sa le dea la inspectorat pentru a nu le face nimeni probleme cu postul.

La mine criteriile dupa care ma voi ghida in alegerea scolii: proximitatea cu casa noastra, invatator care sa stea 4 ani cu ei, program prelungit pt. pregatirea temelor....altfel trebuie sa raman acasa ca sa o pot lua la 12 si a face temele cu ea. E asa de greu in zilele noastre pt. ca trebuie ca cineva sa duca si sa aduca copilul la si de la scoala pentru a fi in siguranta.

mai asteptam opinii.

un pic offtopic- am copii in bloc care au invatat in 197 (copil in clasa a VI si a VIII) si in cl. I-IV a avut 3 invatatori iar la lb. franceza 4 profesori....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floric_ea spune:

buna
cu semi-internat este 279 si anul viitoare va fi acolo o invatatoare f buna pt cei care vor incepe clasa 1.

Mergi la inceput

angelique73, cunostii detalii cumva de la prietena ta, de ce anume nu a fost multumita? Imi poti da exemple?
Ce fel sunt clasele step by step, ce au diferit fata de cele clasice?

floric_ea, e interesant ce zici.

Zadi, bune criteriile tale, si ale mele cam tot pe acolo sunt.

Stice cineva daca Liceul Grigore Moisil de pe vb Timisoara are si gimnaziu (I-IV)?

Mergi la inceput