Hai wapi,linda,nino! Bravo nafi! Iepu 2010! (134)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Irina eu zic ca s-a mai linistit cat de cat, dar tot plange mult. De colici am mai scapat cat de cat. Are de cateva zile crize la 5 dimineata.La noi nu stiu daca de la "varsta" sau de la Gripe Water, dar e mai bine acum.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Oana Gripe water cu girafa sau fara? ca am luat de 2 ori si unu avea o girafa iar a doua oara nu avea girafa pe cutie si mi se pare ca e diferenta intre ele...

mamica de Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Irina, fara girafa. www.efarma.ro/products.php?id=596" target="_blank">Asta il avem noi.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Child - multumesc . Dupa siteul respectiv suntem bine

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Eu am mai incercat de data asta cu Infacol si cu Protectis, dar am ajuns la aceeasi concluzie ca la Vladimir cind era mic: chinui copilul degeaba bagindu-i pe git tot felul, tot atita plinge, si cu, si fara medicamente... Asa ca astept cu rabdare sa treaca de 3-4 luni, ca o sa scapam de plinsul de la gaze pe masura ce se va maturiza sistemul lui digestiv sau pur si simplu cind o sa se obisnuiasca el cu durerea de la gaze si n-o s-o mai bage in seama asa tare :))

IRINABOBE: din ce stiu eu, marea majoritate a copiilor au gaze si / sau colici pina la 12-14 saptamini, asa ca nu e nimic defect la tine :)) Eu o sa-i fac saptamina viitoare ecografie abdominala, cum am facut si lui Vladimir cind era mic, de siguranta, sa vedem daca nu are vreo problema ceva si sa nu pun plinsul lui pe seama gazelor "by default"... Vladimir, de exemplu, are o pozitie un pic altfel a stomacului, sta mincarea mai mult in stomac si fermenteaza si de aia si in ziua de azi produce zilnic gaze si vinturi, saracul :)) Asta e, nu e grav, se poate trai cu asta :)) Dar pt mine nu a fost usor pina pe la 1 an si jumatate, cind noaptea tot se agita si maraia in somn din cauza gazelor - ma linisteam si eu cind auzeam ca trage vintul, dupa aia vreo 2 ore sigur dormea linistit... Sa fie ei sanatosi, ca niste dureri de burtica nu-s asa rele pina la urma, trec toate... Curaj! (si de cite ori ai ocazia sa lasi bebe cind plinge sa streseze pe altcineva, fa-o, ca te epuizeaza plinsul lui inutil si el are nevoie de o mamica calma si binedispusa :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Eric, Rares si Angela Ioana - la multi ani, sa cresteti mari, frumosi si vigurosi !!!

Oanaiacovita
, sper ca esti tot mai bine, raga mea, ca ai patimit destule... Zic eu ca ai scapat de ce a fost mai greu si de acum inainte ai sa te bucuri tot mai mult de puiul tau !!!

Mi se pare usor acum de urmarit forumul, eu una eram disperata de cit scriati inainte, 25 de pagini pe zi :)) E lumea ocupta cu piticii, ce mai :)))

Saracul Floricica al meu, iar plinge ca-l fugareste vreun pirtz... Abia astept sa mai crestem si sa nu mai plingem atit, ca ma simt tare vinovata ca fug de la el cind plinge... Poate nu-s o mama asa de buna, dar incerc sa fac lucrurile rational, sa-mi pastrez energia pt alaptat, jucat cu el cind e vesel... dar tot ma cam simt vinovata :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Nici un semn de la wapi si ninocikap? Eu cred ca fetele astea deja au nascut... M-au lasat pe mine pe baricade... hmm...

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

irina si noi avem gaze foarte multe. il hartuiesc saracul mai toata ziua si in a doua parte a noptii. dupa baie e un pic mai linistit.
vladi eu chiar in dimineata asta numaram cate saptamani mai am pana la 3 luni, sper sa nu il tina pana la patru luni ca mi se accentueaza depresia. ma afecteaza rau lipsa de somn. am ajutor la curatenie si la gatit dar plansul lui ma afecteaza si parca si laptele e mai putin.

gaby si eu am o usoara depresie, in sarcina pluteam iar acum am asa o stare de oboseala care nu mai trece chiar daca dorm 3-4ore legat. sunt sensibila la toate si simt nevoia sa nu comunic, mi se pare greu sa ma concentrez sa spun ceva inteligent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Nu inteleg : care diferenta intre colici si gaze ?? De unde stii cand are colici ??
Eu credeam ca e tot aia
Maya cand plange, plange din cauza gazelor. Noroc ca la noi are efect infacol-ul, o ajuta sa dea gazele afara si doarme linistita.
Sa planga din senin nu se intampla.

M-a mancat undeva sa dau cu glicerina si stamicin pe rana de la san.
Ustura ca naiba

Linda- nu cred ca au nascut fetele. Doar cred ca sunt satule de discutii despre bebei.
Eu sunt curioasa daca ajunge careva in mai

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

noi luni mergem sa facem vaccinul pentru doua luni. pediatra ne-a spus ca avem posibilitatea sa alegem intre infarix hexa (o singura intepatura) sau pentaxim si engerix B. alegerea ar trebui sa fie a noastra, ne-a spus ca nu sunt diferente mari, cel cu dubla intepatura fiind in schema nationala de vaccinare.

voi ce ati ales?

Mergi la inceput