Hai wapi,linda,nino! Bravo nafi! Iepu 2010! (134)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Andira - pt candida in gura la bebe: daca albeata se ia cu degetul de pe limba sau obrajori, nu e candida ci lapte :) Daca nu se ia si persista, e candida. Nu stiu cit de periculoasa e, dar trece deseori doar cu glicerina simpla, intre alaptaturi data de fiecare data, cu degetul in guraintinzi. Dai si tu pe mameloane dupa si inainte de fiecare alaptat, sa nu se re-contamineze. Daca nu trece in 2-3 zile, glicerina + stamicin (asta nu o sa-i placa, pt ca glicerina e dulce, dar stamicinul e amar rau :))

Mai citesc din urma si cred ca revin :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Mie una mi-au mai trecut nervii. ziceam eu la un moment dat: cel mai mare dusman al meu e barbatu`meo. asta de prin luna a cincea.

cu neuronii eu nu mai am sperante. aveam unul ratacit in ultima luna care a comis harakiri de cand cu pitica.

asta e...

P.S Sunt depresiva dar ma tratez.

dayanara draga trece. nu iti fa griji!!

Honey ce bagi si tu in seama toate babornitele? du bebe la pediatru daca slabeste si gata. nu iti nenoroci creierii cu greutatea.

ma dor toate. naspa! delia draga hai in statiune la anu! ce m-as duce pe Syltul Vikingei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

cenia - e Medela Comfort Nursing Bra in linkul tau, din ala am eu, si dorm perfect in el ! Diferenta majora e ca bustiera asta de la Medela nu e croita si cusuta, nu are elastice atri, ci e tricotata ca un jerseu fin dintr-o bucata, elasticele sint late si soft. Materialul e poliamida, care e mai buna ca bumbacul: poliamida lasa pielea sa respire, iar umezeala trece prin ea si se usuca, in timp ce bumbacul se imbiba si pastreaza umezeala linga piele... (poliesterul e nasol, poliamida e buna ! :))

greenfrog: Floricica s-a nascut cu 3700 , de aia a ajuns la 5 kg la 5 saptamini :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

Ce este permis in alaptare:
- Acetaminofen (analgezic, prezent, printre altele, si in Paracetamol)
- alcool (in cantitate moderata)
- aspirina (in doze uzuale, luata pentru perioade scurte de timp)
- majoritatea medicamentelor antiepileptice
- majoritatea medicamentelor antihipertensive,
- tetraciclina
- codeina
- antiinflamatoare nesteroidiene (cum este ibuprofenul)
- prednison
- antidepresive
- metronidazol

Cristina +38 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

MERCI

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

vladi ce bine e sa mai aud si alte mamici ca au copii urlaciosi de la gaze ca deja incepusem sa cred ca al meu e defect . frate urla de la gaze de m-a capiat si nu stiu ce sa ii mai fac...
legat de BCG cred ca cel mai aproape il gasim la unguri, in rest stiu ca cel din Franta este bun...
fetelor eu imi cer scuze ca nu scriu prea mult, scriu doar dc stiu sa raspund la vreo intrebare sau daca am ceva de intrebat, ca in rest sunt cu urlacila in brate...sper sa treaca odata perioada asta ca nu mai rezist mult.

mamica de Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Yaya,Ioana28,Atbmultumesc pt urari! Ar fi culmea sa ma supar pt intarziere...eu stiu f. bine cum e sa nu ai timp de multe lucruri ca si eu ma impart intre gatit, curatenie, lectii cu Lucas , Codrin...deci sper sa ma scuzati si pe mine daca nu sunt prompta in raspunsuri

Anca
mami de Codrin
de Lucas

http://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Irinabobe: nu iti mai cere scuze ca nu intri, e normal si cred ca orice mamica intelege. o sa scapi de parioada asta zic eu cam pe la 4 luni. incearca sa nu il mai tii in brate si fa diverse manevre: carut, portbebe, bouncer, patut, scoica de masina pe masina de spalat rufe in timp ce functioneaza. si cind se obisnuieste in brate... sa te tii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata fetele!

Intru si eu sa va servesc cu o felie de tort si un fresh de portocale si sa urez LA MULTE LUNITE SI ANI!!! sarbatoritilor de azi:

Rares (de Irinabobe)
Angela Ioana (de mihaelagrosan)
Amalia Alexandra (de delsim)

Si Puiului meu de asemenea.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Oana multumesc. La multi ani si tie pt Eric sa-ti traiasca si sa fie sanatos! apropo voi cum va mai descurcati e mai cumintel ca eu tot sper ca se termina nebunia daca ne apropiem de 3 luni .
Deasemenea La multi ani pt Angela Ioana (de mihaelagrosan) si Amalia Alexandra (de delsim)!
Ceniacand il vad ca maraie de rasfat il las in patut cu suzeta sau in balansoar, dar cand il vad ca realmente urla si se chirceste si se face grena la fata din cauza gazelor-colicilor nu ma lasa inima sa il las in pat. ce e drept recunosc ca pe mine m-au marcat si cele 3 sapt petrecute in spital in care era hranit doar prin perfuzie si urla non stop de foame. la orice ora ma duceam la el el urla...asa ca acum nu mai suport sa il vad urland, efectiv ma apuca panica .
Am vazut ca vorbeati de mylicon l-a folosit cineva are vreun efect? M-am uitat si eu pe ebay de cocyntal dar transportul ma costa mai mult decat produsul adica vreo 25 de dolari transportul si nici macar nu am garantia ca are vreun efect ca daca as sti ca e bun l-as lua, dar asa am masa plina de siropele de colici si tot degeaba doar infacolul il ajuta cat de cat...

mamica de Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

HONEY petru greutatea bebelunei vezi www.calcule.ro/Sanatate-Greutate-Ideala/Sugari.aspx" target="_blank">aici

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput