Hai wapi,linda,nino! Bravo nafi! Iepu 2010! (134)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Vladimirescu: care ar semana cu ce ai tu di linkul asta?
http://www.target.com/s/186-6741549-0308510?_encoding=UTF8&CPNG=Baby&LID=1174306&search-alias=tgt-index&keywords=medela%20nursing%20bras&ref=tgt_adv%5FXSGT0771&searchNodeID=1038576%7C1287991011&afid=google&searchPage=1&LNM=medela%5Fnursing%5Fbras

si eu am niste laptarii mari, aici e 36 DD. am ceva sutiene dar tare incomode! doar cu unu ma impac bine acum.

Mergi la inceput

Ben gay si antiinflamatoare cu ibuprofen AI VOIE daca alaptezi, am intrebat pediatrul, stiti ca am dureri de coloana care multumesc DOmnului au trecut, parca citeodata dar rar mai simt cite ceva. am zis ca ramin toata viata cu ele!

eu mai am 19 kg de dat jos. am 86 kg la 1,73 m . am avut aproape 100 kg inainte de a naste. normal sa ma doara coloana

Mergi la inceput

Nu se gaseste COCYNTAL? si eu am umblat mult, pe aici cu hoemeopate acum auinceput. mai ales din europa gasesti greu. am dat 6 usd, mai ieftindecit toate celelalte dar merita banii. ma uit acuma la ea ce linistita e.... m-a obosit ieri de m-a zapacit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

nu se gaseste cocyntal aici, am gasit doar mylicon. dar nu am incercat inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Buna mamici,
citesc si eu din umbra, dar de cate ori vreau sa scriu, ba plange micutza, ba suna telefonul ...si uit sau nu mai apuc.
Si eu sunt ff obosita si putin depri, desi copilul e bine, a luat frumos in greutate, am venit cu ea acasa cu 3050g si acum are 4600 (intr-o luna).
Sa nu uit sa zic de diclofenac, maxim 2 supozitoare sau cp/ zi, si atentie ca fiind sodic trebuie tinut regim fara sare( eu am uitat treaba asta si mi s-au umflat rau glenzele in prima sapt dupa nastere cand singura alinare a durerilor erau supoz cu diclofenac).
Si pt mine unul din putinele momente de relax e sa citesc aici ce mai ziceti voi. Mi-e greu singura cu copilul, tati venind mereu atat de tarziu acasa...si uneltez in sinea mea sa-l fac sa-si schimbe jobul, dar nu stiu cat succes pot avea.
Va pup cu drag, burtici cate ati mai ramas si mamici norocoase de prunci dragalasi

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://community.webshots.com/album/577280366MmlZOa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

ehe fetele mele:)) zisesem si eu de bustiera asta, da pe vremea erati gravidoase multe:))

cenia e aia neagra, a patra de pe randul de sus, de la stanga la dreapta!!

mie imi place mult al doilea!! pare f comod! eu mi-am luat L si mai bine imi luam XL, ca sunt inalta in umeri si ma trage in jos!! eu am si padurile alea de se spala 2 seturi si sunt f incantata!

Pe Joy a intepat-o azi cu Pentaxim si Hepavax. cumintica, a urlat dar am alinat-o repede. nu a facut febra pana acuma si nici galme nu are pe picioruse.

a plouat toata ziua la Sibiu si mi-e somn...

va pup, Gaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

LEGAT DE VACCINUL BCG , AS VREA SI EU SA-L ADUC DIN ITALIA.DACA STITI EXACT CETREBUIE SA CAUT SA-MI SPUNETI SI MIE..
ZICEA DIANA DE TULPINILE ALEA...EU HABAR NU AM CE SI CUM...
MIRIA CRISTINA CA DE OBICEI NE DAI INFORMATII VALOROASE SI LA SUBIECT
CARMEN LA CAT M-AM GANDIT LA VOI IN ULTIMA VREME AR TREBUI SA SCRIU UN MESAJ SUPER LUNG...AM VAZUT SI POZE... COPILASII MINUNATI

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

eu am trecut de la faza cu plans din senin la nervi, azi imi venea s.o bat pe una, dar nu asa ca vorba ci chiar imi venea sa.i trag una in cap :))) la posta
apoi cand vad persoane care stau in drum imi vine sa trec cu caruciorul peste ele
sper sa nu ma tina mult nici faza asta ca e tare nasol

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ROXANA - Eu n-am nascut si imi vine sa-i bat pe toti.
Macar, acuma sunt scoasa ca nu ma ia nimeni la paruiala ca zice ca-s gravida, dar sunt numai o spuma si-o scanteie.
Sunt vesnic iritata si chiar cu ai mei sunt dinamita cu ceas.

Cristina +38 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana - nervi nu am decat cand sunt "activati"
Vb in weekend cu o prietena , gravida si ea si vine o baba, vecina cu ea de bloc si se opreste langa noi. Incepe " sa nu o prinde seara afara ca nu e bine " eu ii zic ca nu cred in superstitii de genul si ea tot o tinea pe a ei " nuuu , nu e supertitie asa e, nu e bine " dupa care desi nimeni nu vb cu ea " vai dar deja are suzeta ??? Nu e bine ca moare copilu de foame " "Cat are o sapt ?? si deja ai scos-o afara?? nu e bine. dupa o luna, ca acum e prea mica ".
Pana la urma i-am zis sa ma lase in pace ca nu ma intereseaza parerea ei despre cum ar trebui sa-mi cresc eu copilul.
A doua zi i-a spus prietenei ca sunt tare needucata

Ma duc la somn ca poate imi mai revin.

Stiti un site cu cat ar trebui sa ia bebe in greutate in funcite de vasta ??
M-am cantarit cu bebeluna in brate si pare sa aiba 3400 , de la 3100 acum 2 sapt cand ma iesit din spital. Nu stiu daca e putin sau nu dar nu-mi place ca ii dispar falcutele.

Gata acum ti-ar plec la
Pupi fetele

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput