Hai wapi,linda,nino! Bravo nafi! Iepu 2010! (134)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

Ioanact - dosarul de CIC se depune cel mai devreme cu cateva zile inainte de terminarea concediului de maternitate (am intrebat eu cand am fost sa depun cererea pt trusou si prima de nastere), sau in termen de parca 60 zile dupa terminare.
Intarzierea e cam de 2 luni, pana primesti banii de la Primarie.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Merci!
Stiu ca primesc banii m tarziu pe lunile din urma, dar nu mai stiam cand tb depus dosarul.

Citat:

N-am apucat sa te felicit pt bb, fetita ta cea mica e nascuta in aceeasi zi cu fetita mea cea mare , sa te bucuri de amandoua si sa-ti aduca numai bucurii!
La anul sarbatorim impreuna 14 aprilie .

Asa e, vom sarbatori impreuna ziua de 14 Aprilie.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:

Si inca o intrebare: cam pe la ce varsta se schimba ochii bebelusului?

Eu stiu ca de la 6 luni iti vei da seama ce ochi va avea bb.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

cenia, irinabobe, ioana 28 mii de multumiri pt informatii, sint f utile, am mai prins curaj !
Am facut un dus (pt ca dupa friguri m-au luat apoi caldurile si am transpirat toata) si ma simt mai bine ... Doamne ajuta la noapte sa trec cu bine si chiar daca mi-o fi rau, sa ramina Floricica sanatos !

Mergi la inceput

dianami, saru' mina de mesaj si incurajari !!

cenia, ce draguta esti cu mine :)) auzi la tine, eu mamica curajoasa :)) pai tocmai am povestit cu m-am blindat de medicamente linga pat, pt mine, pt bebe in caz ca... ba am sterilizat si pregatit si un biberon :)) Sigur, probabil nu voi folosi nimic, dar sint fricoasa si m-am pregatit de razboi, in caz de... Deci sint f fricoasa, dupa cum se vede !!!

mai citesc si cred ca mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Fetele. multumesc tuturor pentru aprecieri. Adevarul e ca trec mult mai repede zilele cand te distrezi cu puiul tau.

Linda,Viova tin pumnii sa nu mai fie mult pana va tineti iepurasii in brate.

Adriana,Miha cum facem si noi sa cumparam o doza de vaccin si poate ne intalnim sa vaccinam bebeii???

Vladi sanatate multa si sa nu ia Floricica raceala de la tine.

Ioana de voie de nevoie ne-am acomodat la Cluj. Dar tot ne e dor de zona noastra. Pai ii fac si un film cand plange, sa te tii atunci.

Diana poate poti intreba la maternitate.

Ramy tare frumusica e printesa ta si ce mult par are. Noua de cade mai tot, o sa fim cheliosi cat de curand.

Andira si eu sunt curioasa cand se vor definitiva ochii ca si ai lui Eric bat spre verde si tare mult mi-ar placea sa semene macar la ochi cu mine.

Pupici fetele si noapte buna.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Oana, o voi suna eu maine pe Jasmine sa-i cer mai multe detalii. Pana acum ne-am abonat urmatoarele:
1. Irinabobe
2. Briza
3. Honey
4. Subsemnata
5. Oanaiacovita

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_primaLunita#

Mergi la inceput

ioana28: dorm doar cu Floricica (am un pat urias si fiecare doarme pe jumatatea lui :) Cit am fost la spital s-a obisnuit Vladimir sa doarma cu tata lui, si am lasat lucrurile asa, ca nu se poate odihni daca eu ma scol de 2-3 ori pt alaptat in timpul somnului lui... insa i-am zis ca poate oricind sa vina sa doarma la mine, doar ca nu se va odihni bine... In weekend acum a dormit cu amindoi, ca tata a fost plecat din Bucuresti, dar eu n-am prea putut dormi intre ei, de frica sa nu-i turtesc, plus ca Vladimir se agita si gemea in somn ca avea nasul infundat si nu outea respira.
Of, simbata seara dupa ce l-am adormit pe Vladimir m-a luat plinsul, ca a vrescut brusc, nu se mai lipeste de mine ca pina acum 2 luni, prefera sa doarm alinga mine, nu pe umarul meu ca odinioara, nu se mai pisiceste cind il mingii si string in brate, si s-a facut lung si slab, nu mai e rotunjor... Imi pare asa rau ca atit de repede cresc copilasii astia :((
(dar deja ma gindecs ca am vreo 4 ani in fata mea cit pot dormi cu Floricica, sa0l ghibusesc pe el in somn de acum - deja am inceput, il string de bulane si de fund ca sa-l obisnuiesc de mic, nici nu tresare in somn cind il ciupesc :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVAMIKA spune:

Fetelor eu intru zilnic si citesc ce scrieti si va multumesc ptr vorbele frumoase pe care mi le-ati adresat de cand am intrat pe forum....din pacate nu reusesc sa scriu prea des.Eva imi ocupa tot timpul si chiar nu e nimeni sa ma ajute.Vineri vine soacra in vizita, iar eu de fericire i-am pregatit un fotoliu plin cu rufe de calcat....apoi mi-am dat seama ca vineri e sarbatoare(Sf.Gheorghe)...deci am dus rufele la loc in dulap, o sa fie doar o vizita..asta e poate data viitoare.Oricum va admir pe cele care va rupeti din timpul pretios al bebeilor si ne mai dati cate un sfat bun.
Am vazut ca vorbeati despre mulaje,amprente ale manutelor sau ale talpilor...eu am primit ceva de la "baby art" http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://bumptobaby.ie/images/gifts/babyart1styear_white.jpg&imgrefurl=http://bumptobaby.ie/index.php%3Fmain_page%3Dindex%26manufacturers_id%3D15&h=300&w=400&sz=20&tbnid=HQw6DbKw3NtIaM:&tbnh=93&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dbabyart&hl=ro&usg=22Bhz1OTnbKzFC8jD-ZsvzcuN-s=&ei=61vPS5_qB8iPOMb91eAP&sa=X&oi=image_result&resnum=5&ct=image&ved=0CBwQ9QEwBA
...contine un material ca o plastelina pe care poti imprima talpa beblusui...asta am reusit....am vrut sa ii fac si forma manutei dar nu a mers ptr ca Eva nu tinea decat pumnul strans.
Ptr Vladi
Vad ca ti-au raspuns deja fetele ...iti scriu ce am patit eu zilele trecute....am facut febra 39 cu frisoane, stare de rau, ameteli si dureri de cap....eu am continuat alaptarea ....nu am depasit temp de 39...ptr ca am luat constant paracetamol...oricum nici bebe nu s-a simtit bine in ziua aceea ptr ca a urlat incontinuu...probabil ca laptele a fost intr-o oarecare masura afectat sau eu nu am avut lapte de ajuns in ziua respectiva...Seara cand a venit sotul mi-a facut o frectie ca la carte, am facut o baie fierbinte si am scapat.Oricum sanatate maxima si sa treci cu bine de noaptea asta si sa nu fie nevoie sa intrerupi alaptarea.

Ptr Jasmin

Spune-ne si noua te rog, cum ai reusit sa faci rost de vaccinul BCG din Bulgaria? Sotul meu a fost acum o luna si nu l-a gasit in farmacii...i-au spus ca doar in spital se face...si a umblat o zi intreaga....spune-ne si noua pontul poate il pun sa mai faca un drum. El a fost la Varna...sa incerce in alta localitate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVAMIKA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bumbitza

Oana, o voi suna eu maine pe Jasmine sa-i cer mai multe detalii. Pana acum ne-am abonat urmatoarele:
1. Irinabobe
2. Briza
3. Honey
4. Subsemnata
5. Oanaiacovita

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_primaLunita#

Ma inscriu si eu ptr vaccin dc mai e loc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

'Neata fetele!
Azi am 41 sapt! La 13:30 am programare la dr, insa acum pe timpul noptii nu stiu ce m-a trasnit, mi s-a parut sau am visat ca am dureri de burta si dilatatie si ca bebe vrea sa vina. Prin urmare somnul mi-a sarit de la 3:45. De atunci urmaresc situatia, insa nu mai am nimic serios de luat in seama. Doar mainile imi sunt umflate, iar stanga e chiar amortita (palma si degetele). Si cateva intarituri de burta neregulate. Cred ca ma culc la loc, numai sa adorm, ca mai devreme eram asa de convinsa ca nasc si ca nu mai apuc consultatia de la 1... Aveam impresia ca indata scap copilul...
In orice caz, e clar ca a coborat pt ca de vreo saptamana simt presiune in jos, iar de ieri chiar am probleme cu golirea vezicii. Deci nu pierd speranta... cred ca bebe va veni curand! Poate chiar azi!?

Vio, iti doresc sa nu mai ai nici tu mult de asteptat. Bafta la dr.

Vladi, multa sanatate!!!

Fetele care mi-ati transmis ganduri bune, va multumesc mult!

Ella, era azi un reportaj la stiri din comuna Duda Epureni unde se paruiau unii ca chiorii... M-a pufnit rasul numai gandindu-ma ce comentariu haios ai fi putut face tu.

Va pup pe toate!

41 sapt !

Mergi la inceput